Sivut

7.3.2013

Knorr: currykastike

 Ruokapostauksiakin kun ollaan jonkinverran toivottu niin ajattelin vinkata hyvästä ja helposta curry-kastikkeesta, mikäli joku ei oo tällaisia hoksannut. Paketti maksaa noin 1,80€ ja yhdessä on aina kolme curryjauhepussia.


 Noin desiin vettä tai maitoa (tai kumpaakin, ohjeet vähän vaihtelee) sekoitetaan yksi pussi curryjauhetta ja kiehautetaan. Tässä kestää alle 5 min joten tosi nopeaa on tällainen kastike tehdä. Kun kastike on kiehunut,  niin oon aina kaatanut sen riisikattilaan suoraan ja sekoittanut tasaisesti.

Tällaista pöperöä tehtiin, perus riisiä ja kanaa + salaatti. Tuo kuuluu kyllä mun lempiruokiin ja currykastike on parasta riisiin ! Tosi helppoa ja nopeaa tuo kastikkeen teko että kannattaa kokeilla tuommosta jos riisiä joskus teette. Ite tykkään enemmän basmat-riisistä ku tavallisesta.

2 kommenttia:

  1. currykastike nyt on alusta astikkin niin helppo ja vaivaton tehdä että ohitan suosiolla tämänkin tuotteen kaupassa :P mutta hyvä silti että moisia valmistetaan koska kaikki ei osaa ja jaksa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esim minä en jaksa ! :D Voishan sitä tosiaan iteki tehä joskus ihan alusta asti, me kyllä tehtiin semmonen ruskee kastike harrin kans eikä se oikeen onnistunu...:D

      Poista