Sivut

24.4.2015

Ensikosketus Yves Rocheriin

Sain tuossa abouttiarallaa kuukausi sitten tilaamani Yves Rocherin paketin. Olin kuullut hyvin positiivista palautetta eräästä vaalealle iholle sopivasta aurinkopuuterista ja kun sain vielä alennuskoodinkin (en kyllä muista enää mistä!) niin pakkohan se oli laittaa tilaus pystyyn. Muutenkin kiinnosti kokeilla YR:ää kun en ole kokeillut siltä kuin ehkä muutamaa tuotetta. :)

 Tässä näkyy kaikki ostamani tuotteet. Aurinkopuuteri oli kyllä kallis mutta onneksi kaikki muut olivat tarjouksessa ja alennuskoodin jälkeen jäi hintaa vain 26 euroa.

  
Käsivoidetta kehui Virve Ostolakossa-blogissaan joten pistin tilaukseen, mutta ei tämä kyllä minulla toiminut niin hyvin kuin olisi luullut. Koostumus on melko paksua ja mukavan tuntuista, ja voide myös kuivaa nopeasti. Mutta kun tämä on imeytynyt, tuntuvat kädet edelleen kuivilta. :( Ei ole tarpeeksi kosteuttava, tämä enemminkin pehmittää ihoa. Jos kädet eivät ole kovin kuivat, ne jäävät tämän jäljiltä kyllä mukavan tuntuisiksi.

+ Hyvä ja paksu koostumus.
+ Kuivuu nopeasti.
+ Tekee valmiiksi kosteutetuista käsistä pehmeämmät.
- Ei kosteuta kunnolla.
- 9,90e on aika kova hinta tästä, kun ei kuiviin käsiin kuitenkaan auta.


Tilasin myös kasvovettä kun mulla on tuosta pure calmillesta puhdistusaine. Tykkään käyttää putsaria ja kasvovettä samasta sarjasta. :) Tuota kasvovettä en tosin ole vieläkään kuin pari kertaa kokeillut kun edellistä kasvovettä on vielä jäljellä.

Ostin myös misellivettä, koska olen kuullut siitä niin älyttömiä ylistyksiä että oli iiihan pakko päästä kokeilemaan! Ja kyllähän minä laitoinkin tämän kovaan testiin. ;D Ja testi onnistui hyvin, parilla vanulapulla poistin KOKO kasvojen meikin: meikkivoiteen, huulipunan, kulmat, silmät. KAIKKI lähti. Eikä vettä tarvitse ollenkaan. Misellivedessä on siis misellejä jotka lukitsevat lian sisäänsä ja lika ei enää pääse sieltä pois. Näin ollen samaa vanulappua voi käyttää loputtomiin kun se ei suttaa jo pyyhittyjä meikkejä kasvoille. Meikki pysyy visusti lapussa! Ihan mahtavaa. Lukekaa TÄMÄ Saara Sarvaksen esittely Garnierin misellivedestä, siellä on faktat tiskissä. :)

+ Poistaa todella kaiken meikin ilman vettä. On siis hyvä tuote iholle, joka kuivuu herkästi vesipesun yhteydessä.
+ Ei maksa paljoa (9,90e).
+Todella hyvä matkakäyttöön, koska tämä korvaa puhdistuksen, silmämeikin puhdistuksen ja kasvoveden.
+ Vanulappuja ei tuhlaannu.
- Minulla tämä Yves Rocherin versio misellivedestä kirvelee silmiä. :( Joudun siis putsaamaan vielä silmät vedellä käytön jälkeen. Seuraavaksi aionkin kokeilla Garnierin misellivettä.


Aurinkopuuterissa on kahta sävyä. Itse olen käyttänyt tuota tummempaa ja kylmempää sävyä. Vaaleampi sävy on niin lämmin etten ole sitä viitsinyt edes kokeilla. Tiedän jo ettei se sovi. :D

Tumma sävy antaakin nätisti väriä poskille. Kerrankin aurinkopuuteri joka ei ole liian oranssi tai lämmin! Tämä on ainut löytämäni aurinkopuuteri joka toimii valkoiselle iholleni. Kesällä toimii varmasti vielä paremmin.
 Jos vaalea sävy olisi huomattavasti enemmän harmaaseen taittava, se toimisi. Vaalealle, lämpimälle iholle tämä voisi kuitenkin toimia tosi hyvin, oma ihon sävyni on HYVIN kylmä, näyttää joskus aamuisin melkeimpä siniseltä. ;D Tummempikin sävy voisi olla vähän harmaampi, se on siis tosi selkeä kylmä ruskea. Mutta toisaalta aurinkopuuterin tehtävä on nimen omaan tuoda sitä lämpöä ja koen tämän tuovan sitä kasvoilleni juuri sopivasti. Muilla aurinkopuutereilla sitä lämpöä tulee liikaa ja poskissa on vain oranssit läikät jotka näyttävät kamalilta.

+ Tumma sävy on oikein oivallinen vaalealle iholle. Jos olet kalkkilaivan kapteeni ja kaikki aurinkopuuterit tuntuvat vain oransseilta länteiltä poskilla, kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä.
+ Tuoksuu todella hyvälle!
+ On isokokoinen, tummaa sävyä on helppo ottaa siveltimeen.
+ Pakkauskin on tosi nätti.
- Vaaleaa sävyä on paljon enemmän paletissa ja minulla se ainakin jää käyttämättä. Tummaa sävyä voisi olla enemmän.
- Vaalea sävy on myös aivan liian lämmin. En ainakaan itse pysty käyttämään sitä.
-/+ Hinta on aika korkea, mutta toisaalta tuote on kyllä sen arvoinen. Ostaisin uudelleenkin.


Sitten tämä ripsiväri joka tuli kaupan päälle. Ei olisi tarvinnut tulla. :D Kuten kuvasta huomaa, se on ihan paakkuinen. Ehkä nämä on menossa vanhaksi ja siksi niitä laitetaan kaupan päälle mukaan tilaukseen. No ei ole tullut käyttöön, en ottanu edes kuvaa ripsilläni tämän kanssa kun en viitsi mennä paakkuisilla ripsillä tuolla kylillä. ;D

Odottelen edelleen että saisin sähköpostia Bangerheadilta, että saisin voittamani lahjakortin käyttööni! Nyt on joku kampanjakin menossa siellä, juuri se merkki jota aioin tilata, on nyt alennuksessa, huhhuh! Minulla oli tuotteet jo valmiiksi ostoskorissakin ja nyt niistä oli tippunut hinta aika lailla. Saan siis lisääkin tuotteita vielä tilattua lahjakortilla! Kunhan nyt vain saisin sen ensin... Pelottaa että kaikki mitä aioin tilata, menee nyt nokan edestä kun ne ovat tarjouksessa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti