Sivut

16.6.2013

Sekasikiöpostaus

 Tässä muuten hyvä vinkki jonka sain Pumpuliunelmia-blogista TÄSTÄ postauksesta. Värjäilin kynsilakalla mun ja Harrin avaimia, enää ei mee avaimet sekasi. :----))

Käytiin eilen  Oulussa semmonen pikareissu. Harmittaa kun ei oltu kauempaa, olisin voinu Anskukin nähdä. :/ Ajeltiin sinne, haettiin äiti sairaalasta, käytiin syömässä Raxissa, juoksin sieltä Ginalle ostamaan alusvaatteita ja pukukopissakin tuli kiire kun Osku jo soitteli että lähetään. Että juuh, järkevää. :---D Juoksin sitte kassalle ja lähettiin autolle.

 Tässä nyt tämmönen Harrin napsaus niin näkee munki naamaa täällä joskus ! Tossa näkyy myös mun uutta laukkua jonka Ostin Carzulta. Mankkalaukut on parhaita koska ne kestää mitä säätä tahansa ja niihin mahtuu loputtomasti tavaraa. Ainoa mikä ei kestä on vetoketjut noissa laukuissa, ne on ihan säälittävän huonoja. Tosi harmi, jos ne toimis kunnolla niin nämä laukut olis kyllä ainakin mun käytössä tosi pitkäikäsiä.

 Vähän mautonta ehkä mut alkkareita Ginasta 3kpl 12,95€. Ja ei oo sitte mitään stringejä. :D


 Vitsi mun ilme oli varmaan hieno ku löysin nämä Ginasta. Oli pakko siis ostaa. Leopardilegginsit jotka kiiltää. Parhautta. En suinkaan oo ettiny tämmösiä tai mitään.

 Tässä vielä kuva uusista laukuista. Värikkään ostin Carzulta ja mustavalkosen Jossulta, molemmista maksoin kympin ja oon kyllä tosi tyytyväinen kun uutena maksais 26€. Onneks laitoin Faceen ilmotuksen. :---D Carzullakin oli blogi mut en kyllä nyt löydä sitä!

Sitten lopuksi söpöyspläjäys:






:3

8 kommenttia:

  1. ehkä ne vetoketjut kestäs paremmin jos vaihtas siihen vetoketjun suutarilla? ei semmonen kai ihan älyttömästi maksas :o

    Munkin pitäs tulla ykaan tässä joku päivä kun sais aikaseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon käynyki vaihtaa mut ei sekää kestä yhtään :( et siinä ketjussa vika vissii eikä siinä mistä vedetää :D eli siis oon käyny vaihattaa sen vetosysteemiin, mut koko sen ketjun vaihtaminen maksaa luultavasti hirveesti ku jotain ihme kumia johon ois aika vaikee ommella uutta... :s

      Poista
  2. Suutarilla ei uuden vetskarin laitto maksa 10 euroa enempää! kannattaa siis ehkä joskus suunnistaa sinne, koska se laittaa sit oikeesti kestävän vetskan tilalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois kyllä varmaan käydä ainaki kysyyn :D kun tuo materiaali on semmosta et vaikee laittaa niin luulis että maksais sitte enemmän.... ku nuo laukuthan on semmosta muovihöskää nii sitä aika vaikee ommella :S

      Poista