Sivut

1.4.2011

AAAAAAAAAAAAA











Paramore tulossa ruisrockii ! Sinne siis voi jumalauta !
Paramoren oon halunnu jo kaks vuotta nähä ja nyt ois mahollisuus. Sillon viimeksi ku ne keikkaili nii en ees hoksannu että ne tulee Suomee ja sitte ku sain tietää ni liput oli jo menny. Enkä ois muutenkaa päässy ku olin jo samana vuonna kattomassa Tokio Hotelia.. Mutta nii, ny ois mahollisuus päästä kattoo Paramore !

4 kommenttia:

  1. voi hitto kun se tulee perjantaina :< meinaa mä oon tulossa Ruissiin kans, mutta vain lauantaiks koska rahat ei taida millään riittää kaheks päiväks ja lauantaina esiintyy sentään kaks artistia jotka haluun nähä.... mutta jos satut pyörimään sielläpäin vielä lauantainakin niin voitas nähä! :--)

    VastaaPoista
  2. joo! :) koska jos nyt mitenkään onnistuu niin voisin jannen kans yrittää saaja kavereita sinne... ja jannehan tosiaa kuuntelee bullettia niinku minäki jonki verran ja se ois sitte lauantaina :D ja happoradioki on sillon. ja janne tykkäis nähä bring me the horizoninki.. kirjotetaanko se noin:D mut niin että jos vaa tulee maholliseks nii perjantai ja lauantai siellä 8) mut en oo ees kysyny vielä keltää, miettiny vaa iteksee.

    VastaaPoista
  3. joo itekki oisin menossa kattomaan just Bullettia ja BMTHta vaikka oonkin ne nähnyt jo kerran jos kahdestikin mutta perkule kun vetävät niiiin hyvin että on pakko nähdä useemminkin! ^-^ ja Happoradiokin kiinnostais nähdä toista kertaa joten lähinnä siks oon tulossa lauantaille (ja äiti raahautuu mukaan, mutta sovittiinki jo ettei tunneta toisiamme siellä sisällä :D) niin että jos vaan millään on mahdollista niin voitas tosiaan nähdä kun ei olla vielä koskaan onnistuttu törmäilemään : )

    VastaaPoista
  4. joo, jos mulle tulee mahdolliseks päästä sinne nii ois tosi kiva. :D toivottavasti en joudu yksin lähtee jos kukaan muu ei tuukkaa....
    ja oot kyllä ihan kivasti bändejä nähny! ylivieskaan ei ikinä tuu kukaan..

    VastaaPoista