Sivut

15.5.2013

Lehtimäki

 Tässäpäs vielä hieman juttua meidän Lehtimäen reissusta ! Osa kuvista on puhelimella otettu niin voi olla vähä huonolaatusempia.


 Mun uus 70-luvun Canon-kameralaukku ! Sain tämän mun ns. isäpuolelta joka oli tän ostanu itelleen kun ylioppilaaksi pääsi. Oon niiiiiin ylpee tästä. :-D Joku voi ehkä aatella että ruma ja vanhanaikanen, mut mun mielestä tää on ihan mahtava juurikin siksi kun tää on vanha, elämää nähny ja onhan tällä tunnearvoakin siis. Nyt on mullakin kameralaukku, mut jää kyllä äkkiä pieneksi kun joskus lisää putkia ostelen.

 Kvaak ! Vähänkö ärsytti kuvata noita kun ne lähti koko ajan karkuun.

Olgan kanssa tehtiin tämmönen. Löysin meidän lasten makkarista pahvilaatikon jossa oli hirveesti julisteita. Toi iso kuvahan koostuu siis 8 palasesta, voin sanoo et oli aika hirveetä koota toi ku tuntu et hajoo käsiin koko juliste. :D Ja lasten makkari siksi koska sielä nukuttiin aina pienempinä Olgan ja Oskun kans kolmestaan. Nyt nukuttiin Olgan kans alakerrassa ja Osku yksin vallottaa aina yläkerran huoneen...

 Ja sitte päivän naurut. :DDDD Se huone minkä Osku nykyään on vallottanut, oli yli 10 vuotta sitten äiskän "toimisto"-huone jossa käytiin vähän kurkkimassa Oskun kanssa. Olga oli niin pieni et piti kysyy lupa saako sekin tulla yläkertaan. :D Ja mulla oli pienenä ärrävika, aaw!

 Jääkiekkoo kateltiin, Suomi-Venäjä oli jännä !


Juhlittiimpa myös Olgan 12v-synttäreitä. Hullua kun aika menee niin tajuttoman nopeesti. Tehtiin Maijun ja Olgan kans sitte tommonen kakku. :D Tai siis koristeltiin se.

Kahvila Suninsalmessa käytiin myös syömässä. Siitä paikasta on kyllä tullu niin hieno ja hieno on sisustuskin. :) Olisin halunnu ottaa alakerrastaki kuvia mut en sitten kehdannu, kun sielä oli kuitenkin porukkaa. Tässä nyt yläkerrasta vähän kuvaa ja mun Caesar-salaatti. Nam!



 Keskisen ostokset. Sielä oli taas niin paljo kaikkee ihanaa et olisin voinu ostaa koko kaupan tyhjäksi.. Ei vaan tällä hetkellä ole varaa hirveesti vaatteita shoppailla, niin ostin sitten nuo mitä mun on pitäny ostaa jo pitkään:
Hopeasuihke 8,95€
Mavalan läpinäkyvä kynsilakka 3,95€
En tiiä paljonko toi suihke maksaa yleensä kampaamoissa, mut Keskisen kampaako-osastolla ton verran. En usko et oisin voinu halvemmalla mistään saada niin ostin sitten tuolta.

 Svedu-pupu oli myös mukana! Voi että se oli sulonen kun käytiin sitä ulkoiluttaan ja se vaan juoksenteli innossaan, ei meinattu pysyy perässä. Ja kyllä, oli meillä valjaat. :D

Tein myös pari giffii kun kuvailin järvee.

Aika hauskoja. :---DD

Voisin tähän loppuun laittaa mun kirppisostokset. Kun ei oo varaa shoppailla kaupasta niin onneksi on kirppikset keksitty. ^^
Bilelasit 1,20€
Leopardileggarit 1€
Paksut vaaleat sukkikset 1€
Nahkalegginsit 2€

Aika halvalla taas pääsin. Noi siis Juurakon kirpparilta, pitäis käydä Citykirppikselläkin tässä joskus.

4 kommenttia:

  1. Ihana kameralaukku ja kivoja gifuja :3

    VastaaPoista
  2. Heh meilläkin päin nuo Isokoskelot lähtee nii hyvin pakoo vaikka kuinka hiljaa tulet :D
    Ihanat gifit!
    Lol piilo opetan sua lintujen suhteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai ne on koskeloita 8D Joo ei kyllä niiden kuvailut hirveesti onnistunu! Ja kiitos :)

      Poista