Sivut

3.5.2015

Höpinää kuluneesta viikosta

Ihanan rauhallinen lauantai-ilta, vihdoin saan istahtaa koneelle lukemaan blogeja viikon ajalta. Hieman lukemista on kyllä nyt. ^^" Mutta parasta on se kun saa rauhassa lukea blogeja ja kirjoitella itsekin. Viikkoon en ole kerennyt postailla ja eilen vieläpä ilmaantui ihania troijalaisia joita oli kone täynnä! Harri sai tän onneksi korjattua tänään. Koko konehan piti formatoida, nice. Nyt sitten tulinkin kertomaan kuulumisia viikon ajalta kun noita kuviakin on niin paljon tullut otettua. ^^ Onhan tässa tapahtunut taas kaikenlaista kivaisaa. (Ompa ärsyttävä sana muuten tuo kivaisa!)

 1. Eksyin jotenkin vahingossa kiertelemään Ylivieskan aleja. Ihan viattomasti menin Kärkkäiselle hakemaan halpoja tennareita kun kaverit oli käyneet ostaan sellasia, mutta ne ei olleet sitten mun jaloille yhtään sopivat. Sen sijaan tarttui mukaan vihdoin Disneyleffoja kun ton Lumikki&Seitsemän kääpiötä sai vihdoin kympillä. :) Se on joku uusi julkaisu ja maksoi pitkään parikymppiä. Elikkäs meitsi alkoi keräileen Disneyn klassikoita! Sukkahousut ja leggarit ostin Lindexistä 70% alennuksesta.
2. Jotain random-iltapalahöskää hienosti laitettuna... ?? :'D Juuh raejuustoa, tomaattii ja kurkkua.
3. Joku random-salaatti taas. Mut oli hyvää.
4. Koulussa ollaan tehty tässä jo kahdet tuollaiset sydämet mihin muiden pitää kirjoittaa kivoja asioita kyseisestä tyypistä. :3

 1. Aivan ihana hame lähti myöskin messiin Seppälästä 70% alennuksesta! Hintaa jäi vain 7,50e. ja toi hame on aivan ihana!!♥ Ei kaduta sitten pätkääkään. Hassuinta se kun toi on s-koko, eipä ois uskonut et sellanenkin mulle vielä mahtuu. xD Tosin tykkään pitää tuota korkeammalla kuin ehkä kuuluisi, alemmas lantiolle ei kyllä mene. Mutta m-koko oli taas sitten hiukan liian väljä.
2-4. Saapaskoulutukseen tieni vei viime viikonloppuna. Oli viimeinen saapas-viikonloppu ja nyt tää ois sitten valmis saapas valmiina palvelukseen! Oltiin Ruonalla ja voi vitsit miten mieli lepäsi siellä kauniissa maisemissa. Ihan tajuttoman idyllinen paikka oli.

 1-2, Meillä oli koulussa kädentaitojen tori pidettävänä ja olin liitupisteellä ulkona. :---D Minä oon tuossa ekassa! Mentiin maate ja toinen piirsi ääriviivat, lol.
3. Järjestettiin myös Vitikseen nuorten aikuisten tapahtuma johon saatiin jopa jonkin verran porukkaa. Tein Tiinan kanssa hiljentymistilan.
4. Kärkkäiseltä löytyi niin ihana mekko etten ehkä kestä. Haluan tuon! ;__;; Kesällä on vielä juhliakin tulossa ihan kivasti, nyyyyh. Mutta saa nyt nähdä onko varaa ostaa tuota, Ei mulla oikein ole tollasia hienompia mekkoja, pelkkiä kesämekkoja jotka ei oikein juhlaan mene. Ja kissat oli käyny repimässä mun yhden juhlamekon.....!!#%??!

 Kuvia vappuaatosta! Käytiin liikennepuiston opiskelijapiknikissä tytsyjen kanssa ja siirryttiin sitten meille ja sieltä leskeen. Oli kiva ilta, herkullista oli ruokakin. :3 Kiva vappu ja oli ihana sää!

  1. Oon kärsinyt typerästä töyhtöstä etuhiuksissa.... DDDD:
2. Random-teinipeili.
3. Vappupäivänä oli paaaljon porukkaa kylällä, tästä ei kyllä sitä oikein näe. :c Mutta mulla ei ollut edes krappea! Harvinaista.
4. Mentiin muutaman meidän luokkalaisen kanssa piknikille yhden kämpälle. Piti olla pihalla mut alkoi sataa vettä. Meillä oli silti aivan hyvä piknik sisällä lattiallakin. ;D

Erika syö mun lakkia. :D:D:D:D

Tänään kävin vielä Olgan kanssa istuttamassa tomaattia ja porkkanaa kotona, huomenna meen vielä istuttamaan lisää ja vaihtamaan vihdoin talvirenkaat pois. Maanantaina starttaa viimeiset kolme päivää koulussa ja sitten oon lomalla. En ole saanut töitäkään. :( Harmi! Ompahan aikaa lomailla mutta auto menee kyllä siinä vaiheessa seisontaan kun tuo raha-asia on aika vituillaan ilman töitä. Mut eiköhän sitä pärjää!

