Sivut

3.4.2013

Ongelma - Help !

Mulla olis pieni ongelma johon tarttisin teidän apua.



Voi jehna kun noissa kuvissa nyt ei näköjään kovin hyvin näy, mutta meikkivoidetta oon sotkenut joskus tuohon silmän alle ja oon yrittänyt sitä valkaisuaineella poistaa kun mikään muu ei auttanut (oon kokeillu tahranpoistoainetta, ei mitään vaikutusta eikä meikinpoistoaineellakaan) ja tietenkin tohon paitaan sitten tuli keltanen läntti kun se väri lähti tuosta ympäriltä. Vähäsen toi meikkivoidekin lähti mut keltanen läntti jäi joka harmittaa. Osaisko kukaan sanoa mitään konstia, miten saisin paidan taas valkoiseksi ja meikkivoiteen mahdollisesti pois? Vaikka aika epätoivoinen tilanne tää taitaa olla enkä oo mikään tekstiilitietokirja niin apuahan tässä kaivattais. :D Joten help !

EDIT: Ja tein itelle muistilistan tuonne luonnoksiin ja vahingossa julkaisin sen XD Että ei tarvi ihmetellä te jotka sen kerkesitte kattoo, se on nyt poistettu! Ja Aija sain sun postausehdotuksen siihen postaukseen ja voisin toteuttaa senkin myös ! :)

8 kommenttia:

  1. Kannattaa kokeilla semmosta sappisaippuaa, sitä saa ainaki citymarketeista ja muista isommista kaupoista!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä ! Pitää kokeilla, toivottavasti tästä on apua :)

      Poista
  2. joo mää vähä mieteinki että mitä paskaa ku näin sen sun aikasemman postauksen :D

    VastaaPoista
  3. Heips! Annoin sulle New Blog Love tunnustuksen!
    http://inmyparis.blogsot.fi

    VastaaPoista
  4. Ihana paita! Harmi, että se on tahriintunut. Fairylla lähtee aika hyvin esim. rasvatahrat, joten kannattaa kokeilla. Mä laitan aina kosteeseen pyyhkeen nurkkaan tipan Fairya, hankaan tahraa ja lopuks huuhtelen hanan alla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Täytyykin kokeilla tuota :) Jos ei toimi niin pitää varmaan ostaa sitä sappisaippuaa mitä tuolla ylempänä suositeltiin...

      Poista