Sivut

2.1.2013

Hakusanat

Mm. tämmöisillä hakusanoilla blogiini on eksytty. Hmmmm? Rupesin sitten itekin kaivelemaan että mistä kautta tähän blogiin on päästy :---D Veikkaan et suurin osa on Googlen kuvahaun kautta.


fruittari

Googleen kuvahakuun kun kirjoitat fruittari niin löytyy tämmösiä kuvia:
 Tätä kuvaa käytin joskus kun tein mielipidepostausta nuorten erilaisista vaatetyyleistä.
Alemmat kuvat on ysiluokan pissispäivältä ja voin ilokseni todeta että Googleenhan ne on joutuneet ja ties kuin moni on näihin siellä törmänny. Kaverini Aili ja exäni Janne kiittää♥
Mielipidepostaukseen pääset tästä.
Teemaviikkopostaukseen pääset tästä.
 
olliiblog
ode to joy

Jotkut lukijoista ilmiselvästi tulee mun blogiin kirjottamalla osoitteen tai blogin nimen Googleen. Käyhän se niinkin :-D

tsunami 2004

Tästä ei oo kyllä mitään hajua. Miten joku on voinu joutua mun blogiin kirjottamalla Googleen tsunami 2004??? :D

värinpoisto

Tällä haulla löytyi Googlen kuvahausta heti kolme kuvaa. Voi jumpeli. Olin tehny mun blondausoperaatiosta pitkän postauksen johon pääset tästä.

 
 


akvaario

 
 Tein joskus lemmikkiaiheisen postauksen ja tätä kuvaa käytin siihen. Postaukseen pääset tästä.
  

hevari  

Löytyi tämmöinen kuva jota olin käyttänyt uuteen mielipidepostaukseen, jälleen kerran nuorten vaatetyyleistä kun multa pyydettiin uudelleen samaa postausta. :)


cosmopolitan mieskalenteri

 
Löytyi tämmöinen kuva joka löytyy tästä postauksesta. 

50 cm pidennykset

Nyt nauroin ku löyty mun vessanpönttö :----------DD aaahaha joo on vähän iltavilli jo.

 
  Ja postaushan löytyy tästä jossa kerroin noista pidennyksistä vähän tarkemmin kun ne viime toukokuussa sain :)

Tuli nyt sitten tehtyä tämmöinen postaus jollasta en oo ennen tehny. Mut eiköhän noi hakusanatkin joskus vaihdu :--D Te bloggaajat jotka haluatte myös tietää millä sanoilla blogiinne on löydetty ettekä tiedä miten, niin tässä teillekin se tieto: Bloggerin Hallintapaneeli (etusivu jossa näkyy kaikki blogit joiden lukijaksi oot liittynyt) > Lisäasetukset (se nuolen kuva joka osoittaa alaspäin) > Tilastot > Liikenteen lähteet ja siellä on sitten viimeisenä "avainsanat". Nauruja teillekin, ties mitä sanoja sieltä löydätte!

4 kommenttia:

  1. onko sulla enää aikomusta värjtä punasiksi hiuksia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallaan mulla on ikävä sitä tukkaa ja tekis mieli joskus mut ei ainakaan lähiaikoina :) Tykkään tästä vaaleastakin pehkosta niin paljo ja olis vielä suunnitelmissa kaikenlaisia shokkivärijuttuja jotka onnistuu vaan vaalean tukan kanssa... Mut ei sitä tiiä jos joskus taas on punaisen tukan aika!

      Poista