Sivut

22.4.2013

UGH


 Pari meikkiä viime viikolta :) Alakuvassa oli vähä ripsarit levinny luomille, onneks otin ton kuvan niin tajusin putsata ne ennenkun lähin kouluun :-D Mut kattokaa tuota järkyttävää reuhkaa. Meni hermot taas vaihteeksi joten napsasin muutama päivä sitten lyhyeksi. Huomenna luultavasti siitä lisää mikäli ehdin kuvata tätä uutta kuontaloa. Tuli nimittäin tänään laitettua hieman uutta väriäkin. :-D Ja puhun nyt siis pelkästään etuhiuksista, jotka aika ylikasvaneiksi pääsivät!

 Oon askarrellu itelle kissatauluja ikkunalaudalle. Tuli valon ansiosta tosi kivoja valopalleroita tohon kuvaan, en huomannukaan ennenkun laitoin kuvat koneelle. Jotenkin vaan tykkään tästä kuvasta, ehkä tässä on vaan niin kivan kesäinen tunnelma ! (tai ainakin mun mielestä tässä on)

 No tässä onkin jo uutta otsatukkaa. Huonosti näkyy mutta huomaatte varmaan jakauksen olevan jossain ihan perseessä.

Kattokaa mun ryppyleukaa. :) Harri just tokas että "sun leuka näyttää samalta ku kyynärpää :D" että kiitosta vaan Harri ! Mutta niin se taitaa näyttää...

 Tuli vaihettua kuvat tauluihinkin jotka on seinällä ! Ylimmässä kuvassa joku random-muija, keskellä Beyonce ja alhaalla näyttelijä jonka nimeä en muista. Kuka tunnistaa? Nimittäin vaivaa kovasti :D Kaikki kuvat Trendi-lehdistä leikattuja.

Palatkaamme huomenna tukka-asiaan, koska mulla on vapaapäivä koulusta!

3 kommenttia: