Sivut

7.5.2014

Sairas!

Niinhän siinä sitten kävi että eilen alkoi siinä alkuyöstä lämpö nousta ja olo huononi. Onneksi ei aamulla enää ollut lämpöä. Mut huono ja väsyny olo ollut koko päivän. :( Lihaskipua, pääkipua ja semmosta normaalia. Ilmeisesti jotain flunssaa onki nyt liikkeellä taas! Hassua kun ei oo yhtään kuumetta mutta silti olo on niin huono, ei kauaa jaksa edes seistä.

Eilen kävin ensimmäistä kertaa kasvohoidossa! Sain lahjakortin jouluna ja ajattelin säästä sitä kevääksi. Hyvin aikaa nyt käydä kun ei oo kouluakaan. Ja oli kyllä ihana kokemus, ihosta tuli tosi heleä ja pehmeä. Kyllähän sitä silloin tällöin vois käydä tulevaisuudessakin. :----)


 Eilen olin rennoissa vaatteissa ilman meikkiä ja tukka laittamatta!

 Iltapala eilen Trendin seurassa ennen kuin olo alkoi huonontua.

 Ostin tämmöstä toissapäivänä, oli ihan hyvää muttei mitenkään erikoista. Eikä mun mielestä maistunut nougatille edes, normaalille suklaalle vain. :--D

Tänään oonkin sitten maannut sängyssä puoli kahteen asti. Sit aloin kattoa muumeja koneelta ja sain pari leipääkin alas. Join tollasen jauhepussijuoman, oon ihan koukussa noihin. :D Joka kerta kun oon sairas, haluan noita ja Harri oli ihana ja kävi kipaseen Apteekista! Jois noita muutenkin, mutta koska noissa on lääkettä niin ei kannata juoda muullon kuin sairaana.

Tämmöstä tänne! Ärsyttää kun piti perua kaikki, oltais menty Kokkolaan Harrin ja Pekan kans mut ei sitte. Tänään olis ollu myös koulua pari tuntia ja kerho. Kaikki piti perua ja makaan nyt vaan kämpillä jos huomenna olo ois normaali! Toivottavasti... Perjantaina ois lähtö Ouluun Olgan kanssa, mennään meidän tädille yöksi. :---)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti