Sivut

3.12.2013

Uutta ulkoasua

EDIT

Nyt ois vihdoin ulkoasu semmonen kuin pitääkin. Tai no, pitäiskai sitä vielä banneri mut en vaan yhtään tiedä millasen sitä haluais. :--D Noo ainakin nyt oon lisänny tuonne oikealle puolelle noita pallukoita mistä pääsee mun eri tileihin.

Bloglovin
Blogilista
Instagram
WeHeartIt
Tumblr

Et munkin blogia pystyy nyt seuraamaan Bloglovinin tai Blogilistan kautta jos joku tykkää niitä käyttää. :) Ja WeHeartIt on oikeestaan aika kiva, sinne voin talletella kaikkea inspiroivia kuvia ja lisätä omiakin. Aijon kyllä olla tosi nirso etten heitä sydämiä joka toiselle kuvalle. Pysyy ainakin selkeänä se oma sivu ja omat kansiot. Kertokaas jos tekin ootte WeHeartItissä. :) Tumblrinkin väsäsin nyt sitten itelle kans, sinne lisäilen pelkästään itse ottamia kuvia, niistä kaikista lemppareimmat.

Tosi kliseisiä muuten nuo pallukat, hirveen monella on ollu tollasia samanlaisia blogeissaan. Mut ne on niin söpöjä joten halusin väsätä omat palleroiset omista kuvista! Profiilikuvan pidin samana ja taustan myös. Eipä hirveesti muutoksia tullut, pieniä juttuja oikeastaan vain jotka kuitenkin muutosta kaipasi.


Mulla on myös ongelma. Jos katotte tätä kuvaa ja tuota mun profiilikuvaa niin tausta on hitusen harmaa. En käsitä mistä tää johtuu ja tekeeko Blogger tän vai johtuuko Photo Filtrestä jolla nuo muokkasin. Kuvanmuokkausohjelmalla kun tarkistaa niin kyllä tuo tausta ihan puhtaanvalkoinen on. Sit kun lyö kuvan tänne niin ei tuo kyllä valkosta ole nähnytkään. :D Jaa-a... Ei kyllä mikään ihme jos Bloggerissa on vika, oon niin täynnä tätä Bloggerin paskaa uudistumista että hohhoijjaa. Vaikka siitä uudistumisestakin on jo varmaan pari vuotta aikaa niin edelleen samat bugit ja paskat, on se kumma kun virheitä ei voi korjata näihin nettisivuihin... Oon siis tuon profiilikuvan kanssa saanu tapella mut ei sille oikeen mitään oo tehtävissä kun haluan taustan valkoiseksi, kuvanmuokkausohjelma näyttää että se on ihan kunnolla valkoinen mut sitten kun sen kuvan lataa tänne niin ei. :D

6 kommenttia:

  1. En ollut kuullutkaan ennen noista 4 eri blogijutuista :D itse en bloggaa nii en pysty neuvomaan kuvien lisäämisessä mut se on totta että on paljon bugeja täällä :l

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jotku käyttää noita muita. :D Ihte aina luen ihan vaa Bloggerin kautta.

      Veikkaan et Blogger jotenkin kusasee sen laadun kun sen kautta laittaa kuvia. Pitäis vissii ruveta lisäämään niitä kuvia jonkun muun sivuston kautta tänne... Sitä en oo ikinä tehny mut hirveesti on lukenu blogeista siitä. :D Ehkä iteki pitäs joskus...

      Poista
  2. Noi ihme harmaat taustat lähti itellä ainaki joskus vaihtamalla kuvatiedoston muotoa JPG:stä PNG:ksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, pitääpä kokeilla huomenna :D Nyt ei enää jaksa ku oon istunu koneella koko päivän säätämäs kaikkee... Toivottavasti tuo auttais. :)

      Poista
  3. laita tinypicin tai photobuckein kautta. Musta tuntuu että monet ohjelmat vaan raiskaa kuvat :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, tuntuu et ihan sama minne sivustolle kuvia lisää niin ne on kakkalaatusia :( Mut pitää kokeilla noita mitä ehotit! :)

      Poista