Sivut

20.4.2011

Kevät tulloo!





Olikohan se eilen vai toissapäivänä kun kävin kuvaileen takapihalla. Lunta on lähteny hirveesti! Vielä kaks viikkoo sitte takapihalla oli metrin kerros lunta. Ja nyt jo kukkiakin kasvo äitin penkeissä. :) Kieltämättä hyvä  fiilis tällasissa keväisissä tunnelmissa. Tänään vaan sai kokee järkytyksen ku aamulla katto ikkunasta ulos - YÖLLÄ OLI SATANU LUNTA. Nuo kukkaraukatki kylmettyy sinne lumee... Mutta, kyllähän ne sitte suli päivän aikana pois. :D Että ei mitään.

"moi olen pieni possu"

Huomenna (siis torstaina) ollaan menossa porukoitten kans Lehtimäelle viettään pääsiäistä. Pääsen tekemään jotain töitä sielä joten rahaa tulee! Lauantaina tullaan sitte päivällä pois nii mulla on vielä kaks päivää viettää Jannenki kans pääsiäistä ku ei viime vuonna saatu olla pääsiäistä yhessä. :) Ja aion syödä hemmetisti suklaata!

Tuun vissii vielä tän päivän aikana pistää kuvat mun kokeista ja numeroista ku saatii tänää jaksotodistukset. :D Käydään äipän kans myös tänää Teknisillä kattoon mulle uutta kameraa♥ Tuo vanha alkoki kyllästyttää ku siinä ihan paska zoomi.

Mutta ei muuta nytten, heippa!

2 kommenttia:

  1. voi höh, onneks tääl on lumet jo sulanu vaikka talvella oliki enemmän ku teillä sielä pohjosesa !

    VastaaPoista
  2. täälläki suli ne kaikk yöllä sataneet lumet jo :DD onneks! vanhat pienet lumikinokset on silti vielä täällä... mut ei niitä paljoo oo. 8)

    VastaaPoista