Tänään oli aamulla ärsytyksen paikka kun paino oli melkein kilon mennyt nousulle. -.- 69,1 näytti vaaka, voi perse. No ei tuo kyllä ole toisaalta ihme kun on tässä tullut kuppia otettua pari viikkoa sitten, sitten oli saapas-viikonloppu jossa oli ihan sairaan "huonoa" ruokaa ja mun maha oli kipeä koko viikonlopun ja nyt vielä tää vappu kun on tullut syötyä myös vähän mitä sattuu ja juotua olutta ja siideriä. :D Olipas tuossa kauniisti muotoiltu lause, yyyyh mutta antakaa anteeksi. Mun pitää pistää itselleni varmaan totaalinen herkkukielto nyt pariksi viikoksi. Oon syönyt kyllä arkena hyvin mutta viikonloppuisin mennyt vähän huonosti. Ja ei minnekään kupille nyt sitten! Säästyypähän nekin rahat, eiköhän tässä ole juhlittu ihan tarpeeksi viimeaikoina. Pakko mennä takasin ruotuun ja ihan kunnolla.

Himottaisi myös aloittaa kuntosali mutta ensin pitäisi saada varmuus noista kesätöistä JOS nyt sattuisikin käymään tuuri ja jotain vielä irtoaisikin, esim sieltä Keskiseltä. (Hahaa tajusin just et tossahan on kunnon puujalka. ;D) Mutta ärsyttäisi kyllä turhaan hankkia se salijäsenyys tänne jos sattuiskin saamaan töitä tuolta Tuurista. Tai no, mun tuurilla pitääkin ostaa se salijäsenyys niin varmasti heti soitetaan Tuurista että tuuppa töihin. Nooh, jos ei niitä töitä tule tai saan töitä Ykasta, niin sen salin voisi kyllä aloittaa. Actic on halpa kuntosali ja siihen on varaa sossupumminakin, kun vaan laittaa auton seisontaan koska sitä mulla ei todellakaan ole työttömänä varaa pitää. Ja tuleepahan sitten pyöräiltyä joka paikkaan niinkuin viime viikolla kun auto oli huollossa! Pyöräilin Kärkkäiselle ja takaisin ja matkaa on ehkä säälittävät 2km ja reisissä tuntui. Mä ihan todella tarvin sitä salia ja voishan tuota pyöräilyäkin alkaa harrastaa näin kesällä. Kivaa hommaa se on. ^^ Mun lihakset on ihan superhuonossa kunnossa, ei siitä pääse yli eikä ympäri! Sen siitä saa kun pitää mennä autolla kouluun kun ennen koulumatka on taittunut kävellen tai pyörällä. Nyt se vähäkin hyötyliikunta on hävinnyt joten pakko ottaa se liikunta harrastuksena. Tai oon läski koko loppuelämäni tai syön hyvin kurinalaisesti koko elämäni pysyäkseni laihana. ;D

Tulipa tästä oikein kilometripostaus mutta teki vain mieli kertoa kaikesta, kiva jos joku jaksoi lukea loppuun asti! ^^"

Vauvat kuittaa:

:D

10 kommenttia:

  1. Mäkin oon miettinyt saliharrastuksen aloittamista, mutta just nyt se ei kannata ku meen kotikotiin kesäksi :D Ehkä siellä vois käydä kokeilemassa uimahallin salilla tms :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä tää on vähä tämmöstä epävarmaa ku ei kesän suunnitelmista tiejä :D Ehtis ainaki käydä salilla jos ei töitäkää heru!

      Poista
  2. Ihania kuvia hei!! Olet tosi kaunis ja noi ruokakuvat on herkullisia <3 ja iiihana kissu <3

    Http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Älä stressaa tota painoa. Joka tapauksessa se painon tippuminen/epätoivottava jojoilu kuitenkin alkaa loogisesti, kun alkuunhan se tippuu just helpoiten/nopeiten kun sitä nestettä lähtee, toki toi alkoholi jne vaikuttaa negatiivisesti mut niin :D en osaa selittää fiksusti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot oikeessa. :D pitää ottaa ihan rennosti vaan ja pikkuhiljaa!

      Poista
  4. Moi ! meneeks toi avokado ihan hyvin alas, joskus sitä maistoin ja ei ollut hääviä.. Hieno tuo alehame ! :) Mitä kaikkee tohon saapas hommaan kuuluu, kuin sitovaa yms kuin usein on keikkoja ? :) Minunki pitäis kesän juhliin löytää juhlamekko ja en muistanukkaan että sen löytäminen on niin vaikiaa !! Älä huoli ton painon kanssa, aluksi lähtee hirveesti laskuun ja jossain vaiheessa junnaa paikallaan. Kyllä se siitä :) ! Yllättävän hyödyllistä toi pyörällä kulkeminen ja ihan vaikka vaan imurointi nostaa kivasti sykkeet :) sitä helposti ottaa auton vaik ois hyvä ilma pyöräillä :) olipas pitkä kommentti, mutta hyvää kevään jatkoa :):) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä vähän jännän makuista, silleen yksistään ei oikein minkään makuista mutta lisukkeena sopii varmaan aika moneenkin juttuun. :D Ja kiitos kehuista! ^^
      Ja toi saapashommahan ei oo sillai sitovaa, kun se on kuitenkin vapaaehtoishommaa niin saa mennä ihan oman maun mukaan miten tahtoo. :) Ja Kalajoen juhannus on täälläpäin tärkein paikka missä saappaita tarvitaan! Myös wanhojen jatkoilla on porukkaa ja ainakin koulujen päättäriviikonloppuna.
      Joo pitää nyt toivoo että paino kuitenkin lähtis taas tippumaan, pitää syyä hyvin. :D Ja kyllä hyötyliikunta on tehokasta! Harmi vaan nyt ku ei pystykään harrastaan ollenkaan liikuntaa ku jouduin yllättäen leikkaukseen!
      Ja ei mitään pitkät kommentit on kivoja!! ;D

      Poista