Sivut

24.5.2013

Bannerihistoria

Ajattelin tehdä pienen kurkkauksen entisiin bannereihini jotka ovat olleet käytössä ennen nykyistä. Oon kirjottanu tätä blogia yli 3 vuotta et siinä mielessä tuo 8 banneria ei varmaan oo mitenkään erityisen paljon. :-D Jossain vaiheessa kyllä vaihtelinkin noita tiuhempaan tahtiin mut nyt on pysynyt sama banneri jo kauan. En edes muista milloin sen vaihdoin, varmaan joskus viime syksynä. Osa bannereista vähän naurattaa jälkikäteen, mutta antaa olla. :--D En muista ollenkaan ensimmäistä nimeä jota blogini kantoi, mutta toinen nimi oli näköjään The place in my own paradise ja kolmas Behind these blue eyes, jota ei kyllä lue yhdessäkään bannerissa. Neljännen eli nykyisen nimen keksin Olavi Uusivirran kappaleesta Oodi ilolle, joka on englanniksi Ode to Joy.




3 ensimmäistä banneria (vuosi 2010) sisältävät pelkkiä netistä otettuja kuvia. Tein myös kaikista bannereista kollaaseja, koska ne oli kivoja. Itseasiassa kaikki bannerini ovat olleet kuvakollaaseja, paitsi tämä nykyinen joka mulla nyt on käytössä.



Neljänteen banneriin (2011) päätin sisällyttää nettikuvien sijasta itseottamiani, mahdollisimman värikkäitä kuvia. Ensimmäistä kertaa lisäsin myös oman kuvani banneriin, ja Eiffeltorni-kuva tunti siihen parhaalta vaihtoehdolta, ei tule ihan jokaisella samanlaista vastaan. :-D Eiffel on myös merkinny mulle jostain syystä paljon, joten olihan se kiva lisä banneriin.

Viidenteen banneriin (2011) sain idean hiuksistani, joiden väri vaihtelee aika paljon. Suurimmat hiusmuutokset ovat olleet musta ja punainen, joten halusin siis ainakin ne, ja sitten myös blondipehko koska se tuntuu omimmalta väriltä, ja onhan mulla vaalea ollutkin suurimman osan elämästäni. Bannerissa näkyi kivasti ulkonäkömuutosta, ensimmäinen kuva on 8. luokalta, toinen ysiltä ja kolmas lukion ekaluokalta.





Kuudes (2012) on hieman synkempi värimaailmaltaan. Jälleen kasa itseottamiani kuvia, ja näköjään halusin myös omaa muutosta kuvata taas, kun bannerissa on kolme kuvaa itsestäni, musta tukka vuodelta 2008, punainen 2011 ja blonditurkoosi 2012. + itseottamat kuva, Eiffelhän se tähänkin päätyi.

Seitsemäs banneri syntyi kevät-talvella 2012 ja siihen päätin laittaa kuvia minusta ja ystävistäni vuosien varrella. Toi oli kyllä tosi kiva. :--)

Kahdeksannen bannerini halusin keskittyvän enemmän blogin nimeen, enkä kuviin joihin tätä ennen olen panostanut, joten kollaaseille sanoin hyvästit. Tein tämän viime syksynä, ja nykyään bannerinani on tästä paranneltu versio. Tätä on itseasiassa paranneltu kahdesti, alkuperäisen version tein itse ja seuraavan Harri, kolmannen ja parhaan version Harri teki ihan vähän aikaa sitten kun ei edelliseen ollut tyytyväinen. :--D Ja se siis komeilee tuolla ylhäällä paraikaa. Joudun luultavasti vaihtamaan sen taas, sillä mielessä on blogin nimen muutos. ;---)


Mutta mutta, mistä bannerista te ootte eniten tykänny? :----D

6 kommenttia:

  1. Sulla oli ennen Behind these blue eyes muistaakseni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpäs muuten olikin, hyvä kun muistutit niin voin sen lisätä tuohon myös :) En todellakaan muista kaikkia noita nimiä! 8D

      Poista
  2. tykkään tosta leopardipikatchusta niin paljon että nykyinen on paras ♥ :D

    VastaaPoista