Sivut

15.5.2013

Ähtärin eläinpuisto

Helatorstaina lähdettiin perheen kanssa kohti Lehtimäkeä taasen, tälläkertaa sain itse ajaa koko matkan. Ja tuli muuten pää ja silmät kipeeksi kun en oo oikeen tuohon ajeluun vielä tottunu, mut kylläpä se siitä pikkuhiljaa! Ajattelin tässä postauksessa jakaa kuvat Ähtärin eläinpuistosta, jossa käytiin lauantaina. Olin niiiiin onnellinen kun pääsin vihdoin kunnolla käyttämään mun pidempää objektiivia jonka ostin viime tammikuussa. Oonhan mä sitä tietysti käytellyt jo paljon aijemminkin, mut nyt uusi putki pääsi kunnolla näyttämään kykynsä. Ilman tuota putkee olis kuvailu ollu aikamoista perseilyä. :-D Kaikista eläimistä ei kuvaa saanut koska ne nukkui jossain piiloissa, mut suurimmasta osasta onneksi. Tässäpäs päivän kuvasaldo sitten:


Ahma
Oli hauskaa ja haastavaa yrittää kuvata tuota kun se vaan juoksenteli pitkin aitausta.

Lumileopardi
Kissaeläimet ne vaan nukkuu... 


Metsäpeura
Nämä uskalsi tulla vähän haisteleen kättäkin.


 Saukko
 Noi oli söpöjä, ne leikki ja peuhas ja oli koko ajan vauhdissa. :)


 Poro
 Pikkuporoset oli niiiiin luttania. *___*


 Villisika
 Sulin niin noille pikkupossuille myös!

 Alpakka

Erilaisia pöllölajeja joita en vaan muista:

 Niin söpöläinen pallo oli. :3

 Hedwig !

 Söpösti sekin siellä nukkui. :3

 Tää viimenen oli aika jännän näköinen.

 Ilves

 Korppi

 Fasaani

 Hirvi

Susi
Sudetki otti lungisti vaan.


 Karhu
 Oli niin sulosta kun noikin vaan leikki ja toi isoin karhu istui vaan karusellissä. Pienemmät telmi keskenään ja tuli niin naurettavia tilanteitakin välillä. Aaaw!

 Valkohäntäkauris

Naali

Siinäpäs vähän eläinkuvia kerrakseen, huomenna voiskin postailla muita juttuja samaisesta reissusta !

PS: Mun ulkoasusta on kadonnu tausta kun ollaan Harrin kanssa tapeltu tän kanssa niin älkääs ihmetelkö kun on niin tylsän näkönen. En oo ainut jolla Blogger toimii päin persettä, ulkoasun muutokset ei onnistu ja kuvien lataamisessa on häikkää, postausten teko rasittavaa koska kuvat hyppii minne sattuun aivan väärässä järjestyksessä. Kaikki tais alkaa siitä kun Blogger vaihtoi ulkoasuaan ja sen jälkeen onkin sitten ollut yhtä tappelua tämän kanssa. Että kiitos vaan Blogger! Voin sanoo ettei bloggaamisessa ole ihan samanlaista iloa kuin ennen, ihan vaan sen takia että postausta tehdessä saa aina heittää turhia kirosanoja ja vittuuntua kun tää ei vaan toimi. Ja oishan sitä ulkoasuakin kiva päivitellä mut sekin käy hyvin monen mutkan takaa. Samat ongelmat on monilla muillakin, että voisivat nuo ylläpitäjät (tai mitkä ikinä lie) vähän päivittää Bloggeria toimintakuntoon. Huoh...

2 kommenttia: