Sivut

9.4.2013

Kokkola !

Kävimpäs tossa viime lauantaina Sonjan kans autolla Kokkolassa. Oli mukavaa piitkästä aikaa käydä vähä shoppaileen, ja Sonjan kans ollaan viimes käyty varmaan 2010 ? Aattelin vähän ostoksia tulla esittelemään, on tässä vähän muutakin kuin nuo Kokkolashoppailut. Aika paljon ostin alennuksesta, laitoimpa alennushinnan punaisella ja sulkuihin alkuperäisen hinnan.
  Hipstagramikuva matkalta !

Ja ostoksiin:
 Neule 14,95€ (29,95€), Cubus

 Pinkit pillifarkut 19,95€, H&M

 Paita 10€ (24,95€), Aukia

 Laukku 22,95, Aleksi13

 Sukkapaketti 7,95€, H&M

 Korvikset 5€ (9,95€), Gina Tricot

 Kaulakoru 4,15€ (5,90€), Glitter
(Mulla on semmonen Cityshopparikortti jonka sain Trendin mukana kun tilaan sitä. Tolla kortilla saa ihan hirveesti alennuksia ja etuja moniin paikkoihin niin käytin sitten yhden edun tähän koruun niin tuli pieni alennus.)

Lisäksi ostin 4,95€ maksavan topin H&M:stä, niitä perustoppeja joten empä viittiny alkaa kuvaileen.

 Viime viikolla ostin myös Kärkkäiseltä tämmösen Lady Gaga-paidan. Oon kauan tuota katellut ja nyt kun hintaa oli enää 10€ niin päätin sitten viedä omakseni. Oikeestihan noi maksoi kakskymppiä joka on t-paidasta hieman liikaa mun mielestä... No, bändipaidat maksaa. Mut tuo on kyllä ihan saakelin hieno !

Oon tehnyt myös taas pienen Oriflametilauksen joka sisälsi:

Hoitoaineen kuiville hiuksille 2,90€ sekä luomivärikynä 4,90€ ja molemmat alennuksesta. Tosi ihana tuo kynä ! Harmi vaan että sitä joutuu lisäileen kun meinaa kajaalin tavoin levitä ajan kanssa niihin luomien "ryppyihin". :-D Mut eihän tuo mitään haittaa, voihan tuo paremmin pysyä jos laittaa tavallista luomiväriä alle, kun tää kynä on sellasta voidemaista.

4 kommenttia:

  1. Koska tulee eka videoblogi vaikka youtubeen tai vimeoon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no en kyllä tiiä, en oo oikeen innostunut tuosta videohommasta kun se on niin työlästä enkä muutenkaan tykkää itteeni kuvailla videolle :D mutta toki oon miettinyt, pitäis vaan keksiä joku kiva aihe. en halua pelkästään istua kameran eessä ja selittää jotain paskaa.

      Poista
  2. Mä inhoon Gagaa, mutta tuo Gaga-paita on kyllä tosi hieno! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minä rakastan :D Tää paita kyllä on ! näitä oli aika paljo jälelläki vissiin, ei varmaa moni oo vihtiny ostaa ku tuo peppu tossa näkyy vaikka gagasta tykkäiski :D musta tää on just näin mahtava!

      Poista