Sivut

5.3.2013

Kysely

Ensin olin jatkamassa tätä tekstiä edelliseen postaukseen, mut koska asiaa tuntui tulevan vähän liikaa niin päätin tehdä tällekin oman postauksen. Tässä on nyt pelkästään tekstiä, joten asiaan:

Oon saanu kivasti vastauksia tuohon vasemmalla olevaan kyselyyn. Pitääpäs sen pohjalta alkaa miettimään seuraavia postauksia. Erikoispostauksia kovasti toivotaan, niin millasia niitä on muita kun kysymys- ja kuvapostaukset, apua teiltä kaipailisin? :) Arvonnatkin varmaan luokitellaan erikoispostauksiksi ja "linkkaa blogisi" -postaukset. Sellasta ainakin vois väsätä kun en oo ikinä semmoista tehnyt :) Kysymyspostauksen haluaisin toteuttaa taas pitkästä aikaa koska teidän kysymyksiin vastaaminen saa mut pohtimaan syvemmin niitä asioita joista kyselette ja oonkin saattanut hoksata ihan uusia puolia itestäni.

Mutta noista erikoispostauksista kun nyt on puhe niin ehdotelkaa niitä, jos ootte jossain blogissa törmännyt johonkin kivaan/omaperäiseen erikoispostaukseen niin vinkatkaa ihmeessä, mulla tuntuu nyt tässä asiassa olevan aika huono mielikuvitus, ja olishan se kiva kun olis jotain uudempaakin kun joka blogissa pyörii nämä samat kuva/kysymys/linkkaa blogisi sun muut erikoispostaukset. Myös mielipidepostaukset on saaneet ihan kivasti ääniä niin voitte heitellä idioita niihinkin. Mulla onkin yksi idea valmiina, mutta voishan niitä mielipiteitäkin tänne vähän enemmän heitellä mikäli teitä kiinnostaa.

Ruokapostauksillakin on ihmeen paljon ääniä, joten tästä lähtien voisin tehdä ihan ruokaohjeita ja kuvata mun ruuanvalmistuksen vaiheet, siis silloin kun teen jotain kunnollista, en mitään perus makaroonimössöjauheliha-ruokia ala kuvaamaan kun niitä nyt kaikki osaa tehdä :D Ja omia vinkkejä vaikkapa opiskelijaruokiin voisin myös jakaa. Ruoka onkin ollu mun blogissa tosi vähällä huomiolla joten siihen vois tehdä muutosta. Enemmän syvyyttä tähänkin aiheeseen

Haluan saada mun blogin taas vähän aktiivisemmaksi mitä se on nyt ollut. No, voin syyttää ihan oikeudella koulua kun nyt on kirjotukset menossa ja helmikuussa mulla oli todellinen urakka ruotsintehtävien parissa kun kävin tenttimällä yhden kurssin kokonaan itsenäisesti. Kirjotukset on ens viikolla ja sitä seuraavalla, jonka jälkeen saan huokaista helpotuksesta ja toivon mukaan tää mun stressi helpottaa. Oon nähny viime aikoina tosi paljo painajaisia joita en yleensä nää ikinä, ja muutenki ressannu asiat ja oon ollu pahalla päällä. Tähän on monta syytä ja toivon että helpottais ja psyyke kestäis :--D

Mutta nytten olkaa aktiivisia niin saan parannettua mun blogia ! Toivottavasti jaksoitte lukea loppuun. :)

7 kommenttia:

  1. Tee mielipidepostauksia liittyen vaikka elokuviin? täällä vois sulle ehdottaa elokuvia joita olet katsonut tai aiot katsoa ja arvostelisit niitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tommosenkin vois vaikka tehdä :) ! Onhan tässä elokuvia paljon tulossa joita oltas Harrin kans kattomassa :)

      Poista
  2. meikkitutorialit on aika kivoja ja voisit joskus päivittää meille sun kenkäkokoelmaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kenkiä ei oo kyllä tullu yhtään lisää, mut voiskai niitä kenkuja kuvailla kun lukijoitaki kumminki tullu lisää :-D

      Poista
  3. tunnetumpien blogien esittelypostaus? :) siis että postaukseen lionkataan, valitset parhaita ja sitten esittelet jne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis vähemmän tunnettujen :D

      Poista
    2. Joo, elikkäs sehän on vissii niinku "linkkaa blogisi" periaattella toimiva? :) Vois kyllä semmosen jutun ottaa että alle 200 lukijan blogit vaan pääsee mukaan !

      Poista