Sivut

29.3.2013

Kalajoki

Tänään käytiin mun tädin Helin ja pikkusiskon Olgan kanssa Kalajoella. Oli mukavaista käydä, sain ajaa tulomatkan takas Ylivieskaan :) Tästä se ajaminen lähtee kunhan pääsis useammin ajelemaan, kun mullahan ei sitä omaa autoa ole enkä hanki koska raha. Käytiin Lokkilinnassa syömässä, oli vähän fiinimpää ja kalliimpaa ruokaa mutta hyvää !

 Tapion tuvan pihassa oli tämmönen kiva lumilinna johon pääsi sisälle. Piti nyt vähän blurria Helin naamaa :-D

 Ravintola missä syötiin. Oli niin kivasti kattauksia pöydissä et piti niitäkin kuvailla.

 Eikä maisemassakaan ollut valittamista ;) Kivaa katella samalla nättiä merimaisemaa kun syö nannaa ruokaa. Tuollahan noiden puiden takana on nimittäin Perämeri :-D

Minun annos: Riisiä, kanaa ja aurajuustokastiketta, ja sitten noita vihanneksia. Oli muuten hyvää :) Näätte varmaan tuon mustan kastikkeen noiden kanojen ja aurajuustokastikkeen alla, en tiiä mitä se oli mut ei ollu niin hyvää joten pilas hieman makuelämystä, mut kyllä sitäkin kuitenkin söi. Samaa kastiketta on aina kaikessa mitä syön hienommissa ravintoloissa, toivottavasti alan tottua siihen makuun. :--D Mut kyllä toi annos oli silti hyvää ja söisin uudemmankin kerran.


Meni taas jaaritteluksi ja aihe johonkin ihan muuhun mut ei se ajatuksen virtaus niin pahasta kai ole... Noh, mukava pikkureissu kuitenkin ja sain taas opetella autolla ajoa !

2 kommenttia:

  1. Moi Olivia! Kiitos kivasta blogipostauksesta! Toivottavasti teillä oli mukava reissu Kalajoelle :) Tervetuloa uudestaan!

    Saisikohan tätä sun blogia linkittää Kalajoen matkailun facebook-sivulle osoitteeseen: www.facebook.com/visitkalajoki?

    T. Kalajoen matkailuväki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka !

      Joo, linkittäkää ihmeessä! :)
      Eiköhän tässä tulee käytyä Kalajoella vielä monesti, varsinkin kesällä ;) Jussina olisi ainakin tarkotus käydä kun en sielä ole vielä juhannusta viettänyt, niin näkis sitten millainen meno siellä silloin on. Ja varmasti teen aina postausta kuvien kera kun Kalajoella tulee käytyä, Ylivieskasta kun ei sinne niin pitkä matka ole :)

      Poista