Sivut

14.11.2014

Zombie-Lumikki täällä hei!

Hyvää perjantaita kaikille! Ihanaa, viikonloppu alkoi jo eilen torstai-iltana. Perjantaisin ei ole tässä jaksossa koulua, kelpaa mulle. Ensi maanantaikin on vapaa että tässä on nyt sitten neljän päivän viikonloppu, wuhuu! Eilen oli kiva ilta, kunnes koulu pilasi sen. Kävin kärkkäisellä shoppaamassa muutatat jutut ja Harri teki meille ihanaa kanariisisysteemiä ruoaksi, mutta vitutushan se sieltä hiipi kun kävin katsomassa sähköpostista raamattutentin tulokset. En päässyt läpi. D: Enkä tajua miten se meni noin huonosti, koska sain vastattua kaikkeen ja tiesinkin jotain. Ei se missään nimessä hyvin mennyt ja luin tosi vähän, mutta odotin sitä kaunista ykköstä jolla olisin päässyt läpi mutta ei sitten! Ärsyttää koska uusinnat on vasta helmikuussa. Kaiken lisäksi toinen opettaja oli laittanut viestiä ettei saa erästä tehtävääni auki. Ei muutakuin säätämään sitten ja lähettelin sitä tehtävää uudestaan ja vaihdoin tiedostomuotoa. Mulla kun ei ole varaa mitään Officepakettia ostaa, niin käytän sitten jotain ilmaisia ohjelmia joita opettajat ei näköjään saa kotikoneillaan auki. Aaaargghh....

 Keskiviikkona oli tosiaan he opiskelijoiden halloweenit leskessä ja oli kyllä tosi vähän porukkaa liikenteessä! Olin siellä ehkä tunnin ja lähdin nukkumaan, samoin muutkin luokkalaiseni lähtivät. Ehkä ketään ei enää kiinnostanut tässä vaiheessa juhlia halloweenia, ja parisen viikkoa sitten oli myös opiskelijabileet niin nämä tuli ehkä sitten liian nopeaa tahtia. Itsehän en edes juo näissä, mopokastajaiset ja tursajaiset ainoat jolloin olen ollut kännissä. Ei ole kiinnostanut enää muulloin juoda, onhan tuo leskikin jo niin nähty ja en vaan selviä seuraavana päivänä kouluun jos juon. :--D Torstaipäivät on muutenkin kamalia neljän tunnin yöunilla, vaikka olisi ollut selvinpäin koko illan. Tuntuu silti krapulaiselta kun pää on unen vähyyden takia kipeä. Ja viime yönä nukuinkin sitten jotain 14 tuntia, ups...

Sotkin vielä meikin enemmän halloweenteemaan. ;)

Torstaipäivät koulussa on aikalailla tätä....! Ensimmäisellä tunnilla nukahtelin koko ajan pulpettiin, voi luoja. Ruoan jälkeen röhnötettiin lattialla porukalla lusikassa. Väsypäivä ja silleen. Kuten torstait aina!


Onneksi pienet shoppailut auttaa aina. Anteeksi surkeasta kuvasta, talven vika. ;D
Melatoniini, päivieni ja öideni pelastaja, alkoi loppumaan joten piti ostaa lisää. Suihkusaippua ja käsisaippua myös loppu, päätin kokeilla näitä.
Noita suihkusaippuoita on hehkutettu blogeissa ja ne ovat myös tosi halpoja! Lähti siis mukaan Lime&Jogurtti, puuvillan tuoksuista olen kokeillutkin ja tykkäsin kyllä siitä. Käsisaippuan valitsin vain halvan hinnan ja ison koon takia, onhan tuo pullokin aika söötti!
Lähti matkaan myös Lumenen aurinkopuuteri, sillä olen kovasti hakenut sitä itselleni sopivaa. Kaikki, siis kaikki ovat liian oranssin sävyisiä, näyttävän poskillani lähinnä irtonaisilta oransseilta läikiltä! Voi aargh. Tosiaan toivon että tämä olisi sopiva. Blogeista sain vinkkausta ostaa juuri tuon, kiitos blogit♥
Päätin ostaa vielä Lumenen rajausvärin jota olen katsellut ensimmäisen kerran varmaan kasiluokalla ja vasta nyt päätin kokeilla. Onhan tuokin tosi kehuttu. Jumiuduin vain koko lukion ajaksi Oriflamen halpaan eyelineriin, mutta nyt etsin sitä uutta ja täydellistä.

Tämä lähtee nyt meikkailemaan ja kauppa-asioille, ja illalla olisi vielä jouluavajaiset joissa hengailen 4h:n Topi-asussa! Jos näät Topi-maskotin keskustassa myllyaukiolla kuuden jälkeen, se olen sitten minä, saa tulla moikkaan. ;) Harmi vaan ettei Topi puhu, se vain viittoo takaisin!

4 kommenttia:

  1. Joo kyllä ärsyttää ku nykyään pitää kaikki koulujutut tehä netissä ja koneella ja se tekniikka ei ikinä toimi niinku pitäis niin että aina tulee helevetinmoista säätöä! Mitä vittua maailma, paperiin ja kynään ihmisillä kaikilla on varaa, takaisin vanhoihin hyviin aikoihin sanon minä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo huomattu on, ei saatana DDD: Puolet ajasta menee siihen ku koitat saada jotain toimiin. Ei säästä yhtää aikaa tuo koneella kirjottaminen..

      Poista
  2. Vinkki! Jos käytät jotain muuta kirjoitusohjelmaa kuin Wordia, kannattaa kaikki tiedostot muuttaa PDF-muotoon ennen ku lähetät opettajille :) PDF:n saa kaikki auki ja muotoilut yms säilyy eikä muutu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsi kiitos tästä! :D Jos alkais luonnistuu!

      Poista