Sivut

16.12.2010

Matkaunelmia

Oon ollu viimeks ulkomailla kesällä 2009, sillon oltiin Saksassa. Sinne olis loisto päästä takas. :) Tähän postaukseen laitankin kuvia maista, joihin haluaisin joskus päästä.


Kuten arvata saattaa, New York on yks paikka johon on ehdottomasti päästävä. Tää on varmaan joka tytön ja pojan unelma, tuolta löytyy vaikka mitä. Vapauden patsaasta olis tosi siistiä saada kuva näpsästyä ihan ite. 8)


Los Angeles on toinen paikka, johon olis hieno päästä. Toi kaupunki näyttää aivan uskomattomalta, ja sit olis vielä tollasia ihania rantoja täynnä palmuja, aah♥ Todellakin oikee enkelten kaupunki. ;) Ja voishan sitä nähdä julkkiksiakin !


Viva Las Vegas ! Vegas näyttää tosi hienolta, kuvaamista ja katseltavaa ois vaikka millä mitalla. En ees tajua miten toi kaupunki voi olla noin villin näkönen. Ja voihan tuolla mennä naimisiinki - Elviksen vihkimänä. :-D


Tokio. Täynnä japanilaisia joilla on niin ihanat silmät ja hiukset, niitä olis ihana katella♥ Kuten tietenki tokion katuja, värikästä ja loistokasta. Ja mitä tuoltakin voi löytää ku pääsee shoppaileen ! Olis varmaan tosi outoa kun yhtäkkiä ympärillä on pelkkiä vinoja silmiä, niinku ois elokuvaan astunu. Vaikka kiinalaisilla ne vinommat silmät taitaa olla..


Intian pääkaupunki eli Delhi. Se on varmasti tosi erilaista ja mielenkiintosta seutua. Ja ihan älyttömän köyhää.. Tiiän että intialaisten elämä ei oo mitään parasta, 20 snt tuntipalkka ynnä muuta, joten olis kiva päästä kattoon vähän lähempää intian menoa. Ja ei muuten oo hajuakaan mikä toi alakuvassa oleva rakennus on, löysin googlesta ku kirjotin hakusanan Delhi joten eiköhän se siellä ole. Siitäkin vois ottaa selvää. 8)


Lontoossa käytiin vuonna 2005, ja haluaisin päästä uudestaan. Ne punaset puhelinkopit ja bussit oli kivoja nähä livenä. Toi yläkuva on otettu selvästi jostai helikopterista tms ja alakuva on sit otettu ton ylhäällä olevan maailman pyörän alta, kaikki varmaa hoksaa. :) Ja maailmanpyörähän on London Eye ja oli hemmetin kallis kun siihen meni kyytiin. Mut tulipahan sekin koettua. :-D


Kuten jo sanoinki, haluan päästä Saksaan uuestaan. Tässä olis kuva Berliinissä jossa käytiinki. :) Toi iso pitkä on tv-torni ja haluaisin päästä siellä käymään. Ei viimeksi menty, mut jos sitten joskus..


Lopuksi se iki-ihana Pariisi ja Eiffel-torni ! Tuonnehan meijän piti mennä jo kaks kertaa, mut huonojen sattumien takia ei olla päästy vieläkään... Olis ihanaa jos päästäs viettämään Pariisissa kevättä, sillon siellä on kuulemma ihanaa. Ja tonne haluan kyllä kaikista eniten ikinä !

2 kommenttia:

  1. toi rakennus intiasta on taj mahal :D ja hei tuliko ees pieni matkakuume kun katteli noita kuvia eiiiiiiiiiiiiii

    VastaaPoista
  2. niimpä. :(( kiva olla täällä suomessa, ylivieskassaki joka päivä kunnon pakkaset nii on se kiva pyöräillä kouluun 2 kilsaa -.- no ei se paljo oo mut kyl se tuntuu ku on kylmä. :D

    VastaaPoista