Sivut

17.11.2014

Eyelineriä etsimässä + pari muuta meikkijuttua

Kuten olen aiemminkin jo täällä kertonut, on etsinnässä se täydellinen nestemäinen rajausväri. Haluan että rajausväri on helppo työstettävä eikä se sotkisi ripsiä kun sitä levittää. Värin tulisi myös olla intensiivisen musta ja pysyä hyvin koko päivän. Tykkään tehdä paksuja kissarajauksia, joten ohuiden rajausten eyelinerit eivät ole se oma juttuni. Tässäpä olisi nyt kolme lineriä joita olen kokeillut. Kaksi ostin omilla rahoillani ja yhden sain kaupanpäälle Oriflametilauksestani. Kyllä tämä täydellisen etsiminen on rahanmenoa joten nyt en kyllä aio ostaa hetkeen uusia linereitä. ;D

 Oriflamelta sain kaupanpäälliseksi Giordani Goldin ja itse ostin Wonder linerin. Oikeastihan kaupanpäälliseksi piti tulla Giordani Goldilta rajaustussi mutta jostain syystä se puuttui paketista, niin tätini antoi sitten minulle tuon. Jos tussi tuleekin myöhemmin, saan sen seuraavan tilaukseni kylkiäisenä. :) Tätini ei saanut selvitettyä ainakaan vielä, miksi rajaustussi puuttui.

Lumenen kävin ostamassa Kärkkäiseltä. Tästä olen kuullut vain kehuja ja vihdoin päätin itsekin kokeilla.

Oriflameista ei ole meikkikuvia, koska otan kuvat mielelläni aina päivänvalossa, jota ei enää ole oikeastaan jäljellä. :'D Olisi mennyt hankalaksi ruveta kuvaamaan kaikki. Alempana kuvat applikaattoreista/siveltimistä sekä swatchit kämmenselällä. Hei kertokaahan joku että miksi noista eyelinereiden päitä yleensä sanotaan kun tuo applikaattori enemmänkin viittaa ainakin omasta mielestäni niihin luomiväriapplikaattoreihin? Meitsillä ainakin termit hukassa ja pahasti. =D

 Wonder linerissä oli pehmeä, vähän tussin kaltainen leveä pää, joka oheni kärkeä kohti toiselta puolelta.

 Giordanissa oli hyvin ohut sivelin.

Lumenen pää oli hyvin terävä ja applikaattori huomattavasti kovempi kuin Wonder linerissä.

Tässä ihana keltainen kuva jonka otin äsken vessan valossa.

Giordani Gold Liquid eyeliner oli melkoinen fiasko, kuten kuvastakin näkyy. Aika mitäänsanomatonta tuhnua, ja koostumus oli tosi kummallinen. Se oli jotenkin jänkkistä, ei ollenkaan nestemäistä. Ripset sotkeentuivat tosi pahasti lineriin ja ripsivärillä oli vaikea pelastaa tilannetta. Ohut sivelin on varmastikin tarkoitettu ohuisiin rajauksiin, joita en itse hirveästi tee. En voi suositella ja hintakin on aika päätä huimaava, kun laatu on niin surkeaa. En tiedä sitten sattuiko minulle todella huono lineri mutta omassani koostumus oli hyvin jähmeää.
Oriflame Wonder liner oli parempi kokemus. Hyvä pigmentti, mutta en oikein osannut käyttää applikaattoria. Oli vaikeaa saada siistit rajaukset aikaan kun applikaattoin pää oli niin kummallisen muotoinen. Ehkä tuohon pitäisi vain oppia. Onnistuin tälläkin sotkemaan ripseni aika kiitettävästi, vaikka koostumus oli paljon vesisempää. Tällä sai kyllä nätit rajaukset kunhan näki vaivaa, muuta huonoa tässä ei ollut kuin käytön hankaluus. Applikaattorin piti olla kädessä juuri oikeassa asennossa, koska muuten tuli sotkua. Luulen, että tällä on tarkoitus painella ohutta rajausta ripsirajaan alhaaltapäin, eikä suinkaan sivuille vetäen.
Lumene Blueberry Liquid eyeliner oli ehkä paras näistä. Varmaan ensimmäinen rajausväri joka ei sotkenut ripsiäni lainkaan, voisi johtua hyvin vesimäisestä koostumuksesta. Rajausten teko oli myös hyvin helppoa terävällä applikaattorilla. Harmi vain että applikaattori oli ehkä liian kova vesimäiseen koostumukseen verrattuna, koska minulla meinasi käydä niin, että väri lähti helposti applikaattorin mukana pois, kun yritin kerrostaa. Väri ei oikein tuntunut tarttuvan. Kuvitelkaa, että yritätte maalata vesiväreillä tosi kovalla siveltimellä, eihän siitä mitään tule. ;D Tässä vähän kuvaa:


Tarkennus ei nyt näköjään ihan osunutkaan, mutta kuten huomaa, niin aukkoja meinasi jäädä. Harmittaa koska tämä oli muuten tosi hyvä rajausväri! Ehkä pitää yrittää tämänkin kanssa harjoitella. Tai sitten värin pitää antaa välillä kuivua.


