Sivut

21.6.2014

Kissejä! :3

Nyt sitten niitä kisujen kuvia! Me otetaan Harrin kotoa kaksi pentua meille joskus heinäkuussa. Sitä ennen kerron mun 13. perjantaista. :D Ei menny niinku Strömssössä!

Lähdin siis Kalajoelle ajeleen kameran kanssa Puntollani ja Kalajoen keskustassa alkoi joku merkkivalo palamaan... Paniikissa sitte kyselin kaikilta et mikä tää valo on ja selvis että moottori liian kuuma! Eikä mitään mittaria mun autossa tietenkään ole josta näkis sen lämmön... Sitte tuli yhet tutut laittaan mulle vettä siihen autoon ja pääsin jatkaan matkaan merisärkille feat. pizza jonka hain Shelliltä. Särkillä taas alko valo palamaan ja luulin jo että tulee kylmä yö Särkillä. Uskalsin kuitenkin lähtee ajamaan Ykaan ja selvisin hengissä perille. Kuvaaminen sitten vähän jäi... Myöhästyin auringon laskusta ja se tuuli oli jotain ihan järkyttävää. Tapion tuvan pihassa söin mun ihanan Prima Pollo -pizzan joka on parasta kaikista.

 Sinne se aurinko kerkes mennä. :----D



 Kana-aurajuusto-ananas-paholaisenhillo-pizza. :3


 Tapsan tupa!

Ajoin Niemelänkylän kautta yöllä takas Ykaan. Vähän kyllä jo kahden aikaan väsytti!

Tuo siis tapahtui perjantaina. Lauantaina mentiin sitten harrin kotona käymään. Kuvasin kissanpentuja ihan todella paljon viikonlopun aikana! Käytiin nimittäin vielä sunnuntainakin siellä. :'D Seuraavaksi kymmenittäin söpöjä kuvia! Osa varmasti tykkää kissanpentuja katella joten siksi näin paljo kuvia, mutta ne joita ei kinosta niin kannattaa rullata alas. :)




Harmaa tulee meille.♥



 Tällä kisulla on parta!





















Semmosia pikkusia. :3 Huomenna taas kattomaan noita ja ne on varmaan hurjana taas kasvanu!
Tai siis, laitan tän postauksen ajastuksella huomiseksi eli lauantaiksi, jotenka voisin tässä sanoa että tänään käydään noita katsomassa taas. ;DDD

14 kommenttia:

  1. Ihania kisuja, parilla semmonen ilme että "Olivia ota minut" :3

    VastaaPoista
  2. aww niin söpöjä pikku palleroita :3

    VastaaPoista
  3. Voi mitä pikkuruisia ihanuuksia! ♥ Pentukuumehan tässä iskee.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on nyt niiin söpössä iässäkin vielä! :D Pakko saada!

      Poista
  4. wäää iskee pentukuume ja pahasti ku noita söpöläisiä toljottelee!! <3 :)

    VastaaPoista
  5. Aaaa en kestä! Aivan ihania kissavauvoja! :)(: Tuo pitsakin on aika nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!♥ Ja vielä niin paljo kissejä. :'D Pizza on paras syömäni, ehkä siksi kun tuo paholaisen hillo on melko erikoinen täyte! Mut siitä meitsi tykkää. 8)

      Poista
  6. Oi aivan yli-ihania kisuja <3 montako noita siis on yhteensä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on.♥ Minni ja Martta on emäkissat, toisella on kaksi pentua ja toisella neljä. :) Sitten on vielä kolme ylimääräistä kisua jotka tulivat Harrin äidin tutulta, koska heidän emäkissa jäi auton alle! :( Pennut vielä niin pieniä että tarvivat äitikissaa, ne sitten adoptoitiin tuonne Harrille kun siellä on kaksi emää joilta saa maitoa. :)

      Poista
  7. kissanpennut on niin ylisulosia ! :) voisin ottaa itsellekkin jos ne pysyis aina pentuina :) <3 tykkäätkö sä niistä myös aikuisina ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikuisina tykkään myös :)) ! Onhan ne ihania pentuina tietenkin! Mutta aikuisena kissa on sitten tavallaan helpompi, kun on oppinut talon säännöt ja on rauhallisempi. Pienet kissat on niin rasavillejä, vaikka toisaalta onhan jotkut aikuisetkin kissat. :'D

      Poista