Sivut

25.1.2011

KOULUSSA!

On kyllä ihan hirveetä ku pääsee koneelle suunnilleen täällä..

Äiti vei eilen mun koneen Alavieskaan Mikromaakareille josta me ostettiinki se. Saa nähä joutuuko ne lähettämään sen maahantuojalle asti..... Siinä tapauksessa kestää kauan ennen ku pääsen postaamaan taas KUNNOLLA.

Toivon todella että siinä on vaan se virtakytkinpaska mikälie rikki, eikä koko kone oo hajonnu. En kestä jos se pitää taas asentaa ihan kokonaan ja joudun asentaan KAIKKI ohjelmat mitä mulla on (photo filtre, spotify, BS player, uTorrent, mese, viruksentorjuntaohjelmat yms. paljo muuta) ja SIMSSIT. :( Se on kova homma kun mulla on ne kaikki ja sit pitäs netistä ladata taas ihan hemmetisti hiuksia ja vaatteita, siinäki kestää.... Joten toivon syvästi että virtanappula on ainut joka on hajalla.

4 kommenttia:

  1. hyvällä tuurilla ne forkkaa sun koneen kuitenki :D hah... kuten yleensä, hommat hoidetaan kunnolla x)
    enkä nyt tiedä, kannattaako näin julkisesti kailotella utorrenteista... tai noh... eihän lataaminen oo laitonta, vaan jakaminen, mutta jaat samaan aikaan kun lataat, jotenn..... :D

    VastaaPoista
  2. se on ihan sama mulle onko laitonta vai ei 8D musiikkia on ihan pakko ladata että saa puhelimeen. käyhä opiskelja ei osta mistään nokian musiikkikaupasta ..... mutta, kerro mitä tarkottaa forkata:D:D:D::DD: en oo siis ikinä kuullukkaan (Y) jos se liittyy koneisiin nii ei ihmekkään.

    VastaaPoista
  3. formatoida... :D eli kaikki uusiks koneeseen... poistetaan KAIKKI... ja asennetaan uusiks, käyttiksestä lähtien! :P
    yleensä jos kone menee hemmetin hitaaks eikä taho toimia, on formatointi yleensä vastaus siihen:)

    VastaaPoista
  4. aaaaivan. joo äiti teki tommosta mun koneelle joskus ja se on ihan pyllystä :D ei nuo muut ohjelmat haittaa mut sit ku joudun simssit asentaa ja kerään taas uusia paskoja netistä siihen nii voi hitto.... vois kyllä kopsata ne ens kerralla siihen mun ulkoseen kovalevyyn nii sais sieltä ainaki takasi ne.. jos tuo kone nyt tulee takasi putipuhtaana -.-

    VastaaPoista