Sivut

17.9.2013

Uus ulkoasu



Nyt ois vihdoin ulkoasua uudistettu ! Tosi ärsyttävää, jos haluaa muuttaa yhtä pikkujuttua, vaikkapa taustaväriä tai tekstin fonttia, joutuu aloittamaan koko ulkoasun tekemisen ihan alusta. Kaikki pitää siis tehdä täydellisesti oikein samalla kertaa. Jos joku pikkujuttu unohtuu, niin alusta vaan kaikki. Rasittavaa ! Joten empä siis ruvennut tekemään tästä mitenkään hirveän omaperäistä ja vaivalla tehtyä. Varmuuden vuoksi.

Blogin nimi vaihtui. Joku saattaa arvatakin mistä uusi nimi tulee. Nimittäin tästä:


H&M:n siisti paita jota en kuitenkaan ite saanut hommattua! Voishan tuommosen itekin tuunata. :) Niin siisti teksti että halusin sen mun blogin nimeksi ! Vaikka Ode to Joy oli myös oikein kiva.


Nyt tarttis enää suunnitella uusi banneri. Ja sitten vielä Harrin pitäis toteuttaa se koska se osaa sen paremmin kyhätä mitä minä. :--D Jotain merenneitoaihetta ehkäpä!

Huomasin muuten etten saa laitettua eri info-tekstejä näihin mun kahteen blogiin. Portfolio-blogissa on siis sama teksti kuin tässä, kuin perseestä? Tekis mieli koko blogi poistaa ja tehdä vaan se portfolio suosiolla vaikka wordilla. Ainakin piilotan ton blogin nyt kokonaan, sitten kun oon saanut kuvisdiplomin tehtyä niin näytän lopputuloksen toki täällä.

7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. En vaan saanu tilattua ja se oli koko ajan loppuunmyyty ja sitten kun lopulta meni aleen niin turha siitä enää oli haaveilla :D Ne loppu samantien !

      Poista
  2. Tiesitkö muuten että Ode to Joy on yksi Beethovenin sävellyksistä? siitäkö sen nimen alunperin keksit? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, en tienny ! Ode to Joyn keksin Olavi Uusivirran biisistä Oodi ilolle ja väänsin sen englanniksi translatea käyttäen. :D

      Poista
  3. Tää ulkoasu on paljon parempi ! Jotenkin paljon raikkaamman näköinen kuin edellinen.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ! Iteki kyllä tykkään, virkistää välillä laittaa kokonaan uusiksi. :)

      Poista