Sivut

26.5.2014

Hirmuisesti uusia vaatteita!

Tämä postaus sisältää nyt sitten kaikki uudet hankitut vaatteeni varmaan kolmen kuukauden ajalta. Huppista keikkaa. Ainahan kuvaan kaikki yleensä heti oston jälkeen mutta nämä on jääneet venymään ja kasa on vain suurentunut. :---D Mulla on myös ollut ongelmana missä kuvaan kaikki uudet jutut kun ei täällä kämpässä oikein ole paikkaa... Makkarissa on kuitenkin ihanan vaalean lila seinä joka on nätti tausta, lautoin naulan seinään ja siinä on nyt hyvä kuvata!

Pitkä, yli takamuksen yltävä toppi. Käytän paljon legginsejä joten pitkät topit on helppoja niiden kanssa! Mun vanha leoparditoppi alkoi olemaan jo aika huonossa kunnossa niin senkin takia sitten piti uusi saada.

Tämä nyt oli heräteostos, koska niin halpa mutta ei kyllä kaduta yhtään! Ihan älyttömän hyvä ja kätevä kesätoppi. Löysä ja sopivan pitkä, itse kyllä laitoin mustan trikoohameen vielä alle ettei vilku kaikki. ;D 

Peplum-topin ostin hautajaisiin ja oonkin halunnut tuollaista aika kauan. Noitahan näkee nykyään kaikkialla ja ainakin omasta mielestäni nuo imartelevat ihan jokaisen kroppaa. :)

Meri lähetti mulle etelästä muutaman jutun, en muista paljonko niistä maksoin mutta pienen summan!

Wohooo vihdoin Paramoren bänditoppi♥ Onneksi otin L-koon, aika lyhyt nimittäin ja pienemmät koot olisi olleet varmaan liian lyhyitä. :--D Halusin muutenkin sellaisen, ettei ihan vartaloa ime. Bändipaidan pitää olla vähän löysä. Tämä oli kyllä muutenkin tosi pieni L-kooksi!

Kyllä siitä on monta vuotta kun tätä hupparia ihastelin EMP:n kuvastosta! Hinta oli 60e että ihan saakelin kallis huppari. Haikailin tästä edelleen ja nyt hinta oli tippunut 15 euroon ja oli pakko tilata oma että varmasti saan. Huppari on siis kaksipuolinen, toisella puolella leopardikuvio ja toinen puoli on kokomusta. Tämä oli myös aika pieni L-kooksi, olisi ehkä pitänyt ottaa se XL. :D Hupparit on myös parhaita silloin kun ne on liian isoja, huppari kun on vähän sellainen rentoiluvaate.

Myös heräteostos mutta hyvä sellainen! Mukavat rentoiluhousut ja pidän näitä varmaan koko kesän. 8D

Kyllä tätä leo-kuviota vaan taas on ihan tarpeeksi... Mutta piti saada nämä koska jouduin joskus heittämään vanhat leopardihousut roskiin kun niihin tuli haaruksiin reikä! Sydän itkee vieläkin verta. D:

Ale-löytö! Ihanatihanatihanat♥ On se hyvä kun kukaan ei täällä Ykassa uskalla näköjään käyttää kuviollisia housuja niin meitsi voi sitten ostaa kaikki alennuksesta. 8D

Näyttää kyllä ihan surkealta nämä Espritin farkut tässä kuvassa mutta oikeesti ne on tosi hyvät ja mukavat jalassa. En kyllä varma ole maksoiko nuo nyt kuuskymppiä vai viiskymppiä, saatoin merkata tuohon kuvaan väärin hups! Jokatapauksessa hitokseen hyvät pillifarkut. Nämäkin ostin sinne hautajaisiin, ostinkin sinne sellasta kampetta päälle että niitä voi sitten arkenakin käyttää, mutta on tarpeeksi asialliset hautajaisiin.

Nämä onkin vilahdelleen täällä blogissa jo, mutta lisäsin vielä tähän! Ihan mahtavat♥ Varmasti tulee olemaan kovassa käytössä kesällä koska legginsit ja hauska kuvio.

Tämäkin tuli Meriltä, tosi iso ja tilava!

Nämä baltsut myös ostin hautajaisia ajatellen, koska en jaksanut pitää korkkareita siellä. Nyt noissa onkin jo vähän kakkaa kun on tullut pidettyä lämpimillä keleillä aika paljon!

Kauan haaveissa olleet kiilakorkotennarit♥ Oli pakko ostaa nyt kun sai suht halvalla, monesti noista saa pulittaa enemmän.

Kärkkäiselle oli ilmestynyt myös ihania leoparditennareita! Kuinhan kauan tällasiakin oon metsästänyt? Ei muuten jäänyt kauppaan vaan lähti mukaan.

