Sivut

16.4.2013

Harri vastaa !

Kysymyksiä tulikin aika läjä Harrille, ja tässä nyt olisi niihin vastaukset. :---) Luovutan tämän postauksen teon tästä etiäpäin vierailevalle tähdelle Harrille ! Tervetuloa blogiini Harri.


Kysymyksiä tuli kyllä melkonen läjä... Katotaan mitä tästä vastaamisesta tulee näin neljältä aamuyöllä.

1. Lempiväri?
Kyllä se taitaa olla musta. Vähä vierastan kaikenlaisia räikeitä värejä vaatetuksessa ja usein tuleeki ostettua vaatteita vaan joko valkosia, harmaita tai mustia.

2. Paras alkoholijuoma?
Tää on vähä vaihdellu vuosien varrella. Ensin oli Olvin kultalonkero (mikä nykyään maistuu jo aika kuralta.), seuraavana oli Olvin kultalonkeron se kokisversio, jota ei taidettu myydä ku vuoden verran. Terveisiä Olville, että tuokaa se takas markkinoille! Nykysin lempijuoma taitaa kuitenki olla miedoimmista Garage ja vahvemmista Minttu Peppermint 40%.

3. Täytteet pitsaan?
Juuh elikkäs kinkku, kebab, ananas ja talonkastike pitsa.

4. Mikä asia/mitkä asiat sai sut kiinnostumaan Oliviasta?
Eka kerran ku tavattiin niin taidettiin puhua varmaan yli 2h IHAN kaikesta mahollisesta ja tajusin kuin samanhenkinen ihminen Olivia on ja meillä vaan synkkas ihan samantien ku juttua riitti (ja riittää edelleen :D) ja en kyllä voi väittää etteikö ulkonäköki ollu yks syy miks kiinnostuin Oliviasta ku se osaa olla nii sulonen aina.

5. Mukavin/ihanin asia Oliviassa?
Pitääköhän tähän valita yks? Tulee mieleen 2 asiaa ja en osaa valita kumpi ois parempi, joten sanotaan molemmat, että Olivialta löytyy huumorintajua ja se, että se tuntuu olevan aina valmis lähteen mihin vaan. Heität, että lähetäänpä paikkaan X tekeen asiaa Y niin se on aina mukana.

6. Kivoin/mukavin/parhain asia mitä oot tehny Olivian kanssa? *vaatteet päällä.. :')
Ei tuu nyt mitään tiettyä tapahtumaa mieleen mikä olis jotenki ollu silleen erikoinen. Taidan tykätä eniten vaan sellasista rauhallisista koti-illoista, että molemmat löhöää jossain sohvanpohjalla ja katotaa elokuvaa ja syyään jotain hyvää.

7. Ootko hyvä kokki?
En mitenkään erityisen hyvä. Osaan mä jauhelihat ja muutki lihat valmiiksi asti paistaa ja makaroonit ja riisit keittää, mutta ruskeeta kastiketta en oo saanu vielä onnistumaan :D Viimeksi maistu pelkästään voille.

8. Mihin alalle aiot hakea/olet hakenut seuraavaksi?
Ei yhtään mitään käsitystä. Joku media-alaan liittyvä kiinnostais kyllä.

9. Kuvaile ittees 3 sanalla. Eikä sitten mitään väsynyt,nälkäinen tms.
Rauhallinen, kiltti, laiska.

10. Kotibileet vai baari? Miksi?
Kotibileet ehottomasti. Baareissa tosi tosi harvoin mulla on kivaa, koska en kehtaa tanssia ellen oo ihan helvetin humalassa ja nykyään en ees juo juuri koskaan ja sillonki ku juon niin melko vähä.

11. Kerro Olivian pari oudointa tapaa.
En mä kyllä oikeesti keksi tähän yhtään mitään :D Oon mietiskelly tätä jo eilisestä lähtien ja ei mulla vaan tuu mieleen mitään tapoja, mitkä kokisin mitenkään oudoiksi. Kai oon itekki niin outo ehkä etten vaan tajua.

