Sivut

18.7.2013

Random

Tähän postaukseen kokoan random-kuvia kun en jaksa tehdä omaa postausta kaikille. Maanantai-iltana kävin äitin ja pikkusiskon kanssa kattomassa Sirkus-Finlandiaa. Oli ihan jees näytös. :---) Viimeksi ollaan oltu siellä vissiinkin kesällä 2006 ja jouduin sinne lavalle... Tässä nyt kuvamatskua sieltä:


Hullu ukkeli. Taiteili tuolilla nuoran päällä. :---D Ja lopuksi vielä puujaloilla.





 Tää oli aika jännä. Ensin häkissä oli vaan tulenlieskoja, sit laitettiin joku juttu siihen päälle ja kahen sekunnin päästä sen tulen tilalle oli ilmestyny tommonen koira. :-D En käsitä miten ne tekee nuo. Tuoki koira sen verran iso et haastellista se on piilottaa noin vaan.

Kyllä lapset niin nauro näille pelleilijöille. XD



 Lopuksi oliki sitte vähä silmänruokaa. :--D

Kaikki esiintyjät!

Seuraavaksi teille päivän söpöysannos!





Aaaaw ! Pitäs taas käydä kattoon näitä, nää kuvat on varmaan yli kaks viikkoa vanhoja.


Oon tässä värjäilly myös juurikasvua pois. Tais olla väri liian vähän aikaa päässä kun jäi niin keltaseksi. Vois opetella kattoon kelloo. :-D

Ennen

 Väri päässä

Jälkeen! Meleko oranssiksi jäi juuri mutta muualta kyllä vaaleni hyvin, on nimittäin ollu tässä vähän keltaisuusongelmia niin laitoin väriä joka paikkaan paitsi noihin pisimpiin hiuksiin, ne on jo kauan ollu hyvän väriset. :--)

 Tämmösen menin tilaamaan Oriflamen alennuksesta joskus kesäkuussa. Sain tän kyllä vasta viimeviikolla. Tässä on siis toi iso pussukka jonka sisällä on sit kolme pienempää. Alin on tommonen pitkänmallinen ja ylhäälä sit kaks pienempää. Alkuperäinen hinta jopa 23€ ja alennuksessa 7,90€ et ihan hyvä säästö. Hyvät matkapussukat kosmetiikalle. :---) Noihin jopa mahtuu kunnolla kaikki.

 Ruusujakin oon saanu. :---3 Harri oli ostanu mulle ruusun ku tulin riparilta, se on tuo taaempi ja tää uudempi pinkki on meidän kähmyltä Roopelta, joka osti kaikille isosille ruusut. :-D Tuo Harri antama oli tän kuvan ottohetkellä jo ihan kuollu toiselta puolelta joten jouduin piilottamaan sen tässä kuvassa hienosti taakse. Olisin halunnu kuivattaa sen mut se oliki ehtiny tiputtaa lehdet toiselta puolelta. :<< Noo, ton pinkin laitoin kuivumaan ajoissa. Vois ostaa ruusuja joskus itelle niin sais kuivattaa, ne on hirveen nättejä sisustukseen.

Siellä lepää. :-D


Semmosta vielä että ollaan muuttamassa samaan asuntoon Harrin kanssa syyskuussa kun tää yhteiselo sujuu niin mutkattomasti. Varmaankin Gerbiilien hankintaa myös tiedossa. :--)

4 kommenttia:

  1. ;________; vauvakisuja ... ♥

    + ooot tosi kaunis !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voooi kiitos :3
      Ja kisut on kyllä niiin ihania♥ Joskus otan kyllä semmosen :D Ei vaan kerrostaloon oikeen vihti...

      Poista