Sivut

10.6.2014

Ylioppilaslahjoja!

Sain kivoja ylioppilaslahjoja ja kuvailin niitä tännekin! Tuli kaikkea tarpeellista ja ihanaa. :) Sai taas olla hämmästyny kun ihmiset niin mua muisti. Kiitos kaikille♥ Lahjasäkki oli meidän keittiössä tuossa yli viikon kun en saanut purettua sitä. Ne odotti kuvaamista, kyllä tää bloggaus on rankkaa. :'D Ja keittiö oli koko ajan sotkuinen niin ei saanut kuvattua tuossa keittiönpöydällä, tai sitten ei vaan ollut aikaa silloin kun oli siistiä.



 Tämä on niiiin kätevä! Ja oon jo koukussa. Laskee kalorit ja päivän aikana otetut askeleet ja kertoo, onko liikkunut tarpeeksi päivän aikana. Kun tökkää koneeseen kiinni niin avautuu automaattisesti nettiin uusi välilehti jossa on aktiivisuuspäiväkirja, tai miksi sitä vois sanoa. :D Nettissä siis piti Polarin sivuilla rekisteröityä ja synkronoida ranneke. Tuossa kuvassa näkyy mun tämän päivän askeleet.

 Ihana kesäinen tuoksu♥ Ihan arkikäyttöönkin sopii, riippuen tilanteesta.

 Iittalan punkkulasit! Ihan tööörkeen isoja, tulee juotua vähän enemmän sitä punaviiniä noista. ;D

 Skumppalaseja myöskin!

 Olipa mielenkiintosta avata Jamie Oliverin nimikkokulhot. Täti nämä mulle hankki kun kyseli, tarvittasko jotain astiajuttuja.  Noo, meillä on ennestään vain kaksi tuollaista syvää pientä kulhoa, joten tuli tarpeeseen. ;D Noita Jamie Oliver -astioita pystyi keväällä keräämään K-marketeista, kun jotain merkkejä sai ostoksista sellasee kuponkiin. Nämä on niin kivoja että tekis mieli hankkia loputkin astiat! Tiedä sitten, voiko näitä ostaa ihan normaalistikin.

 Tässä rasiassa oli viiskymppinen sisällä. :) Laitoin eteisen kenkäkaapin päälle ja säilytän avaimia nyt tuossa! Ennen meidän avaimet oli aina sikinsokin sen kenkäkaapin päällä.

 Kangaskorista löytyi kirja ja paaaaljon mausteita!


 Kotiruokakirjassa on ihan kaikkea muutakin kuin pelkkiä reseptejä. Lueskelin jo tuota ja oli kyllä tosi hyödyllisiä ja mielenkiintosia juttuja. Aattelin lukasta koko kirjan alkuosan, jossa on kaikenmailman tietoa vaikka ja mistä ruokaan liittyvästä. ^_^


 Teepannu joka on kyllä täydellisen värinen. :)

 Hehheh. ;D

 Iittalanlasit saa sisältöäkin!

 OBH Nordican blenderi! Tosi innovatiivinen kyllä on. Kiinnitetään leikkuriosio kuin korkki lasiin ja lasi väärinpäin blenderiin. Sitten blenderöidään ja otetaan lasi pois, irrotetaan leikkuri ja sitten voi tuollaisen korkin laittaa tilalle ja eväs-smoothie on valmis! En siis ole vielä kokeillut mut tänään taidan tehdä iltapalaksi kun on nyt jogurttia, mehua ja tuoreita mansikoita jääkaapissa. Mullahan on sellanen toinenkin pieni blenderi mut se on sellanen halpa lelu. Tämän pitäis nyt jääkuutioitakin pystyä paremmin silppuamaan, ainakin pakkauksen kuvassa oli jäätä marjojen seassa. ;D Vanha blenderi ei oikein jäämansikoita saanut telottua... Toivottavasti tämä pystyy siihen!

Ja ihana seilorirannekoru Bijou Brigitteltä, joka tuli jo etuajassa Vantaalta kaverilta. :)

Tietenki tuli myös kukkia. ^__^

Tää on jo varmaan neljäs kerta kun muokkaan tätä postausta mut koko ajan unohtuu jotain! Halusin vielä laittaa kuvat itsetehdyistä korteista mitä sain. :) Itsetehty on aina ihanaa ja toinen on oikeasti nähnyt vaivaa! Kyllä sitä osaa arvostaa. Tykkään itsekin tehdän kortteja.

Tuntui ihanku ois ollut joulu keskellä kesää, kun sai avata lahjoja kääreistään. :'D Hämmennys ja ilo ja kiitollisuus! Siinä oli päivän tunteet. :)

10 kommenttia:

  1. ooh mitä ihania lahjoja ;3 mulla on myös tuo kokkikirja ja tykkään kun siellä on muutakin tietoa kuin ruokareseptejä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :3 Tuossa kirjassa on kyllä niin paljo muutaki, kunnon perusteos joka kaikkien pitäs omistaa!

      Poista
  2. Kivoja lahjoja! onnea vielä valmistumisesta :)

    VastaaPoista
  3. Ihana teepannu, ja tosi paljon muutaki kivaa :) Varmasti kiva ku saanu tavaraa, mille oikeesti on käyttöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nykyään on kyllä kiva kun ihmiset tuo sellasta käytännöllistä!

      Poista
  4. Kivoja lahjoja! Tommonen aktiivisuusranneke vois olla ihan mielenkiintoinen vehje ja harkitsinkin semmosen ostoa, mutta ostinkin mielummin sykemittarin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on kyllä kiva vempain :) Sykemittaria ois kans kiva joskus kokeilla!

      Poista
  5. :DD Noihin punaviinilaseihin mahtuu kokonainen pullollinen viiniä :D

    VastaaPoista