12. Huonoin puoli Oliviassa
Tää kuulostaa jotenki niin lässyltä, mutta oikeesti tää on aika vaikee kysymys ku me tullaan ihan helvetin hyvin toimeen aina. Ehkä joskus meinaa alkaa turhauttaan, jos Olivia kivittää oikeen kovaa eikä ymmärrä jotain mitä yritän selittää :DD Toisaalta se on kyllä aika sulosta välillä.

13. Paras puoli Oliviassa
Vastasin tähän jo tuolla ylempänä. Eli huumorintaju ja se, että se on valmis aina kaikkeen.

14. Ootko tehny Olivialle jotain romanttisia yllätyksiä? Jos oot, niin mitä? (:
En oo kyllä vielä tehny mitään sen suurempia yllätyksiä. Jotenki ei olla kumpikaan sellasia yltiöromanttisia. Mielummin vaikka kokkaa yhessä sen tyypillisen kynttiläillallisen ku se, että kokkaan sen ite yksin valmiiksi täällä :D

15. Kumpi teistä on romanttisempi?
En kyllä osaa sanoo. Yhtä romanttisia kai?

16. Kumpi teistä on siistimpi?
Ehkä me ollaan ihan yhtä siistejä. Tai "siistejä" :D Välillä melkonen kaaos meinaa olla, mutta sitte otetaan niskasta kiinni toisiamme ja siivotaan.

17. Kumpi teistä on fiksumpi?
No Olivia jollain tasolla, minä jollain tasolla. En tiiä mitä sen tarkemmin tällä kysymyksellä haettiin takaa, mutta ainaki jos tietokoneista on kyse niin minä :D

18. Kumpi teistä on urheilullisempi?
Tällä hetkellä taitaa Olivia olla meistä se urheilullisempi ku se käy lenkillä ja salilla ja multa on jääny pyöräilyki kokonaan ku melkeen asun täällä Ollilla keskustas nyt. Ennen saatto tulla pyöräiltyä se 30km päivässä ku keskustaan on melkeen 5km ja sitä ravas eestaas pitkin päivää.

19. Kumpi teistä juo enemmän alkoholia?
No jos ajatellaan aikaa ennen ku tavattiin niin se taisin olla minä... Nykyään yhtä paljo ku ollaan melkeen aina kahestaan juomassa.

20. Kerro biisi, jolla voisit kuvailla Oliviaa. (:
En nyt tiiä biisiä, jolla voisin kuvailla Oliviaa. En kuuntele oikeen mitään lässymusiikkia :D Mutta biisi, joka muistuttaa aina Oliviasta on tää: http://www.youtube.com/watch?v=9sZov4vQ9zM

21. Monesko tyttöystävä Olivia sulle on?
4.

22. Kuvaile Oliviaa viidellä adjektiivilla.
Sulonen, kultanen, huumorintajuinen, rento ja söpö :3

23. Kerro kolme asiaa mikä teitä yhdistää Olivian kanssa.
Huumorintaju, molemmat yhtä datiksia ja kiinnostus kaikkeen paranormaaliin ja foliohattuiluun näin esimerkiksi :D

24. Mitä yhteistä sulla ja Olivialla on?
Vastasin tähän kyllä jo äskösessä :D

25. Missä tapasitte ensimmäisen kerran?
Olin eksän kans juomassa yhellä tutulla ja Olivia oli Jannen kans siellä kans niin se tais olla ihan eka kerta ku me nähtiin. Olivia sanoo, että oltiin sielläki vaihdettu muutama sana, mutta mulla ei oo siitä mitään muistikuvaa vaikken ollu edes humalassa :D

26. Onko teillä paljon yhteisiä kavereita vai enemmänki molemmilla 'omat piirit''?
Musta tuntuu, että meillä on tosi paljo yhteisiä kavereita. Tai ainaki niitten kans keiden kans eniten vietetään aikaa on molempien kavereita.

