Sivut

18.5.2014

Vihdoin kotona!

Olipas muuten torstai-iltana kiva yllätys huomata, että jostain oli putkahtanut 3 uutta lukijaa. :---) Tervetuloa! Hieno ensivaikutelma varmaan kun mitään en ole ehtiny kirjoittaa koko viikonloppuna! Meitsi nimittäin vietti huipun viikonlopun Törmälässä isosten kokoontumisajoissa. Ihan parasta jälleen kerran. Vaikka kyllähän sitä meinaa vähän vanhaksi ittensä tuntea kun ensimmäisen vuoden isoset on vuosikertaa -98 ja meitsi on jo viidennen vuoden isonen. Ei meitä viidennenvuoden isosia ollutkaan kuin 4 kpl. ;D En oo ollut kolmeen vuoteen noissa kokoontumisajoissa ja oli mukavaa pitkästä pitkästä aikaa. Oma kesäleirikipaikkakin varmistui ja olen ensimmäistä kertaa kähmynä. Pelottavaa ja yksinäistä! Mut voi huhhuh että tuli taas naurettua maha kipiäksi maailman typerimmille asioille. Huiput muistot jäi!


Oli halavat huvit. :'''DDDD

 Oon mää kuluneella viikolla muutakin tehnyt, mm. lehtijuttua jonka kerkesin onneksi saada valmiiksi, ja palaaveerannut mun tulevista yo-juhlista. Mulla on ihania ihmisiä hirveesti ympärillä ja kourallinen ihmisiä on tarjoutunut auttamaan. :---) Eiköhän saada porukalla juhlat järkättyä!


 Tein alkuviikosta muikkuja! Nammmmm. En kyllä paistanut missään ruisjauhoissa kun ei ollut enkä jaksanut kauppaan lähtee (vaikka kauppa on 50 metrin päässä) mutta oli nuo pelkät voissa paistetut muikutki ihan jees.

 Käytiin Häggmannilla mun haastateltavan Jennin kans, hänkin haastatteli mut eli tehtiin toisistamme lehtijutut. :----D Oli joo vähän kiire kun keskiviikkona tehtiin haastattelut ja torstaiaamuksi piti jutut olla lähetettynä Kalajokilaaksolle! Tuo kääretorttu oli aivan ihanaa, ja oli tosi yllättävää että kahvi+kääretorttupala ei ollut kuin neljä euroa. Nykyään kahvilat on niin kalliita että pienestä leivoksesta saa usein yksinään maksaa sen neljä euroa ja sitten kahden euron kahvi päälle. :--D

 Valion maustetut rahkat♥ Hyviä mutta kalliita...

 En muista minkä päivän meikki tämä oli mutta tahattomasti sain aikaan silmiä suurentavan efektin.

Torstaina käytiin Kärkkäisellä Harrin ja sen kahden kaverin kanssa ostamassa mulle joku juttu tietokoneeseen jonka avulla saa laitettua koneen wifiin... Ööh. :D En ymmärrä niistä mitään. Mut se hiton muovinpala maksoi kakskymppiä, ehkä se on sen arvonen kun ei tartte enää koko ajan laittaa puhelimesta nettiä koneeseen erikseen! Ostinhan mää tosiaan muutakin mutta voisin melkein tehdä oman postauksen niille. Samalla reissulla käytiin Kärkkäisen Pedrinaksessa syömässä ihan spontaanisti.

 Alkusalaatti

 Meitsin annos: Broileria, vuohenjuustoa, paholaisen hilloa, viskikolakastiketta ja paistettuja vihanneksia. Voi nautinto mikä ateria. ♥___♥ Epäilin tuota viskikolakastiketta aluksi mutta eipä se viski sieltä läpi maistunut onneksi, koska tuskin olisin tykännyt. .---) Vuohenjuusto ja paholaisen hillo on kyllä rakkauksia♥ En tykännyt vuohnejuustosta vielä 17-vuotiaana, mutta nyt on ehkä hieman maku aikuistunut ja tuohan on aivan ihanaa. Juustot on muutenkin hyviä, vaikken tykkääkään mistään kovista ja voimakkaista juustoista. Ehkä joskus syön niitäkin sitten. :---D Olihan tuolla aterialla hintaakin 16,90 mut toisaalta eipäs olla käyty syömässä ennen Pedrinaksessa Harrin kans. Tai muutenkaan käydä ulkona syömässä missään kunnollisissa paikoissa.

Nyt ku mietin niin eipä olla käyty edes missään hampparipaikoissa aikoihin! Edistystä. Oon kyllä tietoisesti koittanut alkaa kokkailemaan ja ostamaan hyvää mutta terveellistä ruokaa kämpille. Siksi nuo muikutkin tuli tehtyä!

 Harrin annos näytti tältä ja oli samanhintainen kuin mun. Joku lehtipihvijuttu tuo taisi olla + maustevoi + makkara + ristikkoperunat. Samanhintainen kuin mun ateria.

 Autossa!

 Jäkistäki tullu kahteltua. Vitsi ois pitänyt nähdä se perjantai-illan Sveitsi-ottelu kun meni rankkareihin, ois varmasti ollu jännittävää! Tänään olisi sitten USA, saapa nähä miten käy. ;D

Tämä on perjantailta, Harri tuli jotain säätään mun kuvaan! Olin pakkaamassa lattialla...

Kuvia en Törmälässä ottanut yhtään, kun puhelin oli melkein koko ajan vain huoneessa laukussa. Ei siellä Törmälässä mitään puhelinta tarvii! Onneksi muut otti kuvia niin voin pyytää niiltä muistoksi. :--)

4 kommenttia:

  1. Mä oon oon käyttäny noita maustettuja rahkoja vaan leivonnassa. Siihen ihan loistavia :) turhan hintavia ostaa ihan välipalaksi. Valion kreikkalaiset jogurtit on niin nam <3 muikut on kyllä ihan hyviä, siihen pottumuussia kylkeen :P
    Ja eiköhän hyvät juhlat sulla ole, uskon ja luotan näim :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noita ei kyllä usein kehtaa ostaa kun on niin kalliita. :D Mut herkutteluun sillon tällön ostan! Pitääpä noita kreikkalaisiaki kokeilla :) Kyllä pitäs juhlien onnistua kun niin monta auttajaa! :D

      Poista