Saa ehdottomasti antaa hyviä eyeliner- ja rajaustussivinkkejä! Geelimäistä en ole vielä kokeillut, pitänee testata vielä sekin jossain vaiheessa. ^^ Sitten vähän muitakin juttuja vielä:

 Giordani Goldin ripsiväri oli mukavampi yllätys kuin eyeliner. Itseasiassa tämän kanssa sen rajaustussin kuului tulla. Ja omanihan oli tarjouksessa 14,90e + kahdenkympin tussi kaupan päälle, aika hyvä ellen sanoisi. ;)

 Ripsari tuuheutti kivasti, muttei erotellut kovinkaan hyvin. Jälki jäi hieman epäsiistiksi, mutta aivan hyvä silti. Joka paikkaan ei harja myöskään yltänyt. Käytän Rimmelin erottelevaa mascaraa tämän päälle, ja näin olen saanut tosi nätit ripset. Harvoin ylipäätään käytän vain yhtä ripsiväriä, aina menee kahta päällekäin. Tätä ripsiväriä voin kyllä suositella tuuheutta kaipaaville, varsinkin jos sattuu omistamaan erottelevan ripsivärin jota kannattaa laittaa vielä tämän päälle. :)

Aurinkopuuteriakin olen kovasti kaipaillut. Naamani on tosi kylmänvaalea, ja kaikki aurinkopuuterit ovat aina liian oransseja, kuten edellisessä postauksessakin valitin.


 Tämä kyllä tuntuu nyt sopivalta minulle. Sävy ei ole liian lämmin, mutta tuntuu että voisi olla vieläkin kylmempi. Näitä on kahta sävyä ja omani on tietenkin se vaaleampi 01 Päivän hehku.


Kuvissa aurinkopuuteria alempana ja poskipunaa ylempänä. Menen kyllä itsekin vähän sekaisin että pitänee ottaa joskus kuvat pelkän aurinkopuuterin kanssa ja sutia sitä vähän enemmän niin näen itsekin sävyn kunnolla. ;D Aurinkopuuterin kanssa kun ei kannata liikaa leikkiä tai saa hienot oranssit läntit naamaan. Mutta kyllä tämä on hyvä aurinkopuuteri suomalaiselle iholle, väriä saa oikeasti annostella aika paljonkin joten ei tule ainakaan vahingossa laitettua liikaa. Sävy on myös ihan matta, juuri hyvä siis varjostamiseen.

Nyt haluaisinkin kuulla teiltä eyelinersuositteluja ja kenties omia kokemuksia noista samaisista rajausväreistä joista kirjoitin. :) Aika monet ainakin tuota Lumenea ovat kokeilleet!

8 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kauniit silmät! ♥

    Hyvää eyelineriä saa kyllä ehtiä kissojen ja koirien kanssa! Oon aatellut aina, että oon vaan niin paska laittaa linereitä ku mulla sotkeentuu nii monista ripset, mutta ilmeisesti vika vois olla myös ite linerissä! :D Yhdeksi hyväksi oon ainaki ihtelleni kokenut Avonin Luxe eyelinerin, mun mielestä siinä on ollu hyvä suti, jälki on tasanen eikä mun muistin mukaan se sotkenut ripsiä. Muistin mukaan todellakin, mulla on nyt ollut Avonilta toisenlainen lineri käytösä joka on just sellanen, että kun koittaa paksuntaa rajauksia/vetää toista kerrosta niin alempi kerros lähtee siveltimen mukaan ja rajaukset muutenkin kovettuu sellasiksi inhan tuntusiksi. Vois melkeen ostaa kokeille taas tuota lumenen eyelineriä, oon sitä joskus muutama vuosi sitten käyttänyt aika ahkeraan. Oon tykännyt myös joistain Avonin tussimaisista rajauskynistä, yks mulla on sellasella vinolla kärellä ja saa aina miettiä miten päin sitä käyttäs, että saa tehtyä sopivat rajaukset. :P Eniten inhoan kuitenkin linereitä joissa on ihan ohkanen suti, en vaan ossaa käyttää semmosia olleskaa. :D Yleensä sillon kun menee eyelinereihin hermot niin kostutan vähän kapia kärkistä sivellintä ja vetasen rajaukset mustalla luomivärillä. En oo kyllä viime aikoina edes ollut eyelinerin suurkuluttaja, pelkkä luomiväri ja rajaukset alapuolelle on riittänyt, ei pala käpy niin pahasti ku siinä et teet hyvän meikin muuten mut kuset sen eyelinerillä niin, että kummassakin silmässä on eripaksuset ja malliset rajaukset ja jotka vaan kuseentuu enemmän ku koitat korjata niitä ja loppusissaa on kummassakin simmussa niin paksut rajaukset, että alkais menemään pandasta.. :D