27. Millä nimellä kutsut Oliviaa?
Olivia tai Olli se yleensä on. Homoystäväni Olli!

28. Millä alalla oot?
Valmistuin YSOlta media-assistentiksi.

29. Minkä ikäinen oot?
Täytän kesäkuun 6. 21v. Eli 1992 syntyny.

30. Kumpi on kotiaskareissa ahkerampi?
Taidetaan tehä kummatki about yhtä paljo.

31. Yleisin sana/lause minkä sanot?
Varmaan joku kirosana veikkaisin :DD Tähän on ite vähä hankala vastata. Olivia sano, että nykyään sanon kokoajan, että "näytän siltä ku oisin raskaana" :D:DD Tullu muutama kilo lisää niin maha vähä kasvanu mulla... Niijoo ja aika usein tervehdin Oliviaa ja pikkusiskoa, että "terskavaan!"

32. Mistä pidät Olivian ulkonäössä eniten?
Ai pitääkö valita yks? Kasvot! Silmät varsinki.

33. Oletko tyytyväinen tämänhetkiseen elämäntilanteeseen?
Vielä ku sen ihan ihka oman kämpän sais niin joo!

34. Asutteko jo yhdessä Olivian asunnossa, vai asutko vielä kotona?
Papereissa asun vielä kotona, mutta periaatteessa asun täällä ku oon kuitenki lähes kokoajan täällä Olivialla.

35. Haluatko lemmikkejä, jos haluat niin minkä?
Kissan! Meillä on kotona monta kissaa ja ne on vaan niin TUITUITUITUI, että pakko joskus ottaa ihan oma kissa. Ehkä sitte ku saan oman kämpän! Tykkään kyllä lähes kaikista eläimistä, mutta kissat on vaan yli muiden.

36. Lempinimet?
Ei mulla oo oikeen mitään lempinimeä. Tai ainakaan sellasta mitä ihmiset musta yleisesti käyttäis.

37. Käytättekö Olivian kanssa 'hellyyttelynimiä'?
Mitä nyt joskus ihan täysin läpällä heitetään jotain HUPSULI sellasella oikeen limasella äänellä :D:D

38. Giinnosdaago sinua madgusdaminen? Gerro unelma lomasdasi. (Kiinnostaako sinua matkustaminen? Kerro unelma lomastasi. Olivia käski tekstittää nää :D)
Ei nyt mitenkään suuremmin. Matkustaminen on toisaalta aika turhauttavaa ku pitää usein istua niin monia tunteja vaa jossain penkissä pyörittelemässä peukaloita. Unelmaloma ois varmaan lojua jossain lämpimässä paikassa rannalla, ihan törkeesti kaikkea mättöruokaa ja uima-allas. Meressä en ui ku kalat puree kikkelistä pian.

39. Migä on horosgoobbisi ja usgodgo niihin?
Kaksonen ja en. Niissä lehdissä joku Taavetti-Eevertti-Jormiina-Kiisselikeitto kirjottaa sellasta ympäripyöreetä tekstiä, jota voi yhdistää vaikka mihin.

40. Oledgo ydinvoimaa vasdaan vai buolesda ja migsi? (Oletko ydinvoimaa vastaan vai puolesta ja miksi?)
Puolesta ja vastaan. Toivoisin, että löytyis joku ei-niin-saastuttava sähköntuotantomuoto, mutta ydinvoimaa joutuu nykyään käyttämään, että sähköä saa kaikille ihmisille tarpeeksi.

