Sivut

8.10.2012

Shoppailuja

Viime lauantaina tuli käytyä vähän Kokkolassa. Ostoksia aattelin tulla vähä esitteleen.

 Neulepaita 24,95€, Gina Tricot

 T-paita 12,95€, H&M

 Neule 29,95€, H&M

Subwayssa oli niiiin hyvää patonkia taas. Vitsi, tulispa Ykaankin Subway. Ja mäkki :-D Oon myös juhlinu perjantaina ja lauantaina, yllätyyyyys... Mut juhlin nytten ja pidän hauskaa kun oon vielä nuori ja kun siltä kerran tuntuu. Joskus se ei enää onnistu. :-D Vitsi et ootan ku pääsen isojen kaupunkien yöelämään. Ja täällä on ärsyttävää kun ei oo kunnon tanssiklubeja ja limasia äijiä hirveesti. Tai siltä ainaki välillä tuntuu. -.-  Jotku kyllä tuntuu tuomitsevan tän mun juhlimisen jostain syystä. Lisäksi exä tuli haukkuun mut viime lauantaina huoraksi kun tanssin yhen jätkän kans hitaat. Mitä enemmän mulle auotaan päätä ja puhutaan selän takana paskaa, sitä enemmän kapinoin vastaan ja aiheutan paheksuntaa ihmisissä. Ei vois vähempää kiinnostaa mitä mieltä muut musta on.


22 kommenttia:

  1. No justii tuollai sitä pittääki olla! Ei tartte välittää muitte mielipitteistä, pääasia on se että ite nauttii elämästää ja tekkee nii niinkö parhaaks vaa näkkee!:D ja se että merkataa huoraks hitaista nii:D saa sitä tanssiä!:) Ps. rakastuin tuohon sun h&m:n neuleesee!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiittti! Tuo kommentti kyllä piristi :)) pitäis vaan opetella olemaan välittämättä muiden mielipiteistä. Ja nii se Janne tosiaa tuli mut haukkuun kesken hitaiden, nii että keseyyti hitaat ja haukku huoraksi. Aika sääli. Mut jos se on sitä mieltä nii sit on.

      Poista
  2. Aikamoine et kehtaa huoritella! Onhan se varmaan hienoo juhlia ja näin mut huhhuh :D Millon muute seikkailette tänneppäin vai pitäskö mun/meijän seikkailla sinneppäin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nojoo sanoppas muuta ! Jajaja syyslomalla vois kyllä koittaa äitiä saada vähä keskisunii tai silleen tai sit teillä käymään ! sillon mulla pitäs olla ajokorttiki ^^ ^^ ^^ ^^

      Poista
  3. ei se vielä lorttoo tee jos tanssii jonku kans D: jos se loukkaantu siitä jotenkin ja sehän tieten kertoo sitten jostain, mutta ei se silti oikeuta rähisemään... sannoitko sille mitään takasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskaria näytin :-D Ja joo, eihän se muutaku huomiota hakenu sillä sen käytöksellä..

      Poista
  4. ja hei sitä videopostausta ootellessa :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo sitte ku oikeesti jaksais kuvata koska en oikee tiiä mitä kuvaisin ja sit pitäs ruveta youtuben kans säätää ja kestää monta tuntia et video sinne lataa...:S

      Poista
  5. Ootko ajatellu, miltä Jannesta mahtaa tuntua, kun oot tanssimassa muiden miesten kanssa? Ei se kuule Olivia tämä elämä ole niin yksinkertaista. Entä jos Janne oliski ollu samanlain tanssimassa jonkun toisen naisen kanssa, ja jos sulla ois tunteita jälellä, niin kyllä sullakin sisimmässä kihisis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai meillä kummallakin on tunteita vielä toiseen. Ei se silti sitä tarkota et pitäs lopettaa eläminen. Mä olisin vaan ilonen jos näkisin sen tanssimassa toisen muijan kans :D Ei se mee niin että ku erotaan niin sitte pitäs vaan angstata kotona eikä saa mennä bilettään "ettei vaan toinen loukkaannu" jos vaikka ne hitaat tanssii. Tai siis oisko pitäny jättää tanssimatta sen takia että "nyt se Janne suuttuu" ? NO EI. Jos toinen ei kestä kattoo ku exä tanssii jonku muun kanssa niin sithän sitä ei ole pakko katella vai mitä? Ja tottakai mä ymmärrän sen käytöksen mut oli se aika huono veto siltä kuitenkin D:

      Ei se elämä oo nii yksinkertasta ei, mut jos oikeen kunnolla mietitään niin elämä on ihan saatanan yksinkertasta loppujen lopuksi.

      Poista
    2. Jokainen käsittelee eron eritavalla. Janne nyt käsittelee sitä tuolleen, että hetkellisesti tulee hyvä fiilis siitä, että se räyhää. Ja ilmeisesti alkoholilla on osuutta asiaan. Ja koska sun juomispostauksista päätellen tiedät kyllä hyvin, mitä ihmiset voi tehdä humalassa.

      Jos sä et ajattele sitä, miltä Jannesta voi tuntua, niin miksi sitten nostat haloon siitä, että se sanoi sua huoraksi? Annat postauksessa kuvan, että se loukkaa vitusti ja kommentissa taas, ettei vois vähempää kiinnostaa.

      Elämä ei ole yksinkertaista, ihmissuhteet on vaikeita ja jokainen on yksilö, kyllä kerhonohjaajan pitäisi se tietää.

      Poista
    3. Sulla ainakin toi päteminen on hallussa :-D Jos anto toi postaus kuvan siitä että oon verisesti loukkaantunu Jannelle niin sori vaan siitä sitten mutta ihan oikeesti ei mua hirveesti kiinnosta mitä mieltä se janne musta on. En voi mitään sille jos aiheutan väärinkäsityksiä joidenkin anonyymien aivoituksissa...

      Ja se että oon kerhonohjaaja ei kuulu tähän paskan vittuakaan. :-------D Sä voit esittää täydellistä ihmistä joka tajuaa kaikesta kaiken ja tulla tänne pätemään, mutta ei tuo anonyymikommentointi kovin vaikutusta tee. Kaikki mitä tossa selität on kyllä mun tiedossa jo valmiiksi. Sunkin kannattais miettiä sitä että tulisitko tänne pätemään yhtään mitään jos tietäisin kuka oot. Yleensä noita kommentteja tulee pelkästään anonyymeiltä.

      Poista
    4. Anonyymi vähä mokas ja puhu minusta ittensä melko pahasti pussiin nyt :D

      Poista
    5. joooo-o, näin taisi käydä :------DDDD

      Poista
  6. Haaveilin tänään ääniopin tunnilla tommosesta lämpimästä neuleesta kun oli niin pirun kylmä :< ja sä olet sinkku ja sulla on oikeus tehä just mitä haluat ja kenen kans haluat. Jannen asia ei enään ole se mitä teet vaikka kuin tunteita ois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot oikeessa, eikä mulle kuulu sen tekemiset... Olis hienoo nähä se tanssimassa jonku tytön ja ja et se pääsis yli :) Kyllä se joskus pääsee ja niin minäki. Ja hanki ihmeessä tommonen neule, ihanan lämpimiä♥

      Poista
  7. pakko kysyy, et oliks se -93 jonka kaa tanssit? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitten lähellekään :---------D Miksikäs niin?

      Poista
  8. Sulle sopis sellaset vähä isommat lasit ne mitä on myös aurinko laseina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla onkin semmoiset myös ! :) Isot lasit on kyllä parhaita.

      Poista