    Hyvän sävyinen tuo aurinkopuuteri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooss! ^____^

      Joo kyllä tuo eyelinerin laittaminen on aina oma haasteensa! Ja sitte tuo on niin tuttua että ku menee pielee nii joutuu paksuuntaan ja kohta on semmoset jäätävän paksut rajaukset. :D:D Hmmm en oo Avonin tuotteista hirveästi tietoinen mutta vois kokeilla tuota jos joskus tulee taas tilattua! Wettiksen lineristä oon kans kuullu kehuja. Tuo ripsien sotkeminen on kyllä semmonen hankaluus et huhhuh... Nyt ku omat ripset on vielä aika pitkät ripsiseerumin ansiosta niin vitsit että ne sotkeentuu. -____-'' Tätä menoa vaihdan johonkin hyvään kajaaliin...

      Myös siitä Rimmelin perus lineristä laittoi joku anonyymi kommenttia ja luin sen kommentin tuolta hallintapaneelista ja puhelimella tietenkin yritin julkaista niin painoin vahingossa poista-nappia siitä vierestä! Vitsi että ärsyttää, ei tullu mitään OLETKO VARMA -varmistusta edes, enkä saanut sitä kommenttia millään takaisin. Sinä kiva anonyymi jos satut lukemaan tämän niin kommenttisi on kyllä luettu mutta minä idiootti pösilö poistin sen vahingossa! :D Kiitos vinkeistä! Rimmeliä aion seuraavaksi kokeilla kun se on niin halpa, ja tosi suosittu kun sitä mustaa ei tahdo mistään löytyä, ruskeaa on vaan jäljellä.

      Poista
    2. Mitä ripsiseerumia sää käytät? Toimiiko semmonen oikiasti? Joskus oon pyöritellyt ja pähkäillyt josko jotain seerumia kokeilis, mutta se on sit jäänyt. :D

      Hehehe, kuinkahan monta kertaa meikä on puhelimella vahingosa poistanut kommentteja kun on pitänyt julkasta.. XD Voi sitä raivon määrää kun niin pääsee käymään.. Voithan sää sähköpostista käydä nappaamassa sen kommentin ja liittää tänne nii vika korjattu, mielläänhän tota näkis mitä rimmelistä oli puhetta. :) Tai mulla ainakin tulee sähköpostiin kaikista kommenteista tieto.

      Poista
    3. Mää ostin tosi skeptisellä asenteella semmosen Oriflamen ripsiseerumin, vihree pönikkä :D Tai siis semmonen putkilo! Halpaa on, 12e! Ite ostin aina tarjouksesta 8,90e. Ja sitte huomasinkin että se toimii!! Ja ärsyttää kun en ottanu mitään ennen-kuvia niin en voi oikeen tehä mitään postaustakaan... Mut voishan sitä jotain vanhoja silmäkuvia etsiä. En kyllä ollenkaan odottanu et toimis, ei mitään järisyttäviä muutoksia tullu, mulla oli jo valmiiks melko pitkät ripset mut kyllä nää on tuntunu saavan tuuheutta lisää, eli jees!

      Ja mullei toiminu tuo sähköpostihomma :( En oo käyttäny sähköpostina ollenkaan tätä millä kirjaudun bloggeriin, nyt sitte ekaa kertaa kirjauduin sinne ja sielä ei ollu ku yks viesti, mittää kommenttejakaa ei ollu tullu... :D Pitäs vissii vaihtaa asetuksista se jotenki..

      Poista
  2. Tätä oli kiva lukee, enemmän näitä! Vois itekki joskus tehä jonku tuotevertailun. Tarvisin kans täydellisen eyelinerin, määki eyelinerien ssurkuluttajana. Tällähetkellä semmonen purkkiversio ja ihan kelpo, mutta jos iho rasvoittuu nii jää helposti siitä semmoset sutut yläluomiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä kiva tehäki!! Vois tehä joskus kunnon kokoomapostauksen ku oon kokeillu vähän kaikkia linereitä. Mulla on toiminu varmaan ehkäpä parhaiten Oriflamen Very me-eyeliner, maksaa jotain kolme euroa ja kyllä se lyö nuo uudet mitä oon kokeillu. :D En käsitä miten nuo kalliimmat voi olla niin paskoja! Tuon Oriflamen kanssa kyllä nyt luovutan, halppisversio parempi kuin nuo mitä tässä postauksessa esittelin, hassua.

      Poista