41. Gerro jogin mugava darina labsuudesdasi. (Kerro jokin mukava tarina lapsuudestasi)

Ajettiin kaverin kans sellasilla pienillä pyörillä kerrostalon rappukäytävän kolmannesta kerroksesta (eli ylimmästä asti) portaat alas ja päristiin ja naurettiin niin kovaa ku oltiin laitettu sellaset viilipurkeista leikatut siivut pinnojen väliin teipillä että ne räpätti ja piti kauheeta ääntä. Kerrostalon asukit oli jostain kumman syystä aika vihasia :D

42. Midä mieldä oled guomelanrangaisdugsesda? (Mitä mieltä olet kuolemanrangaistuksesta?)
Vastaan. Jos joku tappaa sen 666 ihmistä niin kuolema ois sille ehkä pelkästään helpotus. Se, että sellaset ihmiset lukitaan loppuiäksi johonki on mun mielestä paljo isompi rangaistus.

43. Midä asiaa ilman ed voisi elää? (Mitä asiaa ilman et voisi elää?)
Varmaan internet. Aika käy helposti tosi pitkäksi ilman nettiä nykyään. Kai oon vaan addiktoitunu :D

44. Ongo sinulla dulevaisuuden suunnidelmia? (Onko sinulla tulevaisuuden suunnitelmia?)
Tällä hetkellä ei nyt mitään mullistavia. Oma kämppä ja that's it.

45. Guga on ollud vaigudusvaldaisin hengilö elämässäsi? (Kuka on ollut vaikutusvaltaisin henkilö elämässäsi?)
Kyllä ne varmaan oma äiti ja isä on ollu. Ne on päättäny missä asutaan ja mitä tehdään koko lapsuuden ajan :D

46. Migä asia on gaduddanud eniden elämässäsi? (Mikä asia on kaduttanut eniten elämässäsi?)
Ehkä se etten käyny assarikoulua oikeen tunnollisesti. Välillä oli niitä kausia ettei vaan jaksanu käydä kunnolla koulua ja mielummin jäi nukkumaan aamulla.

47. Migä on suurin saavudugsesi elämässä dai mugavin balaude onnisdumisesda? (Mikä on suurin saavutuksesi elämässä tai mukavin palaute onnistumisesta?)
Tuleepa nyt tylsä vastaus ja ehkä suurin saavutus on se, että valmistuin YSOlta ja tein varmaan 2 kuukauden kurssien tehtävät ehkä n.viikossa ennen valmistumista.

48. Gerro berheesdäsi jogu darina. (Kerro perheestäsi joku tarina.)
En halua jakaa perheasioita täällä :D

49. Migä on bahabyllyin dego jonga oled dehnyd? (Mikä on pahapyllyin teko jonka olet tehnyt?)
Taidan olla aika tylsä ku ei tuu mieleen mitään suurempaa pahaa mitä olisin tehny. Mitä nyt joskus baarissa pölliny joltain todella, todella humalaiselta ihmiseltä juomat tyyliin nenän edestä ku se ei ees muista tilanneensa lisää juomaa ja vaivihkaa vaan napannu sen siitä.

50. Guinka monda langaa myönnäd dehneesi boneisda? (Kuinka monta lankaa myönnät tehneesi poneista?)

En myönnä mitään. Ei oo todisteita. Se oli vahinko. Tein sen vaan aiheuttaakseni peppukipeyttä :(

51. Riku vai Janne? 
Molemmat feedaa yhtä kovaa HoNissa ;) Tää on semmonen poikien hyihyi nörttipeli. Ei kannata pelata.

52. Kumpiko on se kuumempi rakastaja? 
Sori Janne. Riku vie ku se ottaa aina mut niin hellästi humalassa.

53. Ihanimmat muistot Kestilästä?
Eiköhän tämä kuva kerro enemmän ku tuhat sanaa...


54. Onko Olivia mustasukkainen miesseuralaisillesi?
Ei oo, se on yks äijistä!

55. Jos voisit matkustaa minne vain maailmassa, minne menisit?
Varmaan johonki pelitapahtumaan. En nyt osaa mainita mitään yhtä, mutta ne vois olla mielenkiintosia.

56. Kenet ottaisit mukaan?
Meidän Teamspeakporukan tottakai! Olivia tuskin haluaa tulla mukaan ku peleistä on kyse... :---D

57. Mitä mieltä olet Justin Bieberistä?
Sillä on tainnu nousta menestys päähän. Ärsyttävä fanipiiri ja vielä ärsyttävemmät "vihaajat" :D

58. Tykkäätkö tummansinisistä hiuksista?
Tykkään! Shokkivärit on kivoja.


Ja viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä kysymyksenä, koska joudun omistamaan tälle kokonaisen oman kappaleen...


59. Pidätkö sitä mahdollisena että voisit rakastua venäläiseen mieheen nimeltä Fjodor?
Kun Fjodor oli nuori, hänen isänsä oli töissä hiilikaivoksellä ja hänen äitinsä oli opettaja ala-asteella. Koska Fjodorin isän työ oli rankkaa, hän joi useasti ja joskus jopa pahoinpiteli Fjodoria ja hänen veljeään Dimitriä. Fjodorin äiti oli myös aika ilkeä ja sanoi useasti lapsilleen ettei jaksa katsella heitä kun on koko päivän jo katsonut huutavia lapsia. Fjodorin kymmenentenä syntymäpäivänä hänen isänsä saapui juhliin umpipäissään ja haukkui lapsensa saamattomiksi ja turhaksi rahareijiksi. Tuona iltana Dimitri karkasi kotoa eikä koskaan tullut takaisin. Nyt Fjodor oli yksin kotona kahden vanhempansa kanssa. Fjodorin isän juominen paheni ja myös äiti alkoi juomaan. Fjodoria pahoinpideltiin sekä fyysisesti että henkisesti enemmän kuin koskaan, mutta hän kesti sen ja kävi koulunsa loppuun. Hän opiskeli automekaniikoksi ja muutti Moskovaan. Siellä hän aikoi aloittaa uudestaan elämänsä, paikassa jossa hän ei tuntenut ketään eikä häntä tunnettu. Hän avasi siellä oman autopajansa. Mutta koska Moskova oli iso paikkaoli hänellä paljon kilpailijoita, mutta hänen kauppansa oli silti suosittu ja pidetty. Eipä aikaakaan kun vihaiset kilpailijat pistivät silmään Fjodorin liikkeen ja usuttivat venäjän mafian hänen peräänsä. Kun Fjodor ei suostunut maksamaan suojelumaksua, he polttivat Fjodorin liikkeen. Tällöin Fjodor oppi että elämä on rankkaa ja kenenkään ei voi luottaa. Tämän jälkeen hän sai viestiä kotoa että hänen isänsä on huonossa kunnossa ja että hänen pitäisi palata kotia hoitamaan häntä. Fjodor saapui kotiin hoitamaan isäparkaansa, joka oli hyvin pahoillaan kuinka hän oli kohdellut Fjodoria. Hänenkin isänsä oli ollut ankara ja hän ymmärsi että hän oli vain purkanut omat nuoruudenvihansa omiin lapsiinsa. Mutta Fjodorin isän tila huononi ja hänet jouduttiin lähettämään sairaalaan jossa vain laitteet pitivät häntä hengissä.

 Fjodor kävi useasti katsomassa isäänsä ja tutustui sairaalassa sairaanhoitajaan nimeltä Nikolai. He ystävystyivät nopeasti mutta Fjodor huomasi nopeasti että hän halusi olla enemmän kuin pelkkä ystävä. Syvemmin ajatellen hän myös muisti miten Nikolai oli katsonut ja kosketellut häntä, toisin kuin kukaan muu mies siihen mennessä. Kun hän kysyi siitä Nikolailta, kertoi tämä olevansa homoseksuaali. Nikolai ei ollut koskaan tuntenut muita miehiä kohtaan kuin hän tunsi Nikolaita. He olivat vielä vähän aikaa vain ystäviä, mutta hänen isänsä tila huononi ja lopulta hän kuoli. Kun Fjodor oli surun murtama, hän huomasi että vain Nikolai tuki häntä. Tällöin hän ymmärsi rakastavansa Nikolaita, mutta tiesi ettei hänen äitinsä arvostaisi homoseksuaalista suhdetta. He muuttivat kauas pois Venäjältä, Suomeen. Siellä Fjodor perusti uudelleen autopajansa Nikolain kanssa. Autopajan bisnes kukoisti ja elämä Nikolain kanssa oli hyvää. Mutta yhtenä päivänä kun Fjodor oli lähtenyt töihin mutta unohtanut jakoavaimensa ja lähti hakemaan sitä kotoaan, hän yllätti Nikolain sängystä heidän suomalaisen ystävänsä, Jorman kanssa. Tämän nähdessä Fjorodin valtasi silmitön raivo ja hän surmasi molemmat. Jälleen kerran elämä muistutti ettei kenenkään voi luottaa ja kaikki puukottavat sinua selkään kun saavat mahdollisuuden. Hän tiesi ettei voinut jäädä sinne joten hän pyyhki jälkensä olemassaolostaan siellä ja muutti Ylivieskaan. Siellä hän on nyt elellyt työttömänä muutaman vuoden, surren elämäänsä mutta samalla kasvanut miehekkääksi ja karvaiseksi urokseksi.
60. Oletko sinä, Harri, valmis Fjodorin hellään mutta miehiseen kosketukseen?
En pidä mahdollisena, että voisin rakastua vaikka aika villi tarina onkin... :DD En ole valmis hellään miehiseen kosketukseen. Saattaisin olla hieman häiriintynyt tilanteesta.

Kysymyksiä tuliki melkonen läjä ja vastatessa meni yli 2h. Itseasiassa paljo enemmän kysymyksiä mitä uskalsin odottaa. Yritin vastata mahdollisimman perusteellisesti kysymyksiin oli ne kuinka outoja tahansa (Terveisin Fjodor :D).

Toivottavasti ette pettyneet vastauksiin ku nämä hieman valvomistokkurassa kirjottelin ja kello näyttää tällä hetkellä 6:17 aamulla. Nyt luovutan blogin takasin Olivian käyttöön. Kiitos kaikille kysyjille ja teille jotka tämän jaksoitte lukeakki. Ja liittykäähän lukijoiksi tähän Olivian blogiin ;)

14 kommenttia:

  1. Olen sanaton. En tiedä, miten pääsen tästä yli...

    Voin minäkin olla hellä! Luulin, että pidät kovista otteista..! Riku ei välitä sinusta yhtään! Älä tee tätä Harri, eiiiii....

    T: Janne

    PS. 5/5, jopa Fjodor sai vastauksensa. Olen ylpeys.

    VastaaPoista
  2. "Homoystäväni Olli!" ja "Meressä en ui ku kalat puree kikkelistä pian." :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se pelkää kaloja eikä uskalla mennä mereen tai jokeen tms uimaan :DDDD aaw!

      Poista
  3. niin mistä se harri on kotosin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei, ku aattelin vaan kun tuossa oli yhtenä kysymyksenä "ihanimmat muistot kestilästä" :D

      Poista
    2. joo, oltii kestilässä tossa muutama viikko sitte! :D olis paljo kuvia mut ei vaa oo jaksanu valita ja muokata niistä postausta tänne...

      Poista
  4. Onko tää Fjodor joku inside kun en tajunnut? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei sitä varmaan tarvikaa tajuta, tai siinä ei oo mitää tajuamista XD en määkää fjodorista tiiä :D

      Poista
  5. Haaste mun blogissa! :)
    http://bewhatyou.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. hihi :D hyvä harrii! :D -kipaa

    VastaaPoista