Sivut

17.12.2010

Top 5

Luin tossa yhen tyypin blogia ja päätin toteuttaa saman idean kuin hänkin. :) Eli teen top 5 listat joihin listaan 5 kauneinta naista ja miestä. En nyt tiedä tuleeko noi niin järjestyksessä, mut ainakin kaikki näyttää hyvältä. :) Siis MUN mielestä. :D

Naiset ensin, olkaa hyvä:

1. Hayley Williams. Noi punaset hiukset on aina ollu ihanat ja suu on melkein joka kuvassa hymyssä. Tulee niin haikea olo kun kattoo tota uutta kuvaa Hayleystä, se vaan näyttää niin aikuiselta ! Mut kaikiltahan se nuoruus jää aina taakse, m yös julkkiksilta.




2. Emma Watson näytteli Harry Pottereissa Hermione Grangeria 11-vuotiaasta. Ollaan siis kaikki saatu nähdä miten se on koko ajan kasvanu ja nyt sekin on jo nainen. Oli varmasti järkytys kaikille nähdä, että Emma leikkas hiuksensa lyhyiksi. Mun mielestä noi on tosi tyylikkäät. :) JA EHDOTTOMASTI KAUNIS
NAINEN




3. Selena Gomez on niin söppänä yksinkertaisesti, kattokaa sen silmiä !






4. Anna Abreusta en pahemmin perusta mutta sokeempiki näkee että se näyttää hyvältä. Ja oli se kyllä Idols-aikoina niin pieni ! Muistan vieläki kun näin ekaa kertaa sen koelaulun ja tyrmäävä lauluääniki oli. Ja nyt sekin on jo noin aikuisen näkönen.. Niin tietenki, eikös se jo kakskymppinen ole?




5. Celine Dion on jo 42-vuotias ja on yhä kuosissa. Ja rakastan tämän naisen lauluääntä, ihan uskomaton ! Ja voi luoja nuo hiukset♥ Tuollaset toivosin itelleki mut veren punasina.


Sit olis näiden komeiden miesten vuoro:




1. Bill Kaulitz, jotain ihanaa. Kasvon piirteet on oikeastaan liki täydelliset ja kattokaa miten söpö se oli 12-vuotiaana. Kunnon lutunen. :)



2. Robert Pattinson, kunnon komistus eikä pelkästään vampyyrinä. Tarviiko muuta sanoakaan?




3. Leonardo DiCaprio, loistava näyttelija ja hiton hyvännäkönen. Itseasiassa mun henkilökohtanen suosikkinäyttelijä. :)



4. Oliver Sykes, Bring me The Horizonion laulaja vai oliko? En kuuntele sitä bändiä vaikka oon jotain biisejä kuullu niin ei oo tietoa jäsenistä, mut tää jätkä näyttää kieltämältä hyvältä. :-D



5. Tän miehen varmasti kaikki tuntee, Daniel Radcliffe, Pottereissä myös näyttelee itse Harryä. Ja kyllä se on lutunen myös. :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti