Sivut

17.4.2011

Päivää

Näemmä bloggeri taas vittuilee... No saa nähä mitä tästäki postauksesta tulee.
Mutta, oltiin siis kavereitten kans (minä janne julia sampo hanna oikarinen ja hihnala) Koivukallion laavulla paistelemassa makkaraa. :D Oli hyvvää makkaraa mut oli sielä kyllä kylmä. Siis mulla oli kylmä ja muilla ei, aika perus. :) Mut sain minä kuviaki otettua !



 Hannan kengät

Minun kengät

Julian kengät

 Oikarinen yrittää pesää sytyttää :D




 Janne on söpö♥



Niinku huomaan kuvailin sielä vähä kenkiä. Jos lähtään kello yhdestä liikkeelle nii menee tässä järjestyksessä: Janne, Hihnala, minäää, Julia, Hanna ja Oikku. Sampo puuttuu ku se oli asioilla. Niimpä tuo tyhjä kohta on vähä niinku sille ku Julia halus :3


Kävin myös aikasemmin päivällä Sonjan kanssa kaupoissa ja kirpparilta tarttu mukaan aivan ihana paituli ! Tällasta paitaa oon halunnu siitä lähtien ku oon nähny näitä Ylivieskan fruittaripoikien päällä ja kyllähän tämmösiä paitoja on näkyny tytöilläki olevan, varsinki netissä. Hintaa tällä oli 4,5 €, ei niin päätä huimaava hinta!






Vihdoin toi paita on mun !

Siellä samalla kirppiksellä oli myös kiva takki, ja kun äiti kerta oli mua käskeny kevättakia ettimään ku en semmosta omista, nii tuoltahan löytyi sopivaan hintaan. Äiti tietenki makso ku oli mulle luvannuki. :D Eikä toi maksanukaan ku 7 €.  Tänään käytiin sitte hakemassa se.

Sori tää tyhmä kuva mutku en jaksanu päälle laittaa. :D Näyttää kyllä jotenki leveeltä tossa kuvassa...

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo villapaita ja takkikin nätti :)

    VastaaPoista
  2. kiitoksia! :) kirppikset kannattaa! ihailen aina sunkin kirppislöytöjä. :D

    VastaaPoista
  3. ÄÄÄ LIIAN IHANA TOI PÄITÄÄÄ!! MUN ON PAKKO TULLA RYÖVÄÄ SE YÖLLÄ!!!

    VastaaPoista
  4. haa hiihihi :D oon kyllä nii ilonen ku sain sen, oon kuolannu tuommosta paitaa jo yks ja puolivuotta ja nyt joku ihana hedelmäpoju oli laittanu sen kirppikselle♥♥♥

    VastaaPoista