Sivut

3.5.2013

Toisenlainen Wappu

Oon ollut talkoolaisena Ylivieskan Toisenlainen Wappu-tapahtumassa. Kiitokseksi tapahtumaan pääsi ilmaiseksi ja sai juoda kahvia ja syödä ilmaiseksi niin paljon kuin huvittaa. :) Lisäksi sain talkoolaispaidan. Tapahtuma kesti 17:30 - 00:30, mut ite menin paikalle vasta puolikymmenen maissa. En siis ehtiny nähä kuin kaksi bändiä mut ei se mitään. :---D Muuten oliski loppunu akku kamerasta. Tässäpä kuvasaldoa bändeistä Saraste ja HB.











Ja bändi vaihtuu:









Tapahtuman jälkeen käytiin Harrin kans Jennillä bileissä juomassa parit lonkerot ja tultiin kämpille nukkumaan. Kaikki lonkerot maistuu ihan tylsältä nykyään, join semmosta uutta Olvin Mexiko-lonkeroa ja oli aika mautonta, eikä Mojitokaan maistunu oikeastaan miltään. Mun lempparit on varmaankin Golden Capin ja Rekorderligin mansikkalimet, jotka taitaakin olla siidereitä kummatkin. :----D Nam!

Vappuaamuna käytiin mun kerrostalon pihassa vapputorilla ja ostettiin lakuja! No okei, ei nyt ihan pihassa, mut kerrostalon vieressä olevalla aukiolla jossa on aina vapputori, ja kesällä keskiviikkoisin myös jonkinlainen tori. Oli kätevää kun tarvi vaan mennä parvekkeelle ja tsekata onko mitään menoa, ja kyllähän tuolla oli sitä populaa ihan kivasti vaikka oli kylmä sää. Sit kun Poland Trees tuli lavalle niin oli kyllä enemmän, katoin sillonkin parvekkeelta ulos mut ei ehitty sit mennä kattoon sitä. Tossa on nimittäin lavakin jonka kattoa näkyy oikealla vähäsen. :)

Huomenna on tyttöbileet Jennalla ja siellä olis taas vähän tarkoitus ottaa ja meillä on teemana 80-luku ! Toivottavasti muistetaan ottaa kuvat niin on sitten jakaa tännekin illan menoa.

PS: Säädetään Harrin kans tätä Bloggeria joka ei nykyään meinaa millään toimia, ja ulkoasun taustan vaihto ei onnistu millään. Harri sai lopulta muuta kautta taustan pois ja rupeen sitten huomenna säätämään vähän lisää tän ulkoasun kanssa. Harri halus parannella tuota banneria niin siitäkin sit tulee uus versio. :) Tykkäilen kumminkin hirveesti tosta pikachu-sateenkaari-bannerista, että haluan vielä tuon säilyttää.

4 kommenttia:

  1. Yyyyh, oon himoinnu vaikka kuinka kauan metrilakua mutta sitte ku ajettiin tosta autolla ohi nii olivat jo purkaneet kaiken :(((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesällä sitä kyllä taas saa ! :---))) Kun on aina niitä toreja.... Pitää kyllä iteki ostaa!

      Poista