Sivut

27.4.2011

Moips

Päätin nyt tulla vähän pistää kuvaa mun ostoksista. Viimeviikkoisia mut nyt vasta ehtii tehä postauksen kunnolla niistäki.
 Poskipunapaletti 3,50 € Keskiseltä. Tätä kattelin jo viimeks ku oltiin Keskisen kyläkaupassa niin tällä kertaa päätin sitte ostaa sen. :) Ei ollu kallis ja poskipuna on hyvin pysyny naamassa! Toivoisin vaan semmosta aurinkopuuterin sävyäkin. Lähempänä kesää vissiin jonku halvan aurinkopuuterin ostan sitte nii saa laittaa poskille :)

 Max Factorin puuteri oli alennuksessa, makso noin kympin ja alkuperänen hinta olis ollu joku 12,90, Keskiseltä myös. Tietenki vähäsen liian tummaa mun naamalle vaikka onki kaikista vaalein. Varmaan pakko alkaa käyttää Lumenen meikkivoiteita ja puutereita ku Rimmelillä ja Max Factorilla ja kaikilla on niin tummia. Nivealla ois yks ihana meikkivoide, sitäki vois ostaa.. Mut ei kyllä Maybelinelläkää näyttäs ne meikkivoiteet ja puuterit olevan kovin tummia! Harmittaa ku Rimmeliltä saa halvimmalla mut ne on ihan väärän sävysiä. Mut Lumene on sentää suomalainen joten sopiva suomalaiselle iholle! Ainaki viimeks puuteri minkä ostin oli sopivan valkonen :D Tää puuteri on kuitenki hyvä vaikka onki vähä väärän sävynen.


 Tässä sitte seuraavaksi Oriflamen tilauksia nää viimeset. Tässä meikkikynässä on siis kaks sävyä niinkun kuvasta näkyy. :) Tykkään, Oriflamella on tosi hyviä kajaaleja. Hintaki oli vaan 3,90 € alennuksessa, oikeesti oliski maksanu sen 6,90 €.
 Tää ripsari makso myös vaan 3,90 ja on tosi hyvä ollu hintaansa nähen. Oikea hinta olis ollu 5,90 €.

Huulipunatkin oli alennuksessa, osta yksi ja saat toisen kaupan päälle. Hintaa tuli siis 6,90 € ja toinen kaupan päälle. 8) Ja ihanat nuo kengän kuvat tossa kansijutussa! (kansijuttu, eh?) Tilaan kyllä vielä jatkossaki Oriflamelta, tosi hyviä ja halpoja meikkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti