Sivut

24.6.2013

Juhannusviikonloppu...

... selvinpäin kolmeen vuoteen. :---D Kukapa olis uskonu että Olivia 18v. viettäis ensimmäisen juhannuksen täysi-ikäisenä selvinpäin? No en minäkään. Mua ei kiinnostanu lähtä ryyppäämään Kalajoelle koko viikonlopuksi joten lähimpä sitten porukoiden matkaan Lehtimäelle. Kylläpä tuo kannatti kun tehtiin vaikka mitä kivaa. :---)



Torstai vietettiin Harrin kotona. Ei tuosta uimisesta tullu oikeen mitään kun vesi oli niin kylmää. :-D Karita ja Harri kävi pulahtaa niinku noista gifeistä näkyy mut Sara jomotti tuossa seisomassa vaikka kuin kauan eikä lopulta käyny uimassa. XD Enkä itekään kun olin valmiiksi jo jäässä joten kuvailin sitten muita.

 Hoivattiin myös kissoja. :3

 Martta ja pennut :3



Poju :3

Niilo eli Nikke boy :3

Perjantaina lähin sitten sinne mökkeilemään Lehtimäelle Eteläpohjanmaalle.

 Heti kun perille päästiin niin lippu salkoon.

 Ja päästiin heti myös kakulle. Ahhh en oo aikoihin syöny noin hyviä kakkuja.

 Maiju ja Olga samalla kampauksella, paitsi Olgan etuhiuksia ei saanu laittaa kampaukseen mukaan. Sillä on vissiin joku teini-iän kriisi kun sillä oli aikasemminki jo semmonen nätti etuhiusletti, niin se otti sen sitten pois ja sanoi "tuntuu tyhmältä ku näkee liian hyvin" niin kyllähän tuo vähän nauratti kun sillä on tapana pitää niitä sen etuhiuksia vaan naamalla ja piiloutua. :D Että terveisiä vaan Olgalle jos luet tän !



 Juhannuskokon polttoo.

Pelailtiin pelejä, minä voitin tän jonka nimeä en muista, saa valaista. :D

Nyt oli myös kuu lähempänä maata kuin pitkään aikaan. Kuvasin kyllä jo päivää aikasemmin joten tuo nyt ei oo ihan täysikuu. Ei seuraavana iltana tainnu koko kuuta edes näkyä kun niitä pilviä tais olla. :/ Oli varmaan megaiso kuu.

 Käytiin pelaamassa minigolfia Olgan, Maijun, äiskän ja Maijun äiskän Tainan kans. No niinhän siinä kävi että sijoituttiin syntymäjärjestyksessä, Taina vanhimpana voitti, seuraavana äiti, minä, Maiju ja Olga. Mistä lie johtuu? :D

 En oo ikinä syöny juhannuksena näin paljo....

 Pelasin myös Olgan psp:lla tämmöstä Ape Escape-peliä. Olihan tuo ihan hauska mut oon nykyään kaikenmaailman peleissä ihan surkea, paitsi Simsissä tietenki. :D Lapsena pelasin paljo enemmän kaikkea mut ei enää vaan mielenkiinto riitä.

 Mökillä on ihan sikana Lemmikkejä. Noiden kukkien nimi siis.

Sitten päästiin kokeileen ihan huisia juttua:

Veneellä vedettiin tommosta kumivesileluhöskää ja voi että oli siistiä. :-D Noissa on Maiju ja Olga kyytissä, kuvasin niitä sen jälkeen kun olin ite päässy kyydistä. Kyllä adrenaliisi virtas vielä kauan sen jälkeen kun ei tuo mitään ihan hidasta ollu. Tossa viimesessä kuvassa kyllä näyttää että menis vähän hitaampaa tuo kyyti.



Saatiin Tainalta niin kiva lahja! Sillä on kirjakauppa niin se toi sieltä tommosta kivaa värkkiä, mulle ja Olgalle siis yhteiseksi. :--) Kuppikakkukirja kauniilla kuvilla ja ohjeilla höystettynä ja maailman suloisimmat kuppikakkuvuoat. Aaaww, en malta oottaa et pääsen kunnolla tekemään! Kerrankin jotain semmosta leipomista mikä on varmasti hauskaa.

Käytiinhän me myös Keskisellä vielä sunnuntaina. Mukaan tarttu tämmöstä:


 Kangasshortsit 9,95€

Max Factorin False Lash Effect Fusion - ripsari ja kaupanpäälle luomiväri jolla saa tehtyä smoky eyes-meikin. Tossa siis musta toisessa ja valkoinen toisessa päässä. Ja noihan maksoi vaan 8,90€, ihme tarjouksia tuolla Keskisellä aina kun tuo ripsarikin on normaalisti lähelle kahtakymppiä eikä luomivärikään mikään halpa varmasti. Joten hyvä ostos, wuhuu. :D

5 kommenttia:

  1. touché on ton lautapelin nimi :D
    Kuppikakku kirja ja vuoat on kivat! nice, tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä oliki joo :DDD
      Ja nii on, kokeiltiinki eilen tehä niitä mut ei oikeen onnistunu O__O

      Poista
    2. Olivia, olet voittanut budjetoitu kasvukäyrä blogissa. Käyhän kurkkaamassa(:

      Poista