Sivut

25.6.2013

Max Factor False Lash Effect Fusion

Ajattelin tehdä pienen tuotekuvauksen kun en oo tällasia tehnyt, kuvien kera. :---) Ostin Keskiseltä Max Factorin ripsivärin hintaan 8,90€ ja kaupan päälle sain samaa merkkiä olevan luomiväripuikon. Todella halpa löytö siis.


Max Factorin False Lash Effect Fusion -mascara on hurjan kallis ainakin omaan mittapuuni. Tässä vähän hintavertailua eri verkkokaupoista, suomalaiset kaupathan ne kalleimpia on, yllätys yllätys. Huomatkaa linkit joista pääsee kyseisen nettikaupan sivuille. :)

Sokos 18,70€
Shopping4net 11€
Nordicfeel 14,95€
Ellos 18,95€
Kärkkäinen 16,50€
Boots 15,99€

Aika paljon nuo hinnat vaihtelee. Shopping4net on ilmeisesti joku halvempi kauppa, siellä oli paljon meikkejä normaalia halvemmalla. En sitten tiedä onko turvallista tilata ja mistä asti tuotteet tulevat.

Omat ripseni ovat ohuet, vaaleat ja melko hentoiset. Kuulun aika tyypilliseen suomalaiseen ihonvärityyppiin, en rusketu helposti ja karvat ovat hentoisia ja vaaleahkoja. :D Anteeksi nyppimättömät kulmat.

Ensimmäisen ripsivärikerroksen jälkeen silmät näyttivät tältä. Ihan siisti ja nätti tulos.

 Toisen kerroksen jälkeen ripsiin sai enemmän runsautta.

 Kolmannenkin kerroksen jälkeen ripseni olivat suhteellisen siistit verrattuna siihen, miten paakkuisiksi ja rumiksi ripseni menevät yleensä näin monen kerroksen levitettyäni. Alaripset jäi vähän sotkuisiksi kun unohdin siistiä. :D Mulla ne menee aina sotkuun kulmista kun levitän yläripsiin ripsaria.

Voin siis suositella tätä ripsiväriä niille, joilla on tapana läträtä ripsarilla vähän liikaakin ja tuloksena on usein rumat hämähäkkiripset. :D Tämä ei pakkuunnu, ei ainakaan minulla! Totesin ripsivärin toimivan oikein, sillä se teki minulle tekoripsimäisen efektin, ainakin sillä perusteella että Karita luuli mulla olleen tekoripset kun käytiin moikkaamassa sitä Halpa-hallissa (se on siellä töissä.) Eipä olis uskonu että tuote antaa sitä mitä lupaa, eli tekoripsiefektin, mitä False Lash Effect siis tarkoittaa.

En ehkä itse viitsisi yli viittätoista euroa maksaa ripsiväristä, ainakaan näin opiskelijana mutta joskus rikkaana voisin hyvinkin ostaa tämän uudestaan.

10 kommenttia:

  1. awww ihanat silmät :3 mistä mäki saan tommoset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :3 jaa-a, harmi kun kaupasta ei saa XD

      Poista
  2. Miten sä saat otettua tommosia silmäkuvia? :D iteltä ei onnistu ikinä..
    Ite mielummin ostan muutaman kerran vuodessa sen laadukkaan ja kalliin, kuin 10 kertaa sen paakkuunnuttavan halpisripsarin :p mutta mun käytöllä ripsarit kyllä kestää melko kauan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käännän näytön niin nään siittä kuvata, ja tarkensin manuaalilla kun se automaatti on niin perseestä :D järkkärillä kyllä aika vaikeeta ja kädet puutuu... :s
      Ja niinno oot kyllä oikeessa. Mullakin kuluu niin hitaasti nuo nykyään. Tämän vuoden puolella oon kyllä ostanu jo neljä ripsaria ja käytän nyt niitä kaikkia :'D tullu oriflametarjouksia vastaan...

      Poista
    2. Hinta erot huomaa selvästi jossain paikoissa. Esim muumimukeissa kärkkäiseltä ja halpa-hallista saa 10 e luokkaa kun taas anttilassa saa sen 15-18 e maksaa

      Poista
    3. Anttilassa ja näissä on kyllä paljo kalliimpaa... :D tullu huomattua.

      Poista
  3. oon ite ostanut kyseisen ripsarin 8e (koska tarjous)ja ostajalahjana tuli vielä smokey eye effekct-kynä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noniiiiii elikkä sama juttu ku mulla :D huippuja tarjouksia kyllä!

      Poista
  4. hitto nuita sun silmiäs ! kade ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitos! :33 Huomasin vasta nyt kommentin, ei vissii sillon ollu vielä kommenttien tarkistus käytössä XD

      Poista