Sivut

30.12.2013

Retroa ripsiin, glitteriä luomiin

 Löytyi hyvä ripsari ja halvalla. Bongasin tämän viimeisimmästä Trendi-lehdestä kun kaikenlaisia kosmetiikkatuotteita palkittiin vuoden parhaiksi, ja tää ripsari voitti oman skabansa. Olihan se nyt pakko ostaa, eikä hintaakaan ollut kuin 9,20€ Ylivieskan Halpa-Hallissa. :--D Noi kuvat ripsareista meni ihan ripuliksi, kiitos Blogger. Pitäis varmaan oikeesti ruveta siirtämään niitä kuvia muualta tähän blogiin.


 Harjaan on hieman totutteleminen mut ei tällä kyllä vaikeaa oo ripsiväriä levittää. Koostumus on erittäin voidemainen, mikä olikin varmaan se The juttu miksi Trendi palkitsi tämän vuoden ripsiväriksi. Esim. Lumenella on hirveän märkiä kaikki ripsivärit, vaikka muuten ne on kyllä ihan hyvin toimineet. Se märkyys vaan liimaa monesti ripset kiinni toisiinsa, mutta tämä ei sitä tee. Ei myöskään paakkunnu voidemaisuutensa ansiosta. :---)

 Hyvät räpsyttimet tuli !
Ostin tällaisen kivan glitter luomiväripaletin Ranskasta 2012. En oo tätä oikeen käyttänyt, koska pakkautuu luomivakoihin. :/ Nyt sitten keksin tän paletin salat, ei paksua kerrosta luomille, ihan vähän vain meikkiä säväyttämään. Käytin tuota hopeisinta väriä.

 Huonosti näkyy näistä kuvista mut kiva tuli!

6 kommenttia:

  1. En tiedä miksi mutta musta tuntuis kauheelta maksaa ripsarista tai ylipäätään meikeistä se 10 e tai enemmän :D ehkä just siksi oon luopunu meikkaamisesta melkeen kokonaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meikit on kyllä kalliita ja niihin saa rahan kulumaan ! Mulle se on vaan myös harrastus ja semmonen asia mistä nautin, ei pelkästään ulkonäön kohentamista :D Mut ripsareita ei kyllä saa nykyään oikeen alle kympin, Rimmel on ainut jolla on halpoja ripsareita. Maybelline on toinen suht halpa mut muilla ne ripsivärit onki sitte melkeen kahenkympin hujakoilla...!

      Poista
    2. Itte oon kans kauheen pihi meikkien suhteen. Siks meikkaan harvoin, jotta hyvät meikit säästyis x)
      kynsilakat on mulla sitten aivan toinen juttu...... :D

      Poista
    3. Siinäki on se että hyvät meikit menee vaan pilalle jos niitä liikaa säästelee :D Ainaki ripsarit. Mut luomivärit ja tämmöset onki sit eri juttu, meikkivoidekin kai aika pitkään säilyy :) Mää yritän säästellä semmosia tuotteita mitä ei enää saa mistään, esim kaikkia hienon värisiä kajaaleja!

      Poista
  2. Hyvin käy toi ripsari sulle! ja hyvät uudet vuodet :)

    VastaaPoista