Sivut

28.5.2013

Kynsitutoa

Tein toissaviikonloppuna itelle uudet kynnet. Ne ei kauaa kestäneet, oon niin kova rappaamaan kynsilakkoja pois ja varsinkin kynsikoristeita, joita tässä käytin... :D

 Käytin kahta Rimmelin kynsilakkaa sekä Mavalan läpinäkyvää kynsilakkaa. Kynsikoristeet Oriflamelta.


 Aluksi maalasin kynnet oranssilla kynsilakalla. Lakkausta ennen leikkasin teipistä suikaleita, vastalakatuilla kynsillä se on nimittäin hieman haastavaa... Kynsilakan kuivuttua liimasin teippisuikaleet kynsiin.

 Sitten toinen väri vain koko kynnelle ja antaa kuivua kunnolla.

 Kun kynnet ovat kuivuneet, teipit voi ottaa pois. Aluksi tulos on vähän röpöläistä niinkuin kuvasta näkyy mutta kylläpäs se siitä tasoittuu.

Lopuksi tein niin, että lakkasin ensin yhden kynnen läpinäkyvällä kynsilakalla ja laitoin sitten kynsikoristeet, sitten lakkasin vasta seuraavan ja laitoin heti lakkauksen jälkeen koristeet taas paikoilleen. Kynsikoristeet jäävät kunnolla kiinni märkään kynsilakkaan. :) Lopuksi lakkasin vielä kaikki kynnet läpinäkyvällä lakalla koristeiden päältä, ja kyllä mulla ainakin pysyi hyvin. Paitsi että räpelsin tahallaan koristeita irti, se on vähän niinkuin kynsien pureskeleminen, paha tapa lapsesta asti jota en voi lopettaa. :---D

Ei näistä kynsistä niin kovin siistit tulleet, varsinkin kun mulla on niin lyhyet kynnet (juurikin siksi kun pureskelen ne lyhyiksi) mutta ompahan ainakin jotain koristusta. Ainakin nuo raitajutut on kivan näköisiä. :)

2 kommenttia:

  1. Ihan kiva tää kynsipostaus :) pitää melkeen ite kokeilla kans tämmöstä.. hyvää nimipäivää muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheee kiitos !! :D ja juu kantsii kokeilla! kivaa väkräämistä :)

      Poista