Sivut

25.7.2013

Ostospostaus

Iiiiiiiiiiik huomenna Qstock ! En oo oikeestaan ikinä ollut oikeilla festareilla. Tämän kesän Rock The Beach olis ollut kyllä unelmien täyttymys koska Paramore. Harmi vaan että aika kallishan tuo ois ollu + että näillä rahoilla ei hirveesti missään Helsingissä asti käydä. :D Tajusin vasta jossain vaiheessa kesää että jos olisin valmistunu ja päässy ylioppilaaksi niin niillä lahjarahoilla ois voinu sitte mennäki sinne Helsinkiin. Mut kyllä minä sen Paramoren vielä ehdin nähdä ! Ja onhan nyt tää vähän halvempi ja lähempänä oleva Qstock. On pakko nähä PMMP ja Mariska & Pahat sudet koska kumpikin bändi tänä vuonna lopettaa. Harmi, viime syksynä ihastuin tähän Mariskan bändiin ja aloin myös kunnolla tutustumaan PMMP:een. Noh, ei voi mitään, pääasia että saan ne nähdä. :----))

En nyt tullu kuitenkaan Qstockista puhumaan vaan laittamaan ostoskuvia. Kirpparilla on tullu käytyä ja tänään Sonjan kanssa vähän kierreltiin kauppoja. Löytyi vaikka mitä kivaa mutten raaskinu ostaa yhtään mitään vaatetta. Musta on sitte vissiin tullu pihi. Tuntuu että kaikki vaatteet on ihan sairaan kalliita.

 Oon ettiny naisten kauluspaitaa ja löytykin tällainen kirpparilta kolmella eurolla. Hyi kun tuli sininen kuva... Alunperin Seppälästä, Link-merkki löytyi lapusta. :--)

 Hehheh, oli pakko ostaa Salkkarikirja...:D Löyty eurolla ja Miia ja Saku on vaan niin aaw! En ikinä oo salkkarikirjoja lukenu eikä nuo nyt mun ikäsille oikeen ookaan varmaan tarkoitettu, ehkä ennemmin yläasteikäsille. Mutta tykkään enemmän nuortenkirjoista! "Aikuisten" kirjat on tylsiä. Ja tossa alla näkyy erittäin huonosti mustat farkkulegginsit jotka löysin kahdella eurolla. Nekin alunperin Seppälästä.

Nälkäpelin ostin Kärkkäiseltä, 8,90€. Tätä kolmatta osaa oonkin oottanut pokkariversioksi, nyt vihdoin. ^^ En kyllä tiiä kauanko tää on kaupoissa jo ollut mutta saimpahan vihdoin.

Tämän päivän ostokset keskittyi vaan koulutarvikkeisiin:
Muumivihkot 1,50€, Nallepuh-vihko 0,90€, Sooda-kalenteri 13,90€ (tiiän, kallis! mutta paras) ja kuitukärkikynät 6,90€. Oon aina käyttänyt lukiossa kansiota, mut nyt kolmen vuoden jälkeen kyllästyin kanteleen sitä koska painava eikä meinaa mahtua laukkuun. Ja niitä papereita on joka paikassa. Nyt sitten hamstraan kaikkia söpöjä vihkoja. Vinkkailkaapas mulle jotain kivoja nettikauppoja joissa myytäs söpöjä vihkoja! :---3 En oikeen tiiä mistä sellasia vois tilata ja ois kiva löytää joku hyvä paikka. Kummasti koulumotivaatio nousee kun on söpöt koulutarvikkeet. Uusi penaali ois myös ihan kiva. Mulla on joku vanha Duudsoneitten punanen kissapenaali...?? Joka on täynnä yläasteaikasia teinikirjotuksia. :---D

Onkos muita menossa sinne Qstockiin? Saa tulla vetään hihasta siellä. :---) Ja kertokaa mulle noita nettikauppojakin jos vaan tiedätte mitään kivaa mistä sais söpöjä koulujuttuja!

5 kommenttia:

  1. siis ai et päässy ylioppilaaks? yritäks vielä? häääh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päätin lukion toisena vuotena että käyn neljässä vuodessa. :-D Oon kirjottanu jo ja päässy kaikki kirjotukset läpi, luojan kiitos. Mulla on enää kursseja käymättä ja ne käyn nyt neljäntenä vuonna loppuun. Että en ees yrittänyt päästä ylioppilaaksi tänä keväänä!

      Poista
  2. Häh ai että Mariska&Pahat Sudetkin lopettaa.. :/ No eipä tuo mikään kauheen hyvä oo ollu, mutta kyllä sitä on kuunnellu!

    Oot kyl aika pihi, mutta kaippa sitä pitää opiskelijabudjetilla vähän ollakin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo neki! Mää tykkäsin siitä viime vuotisestä levystä hirveesti :D

      Musta on kyllä tullu jotenki pihi.. En tiiä mutta ne kaikki ihanat vaatteet mitä löysin ei tuntunu sen hinnan arvoselta, ehkäpä oottelen alennuksia. :D Ja kai sitä pittää sit Oulussa käydä kaupoissa mikäli ehtii....

      Poista