Sivut

20.5.2014

Kiireistä tiistaita täällä hei!

Mun tekeminen ei vissiin ikinä lopu. Koko ajan tulee jotain uutta. :----D Nyt on sitä ylioppilasjuhlien järkkäystä ja jääkiekkoa ollut, viikonloppuna olin Törmälässä, eilen kävin Pekan ja Meerin kans syömässä ekat irtojätskit ja meitsi unohti ottaa jätskistä kuvan (pitäähän ny kesän ekasta irtojätskistä kuva ottaa!!!) ynnä muuta pientä ja nyt tiistaina vasta oonkin juossut ympäri kyliä.

Äsken tultiin Niemelänkylältä, oltiin kattomassa Harrin pikkusiskojen koulun kevätjuhlaa ja sen jälkeen mentiin niiden kotiin chillaileen. Ja naurettiin vanhoille valokuville 90-luvulta. :'D Oon myös tehnyt kaikkea mitä on jäänyt tekemättä, koska koko päivä on ollut vapaa. Aina kun niitä vapaapäiviä tulee niin ne tuhraantuu kuitenkin tekemällä ne tekemättömät asiat jotka vihdoin ehtii tehdä. Onko muilla just tällaista? Odotan innolla niitä päiviä kun saan vaan olla koneella pelaamassa monta tuntia Simsiä. Mulla on vaan paha tapa aina sopia tyhjille päiville kaikkea tekemistä kuitenkin tai sitten alan siivoamaan kämppää. Pitäis vaan osata rauhottua välillä. Mut onneksi mun elämä ei ole tällä hetkellä tylsää!

Huomenna eli keskiviikkona olisi tiedossa 4h:n hommia koko päivän. Sputnikiin meen päivällä kertomaan ysiluokkalaisille jotain tosi mielenkiintoista (:D) 4h:n työpalvelusta ja kerhonvetämisestä ja illalla viimeinen kerhokerta oman kerhon kanssa. Menee siellä Spukessa varmaan kuus tuntia ja sitten saan parin tunnin tauon ennen kerhoa. Onneksi on sitten ilta aikaa tehdä taas tekemättömiä asioita, kuten siivota vaatehuone loppuun, siivota eteisen vaatekaappi loppuun, käydä äitin vaatteita läpi, siivota vessat, päivittää blogia... Siivota parveke! Mutta se menee varmaan ens viikolle tai jopa kesäkuulle, on vaan niin buukattu koko loppuviikko. Ja oon vähä sellanen että kun alan siivoamaan niin sitä aikaa pitää olla. Kiireessä siivoaminen on kamalinta ikinä. :/

 Ootte varmaan huomanneet että pihalla on mahtavat ilmat? Käytiinki eilen ennen sitä älytöntä myrskyä Kympissä Harrin ja sen kavereitten kans istumassa yhellä. Mää join limsaa. :D Sitten hirvee tuulenpuuska ja myrsky rupes tekemään tuloaan.

 Haettiin hampparit Harrin kanssa ja lähdettiin Niemelänkylälle. Oli ihan jees tuo kanahamppari, en vaan oikeen tykkää Rosen grillin sämpylöistä. :/

Ärsytti kyllä suunnattomasti kun tuli se hieno myrsky ja mää unohin tietenkin jalustan kämpille. Lähdin sitten hakemaan sitä ja myrsky tuli ajomatkalla vastaan. XD Salamoita joka paikassa! Oli aika jännää ajella. Ja se veden määrä mitä satoi! Huhhuh. Oli ihan laineissa koko keskusta. Juoksin täysiä autolta sisälle ja kengät meni läpimäräksi. En ehtiny tarpeeksi ajoissa takas Niemelänkylälle joten ne salamakuvat sitten jäi. :((((( Toivottavasti seuraava ukkonen tulee pian! Sit en lähe kyllä kämpiltä minnekään vaan pysyn visusti sisällä ja parvekkeella kuvaamassa.

 Harrin kotia oli myös syntyny pikkusia. :3

 Erittäin hieno kuvan minusta ja kissestä. 8D

 Sain vihdoin ja viimein Avonin lehtiä käsiini. Muistatteko ne hyvät huulipunakynät joita oon hehkuttanut? Jess nyt pääsen tilaamaan niitä muissakin sävyissä!

 Tiistain naama paitsi että laitoin huivin päähän ärsyttävän tuulen takia. Piti pitää kuumassa autossa ikkunoita auki ja koko ajan oli hiukset naamalla kun ajo. -.-

 Uusi kiva kasvi jonka hain kotoa meille tänne kämpille. Se on siis tuo isompi. ;D Huomatkaa Pikachun korva!

 Kyllä tuo meijän kahvikone osaa. :P

 Pikkuinen♥ Hihii tämä tulee ehkä meille. :3

Temmottii nyt, huomenna toivon mukaan tuun postaileen vaateostoksien merkeissä! En ookaan pitkiin aikoihin kirjottanut mitään vaatejuttuja.

4 kommenttia:

  1. aaaw toi pieni kissanpentu :33

    VastaaPoista
  2. aww toi kissanpentu ja Oliviakin :3 mut samaloita tulee myös lisää tänä vuonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. ^___^ Mietin et mitä samaloita mut tarkotit varmaan salamoita XD Joo toivon niin, kesähän on vasta alussa joten eiköhän niitä! Sitte mulla on parvekkeella kunnon kuvaussessiot :)

      Poista