Sivut

22.7.2013

Nyt tuloo taas aika randomipostaus. Kinkkukiusaus oottaa uunissa niin tässähän ehtii jopa vähän postata. ^^ Sitte alkaa Harry Potter ja Feeniksin Kilta, meillä on Harrin kans Potter-maraton. :---))

Oon nyt innostunu makaroonisalaateista, omnomnom. Varsinki semmosista missä on ihan sekasi vähän kaikkee. Tässä oli makaroonia, salaattia, tomaattia, kurkkua, viinirypäleitä, fetajuustoa ja vielä keitettyä kananmunaa. Voi että oli herkkua. Aattelin jättää tästä tämmöisen terveellisen version enkä laittanu kastikkeita ollenkaan. :--D Hyvää oli ilman niitäki. Inspishän näihin lähti rippirallista kun monilla oli tarjolla kaikenlaisia salaatteja. Ja musta on tullu ihan salaattihullu. Ei noi kovin kalliiksi ees tuu, riippuu tietenkin mitä laittaa sekaan. Feta oli tässäkin ehkä ainut joka on vähän hintavaa. Senkin voi vaihtaa vaikka raejuustoon joka on mun tietääkseni vähän halvempaa. :---) Nam! Muita salaattifetisistejä?

Käytiin Harri, Kipa ja sen poikaystävä Mikko vähän istuskeleen tuolla kalajoen rannassa yks päivä. Kuvasin tylsiä kukkia ja haettiin Sibelistä siihen vähä syömistä...



 Hyi hyi !



Sori Kipa mut mää nyt laitoin tän kuvan tänne! :D

Harri tykkää kuvata musta tämmösiä kauniita naamakuvia....


Oon kuvannu kerranki mun naamaa vähä. Miten voi näyttää 14-vuotiaalta ilman meikkiä vaikka täytän kohta 19 ? Mut näissä vähä näkyy miten kivasti mun tukka on vaaleempi päältä, ennen se oli vähän keltaseksi jääny mut nyt on hyvä. :---3 Lukuunottamatta sitä oranssia juurikasvua...!

Viime lauantaina kävin sitten Sannan ja Tiian kanssa Lesken vaahtobileissä. Olin nolo ja kävin pyörähtämässä sielä vaahtoaltaassa Tiian kans ja pitelin sitä känniääliöö samalla pystyssä. :-----DD Oli mahtava ilta, Leskessä tuntu kerrankin olevan hyvä DJ.

 Tiia otti ja kaatu sinne altaaseen. :33 Mullaki oli legginsit ihanan märät sen jälkeen ja nyt oon sitte nuhassa ja yskässä kun piti märillä leggareilla lähtä pihalle.

Minä ja Sanna ! Aika järkky tukka mulla jo tuossa vaiheessa. Enkä ees muista tän kuvan ottoa. Oli niin kivat bileet ja semmonen krapula seuraavana päivänä että nyt ei tarvi kyllä ottaa pitkään aikaan. Muutenkin tuo juominen on semmonen asia johon oon aika kypsä jo, tietenki sillon tällön on kiva käydä tanssimassa. Ennen join lähes joka viikonloppu ja abivuosi kärsi aika pahasti juurikin sen takia, onneksi nyt on sitten kasvettu noiden baarien yli sen verran ettei tarvi roikkua niissä koko ajan. :--D

Sitte loppusöpötykset:



Kissanpentuja oli kyllä oikeesti 6 ja ne kaikki oli ihan hulluja. Niitä pidetään tuolla kylppärissä ja sit ku sinne menee niin kaikki ryntää jalkoihin naukuun ja ne kiipeilee jalkoja pitkin syliin! Aaaww niin söpöä :33 Ne haluu tosissaan huomiota eikä ne pelkää sitten yhtään. Se vaan kun ei niitä sais päästä sillä tavalla kiipeileen ihmisten jalkoja pitkin, mut ei vaan hentois ruveta heitteleen niitä alas kun ne oikeesti ryntää kaikki päälle... Se on sitten kiva ku aikusenaki kissa kiipee pitkin jalkoja ku haluaa syliin. (y)

Että semmosta. Mitenhän kukaan jaksaa lukee mun älypitkiä postauksia. :-------D


8 kommenttia:

  1. Hahahaha minä kalsareissa dataan tuola yhen kuvan taustalla :DDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  2. Kyllä jaksaa lukea :) hyviä kuvia ja lisää tällaisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee, kiitos ! :))) Oon taas saanu lisää motivaatiota taas kirjoittaa useemmin ja nää kommentit kyllä auttaa kans ^^

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Jeee :D määki kyllä luen sun joka postauksen ;)

      Poista