Sivut

3.12.2010

Joululahjoja

Kävin keskiviikkona osteleen joululahjoja porukoille ja Jannelle. :) Äitille löyty kiva äiti-muki ja aijon tunkee sen täytee salmiakkia ku se tykkää niistä. Oskulle en tienny mitä ostaa nii ostin vaa semmonen geisha-suklaarasian. :D Olgalle löyty semmonen hevoskirja kirppikseltä. Se tykkää lukee just sitä sarjaa ja tuota sarjan ensimmäistä kirjaa sillä ei sattunu olemaan. Joten oon tosi ilonen kun löysin sen kirppikseltä eurolla. ^^ Luin itse asiassa samaa sarjaa joskus 11-vuotiaana, ja ajattelin lukasta ton kirjan ennen joulua itsekin niin tiiän miten siinä kirjasarjassa kaikki alkoi. :-D Kiva näin viiden vuoden jälkeen saada tietää. Ja Jannen lahjoja en kerro ettei se vaan saa tietää. ;) Mut noi muut ei varmaa ees tiedä et mulla on blogikin.
Löysin kirppikseltä myös mustan liivin. Sellasta oon jo ettiny ja löytänytki erilaisia mut kaikki on ollu joko liian pieniä tai liian isoja. Nyt sitte löyty sopiva. :)
Sain myös mun kaulahuivin valmiiksi jota oon tehny varmaan yli vuoden. :D Nyt innostuin sitten neulomaan sen loppuun kun se oli vaikka kuin kauan vaan lojunut jossain..




Sori ku nuo kuvat on niin paskalaatusia. -.- Otin ne äsken ja tää mun huonehan on ihan hemmetin pimee ja talvi ei auta asiaa yhtään. Nyt ku kattoo pihalle nii siellä on vieläki ihan pimeetä vaikka kello on jo yli kaheksan aamulla... HUOH. Pitäs ottaa koulun jälkeen aina kuvat, paitsi et sillonki on jo alkanu hämärtää nii tulis aina kiire siinäkin. Ärsyttää ku pitää istua koulun penkillä just sillon ku pihalla on valosaa ja hyvä ilma..
Ainii, sain myös äitiltä semmosen suklaakalenterin mut siitä ei oo kuvaa ku se on Jannella. :-D Nukun yleensä yöt siellä nii aamulla on Jannen kans sit kiva availla luukkuja. Ostin sille semmosen mars-kalenterin. ^_^ Söpö oli ihan onnellinen ku sai semmosen ku ei ikinä oo ollu semmosta vähä "hienompaa" kalenteria.

Mut taijan mennä meikkailee, heipsun♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti