Sivut

8.1.2011

2010

Mainitsin varmaan jo et voisin tehä postauksen itestäni kuvina 2010. Nyt päätin, että laitan myös vuoden 2009 kuvat joka kuukaudelta niin sit ainakin pitäs näkyä miten oon muuttunu. :)

2009

Tammikuu 2009. Noi mustat hiukset oli ihan kivat ja mun jalat näyttää tässä kauheen laihoilta, muutenki näytän jotenki laihalta tässä... No tottahan se on että lihoin viime kesänä 2 kiloo ! 8D


Helmikuu 2009 Tein myös pesukarhuraidat sillon hiuksiin. 8)


Maaliskuu 2009. Tää on hotellihuoneen vessasta ku oltiin Saksassa hiihtolomalla. :-D


Huhtikuu 2009


Toukokuu 2009. Värjäsin hiukset blondiksi ja näissä kuvissa noi on kyllä keltaset vielä. Laitoin myös tuon huulikorun (joo tein ite ja meni liian alas ja otin sit pois loppujen lopuksi.:D)


Kesäkuu 2009. Toi viimenen kuva on myös Saksasta kun käytii siellä uuestaa. :)


Heinäkuu 2009. Ostin uudet bikinit jotka on kuvassa, kokeilin ruskeita piilolinssejä ja tekoripsiä. :)



Mun rippikuva ja alemmassa kuvassa näkyy mun tokio hotel seinät (voi niitä on ikävä♥)


Syyskuu 2009


Lokakuu 2009


Marraskuu 2009. Laitoin hiustenpidennökset. Noi on tekokuitua nii kesti jonku kuukauden. :)


  Joulukuu 2009



2010


Tammikuu 2010. Leikkasin tollaset vähä vinot etuhiukset. :) Jotka kyllä kasvo aika äkkiä takasi..

Helmikuu 2010


Ylempi kuva Helsingistä Sonjan tädin luota ku käytii Tokio Hotelin keikalla. Lisäsin loppukuusta etuhiukset pinkiksi. 8)


Huhtikuu 2010. Sori tossa toisessa kuvassa tuo kauhee heru. -.-''


Toukokuu 2010. Kesätunnelmissa jo. :) Ja tosiaan, taisin leikata noita hiuksia jo huhtikuussa kun latvat alko yksinkertasesti olemaan kuminauhaa. Sitä se blondaus teettää.. On nää kyllä kasvanu tosta jo aika hyvin ! Ja tein myös uuestaa ton huulikorun, tällä kertaa onnistuneesti.


Kesäkuu 2010. Anteeksi jälleen heruni, mut parempaakaan kuvaa ei löytyny.. Kesällä jääny kuvaaminen näemmä vähemmälle.


Heinäkuu 2010. Tämänki lisäks tais olla vaan yks kuva minusta. :'D loput oli sit ihan jotai muuta.


Elokuu 2010


Syyskuu 2010. Löysin ton yllä olevan hupparin kirppikseltä viidellä eurolla♥


Lokakuu 2010


Marraskuu 2010


Joulukuu 2010. Värjäsin punaseksi hiukset. :)

Oli tosi jännää tehdä tätä postausta. Tuli vastaan vaikka mitä kuvia mille sai nauraa kun kuvakansikoitani pengoin ja sai muistella menneitä. :) Kannatti tehdä tää postaus, tää sai ajatuksia mieleen. Ja tein tätä varmaan kaks tuntia !

Seuraavana ohjelmassa on mennä Jannelle --->

Heippa. :)

9 kommenttia:

  1. Tosi kiva tämmönen postaus just ku näkee niitä mite on muuttunu ulkonäöllisesti, ja pakko sanoo että oot muuttunu ihan superpaljo ku kattoo tota ekaa ja viimesimpiä kuvia :D

    VastaaPoista
  2. mullaki oli joskus nuoruudessa tokiohotelseinät kokonaa mut mä en kyl ikävöi niitä :-----D ja joitain ihan sikakivoja hiuksia, esim noi joissa on pinkkii toimii !

    VastaaPoista
  3. sinäkö mun blogia luet? :D hahaa, en ois arvannu! no sen mun uuden blogin HIENO osote on http://massasuggestio.blogspot.com/ :P

    VastaaPoista
  4. Sara: No on sitä tosiaan vähä tullu muututtua 8D ja munki mielestä oli ihan kiva tehä tämmönen, iteki kiinnitti enemmän huomiota miten on muuttunu. 8)
    Meri: Mullaki on ihana noita kaikenmaailman pesukarhuraitoja ja kaikkee... Ja nuo tokiohotelseinät tosiaa 8D Mut oli se sit kivempaa ottaa ne julkat pois, tuli huoneesta paljo valosampi ja näytti isommalta.
    Kirsi: Jooo minä. :------D Mut joo alan lukee myös tuota sun uutta blogia 8)

    VastaaPoista
  5. Muistan ku kadehin sun hiuksia yhteen vaiheesee niiiiiiiiiiin hirveesti et huhhuh. :D Mut sulla on vaan ihanat hiukset, ei siitä pääse mihkää :)

    VastaaPoista
  6. Carzu: Millon? Ö___Ö Nää on tämmöset huonokuntoset paskat että turha olla kateellinen, vaihtasin sun kans hiuksia vaikka heti, ne varmasti on paljo paremmassa kunnossa joten niille uskaltais tehä vaikka mitä. :D Näille en oikeen uskalla... onneks mun hiukset ei enää oo niin kauheeta hamppua ku ysin syksyllä ja onhan nää vähä paksummatki vaikka ei uskois ku en enää tupeeraa niin paljo. mut sillon ku tupeeraan kunnolla nii kyllä tästä jo aika hyvän peikkotukan saa ! Ikävöin mun seiskaluokan pitkiä kullanvaaleita erittäin hyväkuntosia hiuksia joita ei ikinä ollu värjätty.... :< semmoset ku sais nii loihtisin niistä jotai tosi hienoo. ♥ Oho tulipa tekstiä. :D

    VastaaPoista
  7. Se oli sillo joskus 2009 lopus, kattoin vaa sun kuvia sillee ;___; ''mäki haluun tommoset''. Höhö, näitä et missään nimes haluais, sen voin sanoo. Nää on latvoista iha hirveen kuivat ja joka aamu on iha hirvee huoli, et missä vaihees nää kärtsähtää ja tippuu poijes. Nää mustat hiukset täst päältä on silleen olosuhteisii nähen tosi hyväs kunnos, siitä oon ylpee, nyt koitan vaa saaja noi vaaleet hyvään kuntoon ja kiiltäviksi. D: Mä en kerkee (JAKSA) ikinä aamulla laittaa hiuksia, kaks pulloo lakkaaki olis, mut sit o iha hirvee päivä ees ku niitä pitää koko aja laittaa etten näytä iha harakanpelättimeltä. D: Kutosella värjäsin ekaa kertaa hiukset ja nyt oon kattonu koneelta löytyviä kuvia, nii on tullu ikävä esim niitä mustia, jois oli pinkit raidat sillo kerra. :D pitäis nääki nyt värjätä, kuhan kerkee. :> Ahh, sai vihdoi kirjottaa ees vähä :>

    VastaaPoista
  8. ps. Vois itekki tehä tämmösen, jos kehtais. :'D

    VastaaPoista
  9. voi kuule nää mun hiukset on kuivat vähä joka paikasta :DDD en suoristele onneks tai mitään mut sillon nää meni ku blondasin..... ja mulleki kelpais ne ihanan pitkät ja hyväkuntoset hiukset joita ei ikinä ollu värjätty jotka mul oli seiskalla ;___;

    VastaaPoista