Pääsiäiseksi ostin nämä tennarit kun en enää omistanut tällasia perustennareita, joten mökille piti jotku saada. Ostin nämä siis ennen noita leopardikuvioisia. Mulla ei myöskään vihreitä tennareita oo ollut ikinä!

Sain Harrin pikkusiskolta lahjaksi korun. ^___^

H&M:stä korviksia kun alkoi kyllästyttää vanhat! En oo varmaan pariin vuoteen korviksia ostellut.

Sukkiasukkia, niitä ei ole koskaan liikaa!

Lisää sukkia!

Ja vielä! Hirveesti vanhoja sukkia on samaan aikaan mennyt hajalle, niin oon sitten ostanu kunnolla uusia.

Sellasia. On tullu alusvaatteitakin osteltua mutta ne ei varmaan oikein tähän blogiin kuulu. Mitkä oli kivoja ja mitä ette missään nimessä pistäisi päällenne? ;D

14 kommenttia:

  1. Nuo batman legginsit on kyllä niin ihanat! :) Pitääkö munki mennä Halpaan ostaan nio kiilakorkotennarit. Mulla oli aikasemmn sellaset mustat, mutta ne on jo roskiskunnossa ja en oo löytäny sitte mistään sellasia perus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siellä ne on ainaki meleko halvalla! :D Vihdoin sain omat♥ Nuo ei hirveen korkeetkaan oo niin meikäläinenki jaksaa tallustaa, ku en oo oikee korkkareihin nykyään tottunu. XD

      Poista
  2. Kaikki on ihan sun näkösiä, mutta itse henkilökohtaisesti en tuota laukkua käyttäisi :p
    Muut voisinkin melkeinpä laittaa, jos olisin enemmän leopardikuvion ystävä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee tuo laukku onki aika räikee nuitten paljettien ansiosta. 8D
      Mää voisin taas vähä hillitä tuota leopardivillitystä kun se on kuitenki kestäny mulla jo ööö... 5 vuotta :DDDDD

      Poista
  3. Paramore <3 Mäkin oon tilannut kerran naisten mallin bändipaidan, otin M-koon niinku kaikessa.. No ei helvetti ku se oli lyhyt ja pieeeeni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kyllä huomannu et nuo naisten bändipaidat on jotenki pieniä, ja varsinki lyhyitä :D Mut miestenpaidoissa on ihan saatanan ahistavan pieni kaula-aukko... Hankalia nuo bändipaidat!

      Poista
  4. Leoparditoppi on hieno ja käy hyvin sulle! :) sukatki on ihanat :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitoooss :) Nuo sukat on kyllä kaikki nii söpöjä♥

      Poista
  5. Hahaa! Noissa oikeenpuolimmaisissa sukissa oleva Hello kitty näyttää ihan sulta. :D Kävin muuten kattoo halpa-hallista noita tennareita, mutta sinne ne jäi ku oli vähä liian lyhyt toi varsi. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaahaha nii muutes näyttääki ;DDDD Lasit ja kaikki!
      Aijjaa mun mielestä se varsi on aikalailla just sopiva :) Voishan se tietenki pitempiki olla!

      Poista
  6. peplumit on kyllä kivoja ja helppoja pelkästään vaikka legginssien kera kuumana päivänä. Ja saa jenkkakahvat piiloon ;) hahaa. Ihanat noi kärkkäisen löysemmät leopardi housut ! C: oon miettinyt kiilakorkoja, varmasti mukavat jalassa mutta tulisiko käytettyä sitte kuitenkaan ? :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä helppoja ! Mää en kyllä pelkkien leggareiden kans tuota omaa voi käyttää koska liian lyhyt :D Ja legginsit ei oo housut! Ja tuo mun peplun todellaki on liian lyhyt.. Noiden malli on kyllä just hyvä, menee jenkkikset piiloon niillä joilla ne on ja toisaalta taas laihoille se kaartuva helma antaa enemmän naisellista muotoa. :)
      Nuo leopardihousut ON ihanat, paljo ollu käytössä heti. Ja voin suositella kiilakorkoja, erittäin mukavat jalassa ja jos ei oo ennen korkkareita käyttäny, ne on paras vaihtoehto! Ja noissa tennareissakin se korko on tosi huomaamaton. Pitää vaan päättää että laittaa ne jalkaan. :) Noihan ei myöskään kopise, kun ainaki mua ärsyttää välillä se kopina kun kaikki sitte kyylää...

      Poista
  7. Saako kysyä, että miten meni hautajaiset, oliko paljo väkee ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa kysyä :) Olihan siellä varmaan poppoota 70 henkilöä, luultavasti ois ollut enemmänki jos oltais pidetty lauantaina! Perjantaipäivä kun oli niin moni oli töissä eikä päässyt. :/ Ja hyvin siellä meni, nätit hautajaiset!

      Poista