Sivut

10.11.2014

LAUANTAI KUVINA

Koska lauantaina oli niin paljon kaikkea kivaa tekemistä, sain aamusuihkussa idean että teempäs tänään päiväni kuvina -postauksen. Tai siis, otan kuvia joka hetkestä postausta varten, eh eh. En edes tiedä onko tällaista tullut tehtyä ikinä, varmaan joskus kauan sitten. Tässä siis lauantaipäiväni kuvina!

 Aamulla heräsin noin 10:30 ja kissit tuli mahan päälle puriseen. :3

 Inhoan yleensä aamusuihkuja mutta tänään oli pakko käydä ja kerrankin se oli myös kiva kokemus. xD Ja siellähän se inspis yleensä iskee, niinkuin tähänkin postaukseen.


 Aamupalaa, kahvia ja blogien lukemista! Mun aamu oli kyllä kerrassaan hyvä aamu. Ei ollut kiire mihinkään. Harvoin saa aamukahvin juoda ajoissa, koska venytän heräämistä viimeiseen asti.

 Sitten meikkailua. Aika paljon tuotteita kyllä käytän viikonloppuisin jos meikkaan johonkin. Arkena ei usein edes jaksa meikata, ja jos meikkaan niin se on sitten meikkvoide, ripsari ja kulmakynä, joskus myös poskipuna ja eyeliner. Huulipuna unohtui kuvasta! Mutta kyllä taas olin jotenkin tosi hidas meikissä vaikken tehnyt mitään jännää. Ylipäätään olen viimeaikoina hitaillut meikatessa!

 Pinkki väri on nyt ihan haalistunut jo, pitänee värjäillä lisää. Hattara-Olli on palannut!

 Ja päivän vaatteiksi valikoitui blingneule ja mustat pillifarkut. Tarpeeksi jännää mutta maltillista ja siistiä ja eleganttia. Tuliko tarpeeksi monta adjektiivia? Oma pukeutumiseni on kyllä yleensä hyvin kaukana elegantista. 8D Siellä on tosiaan vähän sotkut lattialla, pelattiin edellisenä iltana Muuttuvaa Labyrinttiä.


 Pikkuset♥ Tein semmosta pusuääntä huulilla, Paju oli ihmeissään.

Sitten pihalle sulattaan autoa!
 Voi että kun rakastan tätä hommaa.

Matkalla olimme tänne:


 Kävimme Kärkkäisen Pedrinaksessa syömässä! Kylläpä olikin ihanaa kanaburgeria ja jotain ihmeellisiä porkkanaranskalaisia. Ihmettelinkin, mitä tarkoittaa "botut" ruokalistassa. Ilmeisesti ranskalaisia jotka on tehty porkkanasta, vitsit että oli hyviä!

Kävimme kotonani pyörähtämässä ruoan jälkeen. Oli tarkoitus olla ilta siellä kun Markku lähti Etelä-Pohjanmaalle mutta Oskulla on joku pahemmanluokan virus (EBOLA!!!!!!!!) joten ei uskallettu jäädä sinne sitten, käytiin vaan katsastamassa tilanne. Minä en halua olla kahta viikkoa koulusta pois, ammattikorkeassa se on vähän eriasia jo kuin lukiossa! Suunnattiin sitten takaisin kämpille ja istuskelin tuhlaamassa tunteja koneella istuen. Katsoin myös viimeisen Vain Elämää -jakson ja tein itselleni herkkukaakaota.



 Sitten naama näytti tältä. :D Ups.

 Paju tulee aina sylkkyyn♥ Se istuu nytkin sylissä.

 Luin illalla vielä Trendilehden ennenkuin aloin parantelemaan meikkiä. Olen tilannut Trendiä monta vuotta mutten jaksanut nyt uusia tilausta. Kaksi numeroa olen kaupasta ostanut, saa nähdä pitääkö joskus sitten taas tilata tuo ihan kotiin asti.

 Lehden luvun jälkeen kulmien kohotus, eyelinerin paksunnos (mikä sana) ja punainen huulipuna. Ja menoksi! Taisin kyllä laittaa toista poskipunaakin.

Ratti kohti Kalajokea!


 Merisärkkien ABC:lla käytiin ostamassa juomista. Meitsi vetasi Batteryn ennen baariin menoa! Hyi mua.

Oltiin menossa siis Merisärkkään katsomaan Haloo Helsinkiä. Vietiin auto Lokkilinnan pihaan n. 200 metrin päähän Merisärkästä että päästään nopeammin lähtemään. Kumpikin oltiin ihan vesilinjalla (no oke, Harri joi Garagen baarissa) eikä kiinnostanut jäädä jumiin kännisten kanssa jonnekin parkkipaikalle. Meri oli aika jännä pimeällä kun se oli vaan iso musta pläntti!

 Haloo Helsinki!

 Populaa oli.







 Neljäs kerta kun näin Haloo Helsingin. Oli jälleen hyvä keikka! Olen ollut kahdella baarikeikalla (kummatkin kyseisessä paikassa) ja kahdesti Qstockissa. Kyllä nuo festarit on ihan omaa luokkaansa! Ja nyt oli kyllä niin parasta kun sai kuulla uuden levyn biisejä, jopa kuusi biisiä soitettiin uudelta levyltä! Jäin kaipaamaan vain Kuussa tulee -kappaletta sekä edelliseltä levyltä Avautumisraitaa. Kahdelta ensimmäiseltä levyltä Haloo ei soittanut enää yhtäkään biisiä, ei kyllä haittaa koska kyllähän tuo uusi materiaali on vaan niin paljon parempaa. Jokainen levy on edellistään parempi! Kai se lasku jossain vaiheessa tulee? :D Seuraavaa levyä jo nyt innolla odottaessa! Olikos muita tuolla keikalla?

Kyllä piirun verran väsytti keikan loputtua, ei muutakun ulos baarista ja autolla. Mentiin keskustaan Shellille asti vessaan kun ei tuolla Merisärkässä päässyt vessaan kun oli niin jäätävät jonot. Kotimatkalla kyllä tuntui että nukahdan rattiin! Jaksoin silti hienosti pestä meikit kunnolla pois ja laittaa kasvovettä ja ripsiseerumia ennen nukkumaanmenoa. ;D

 Hyvää yötä! Nukuinkin hienosti puoli yhteen asti sunnuntaina, kyllä kelpasi.

Keikalta ostin sitten Vihaan kyllästynyt -paidan ja Maailma on tehty meitä varten -platinapainoksen! 40e maksoi yhteensä, pieni auts. Mutta tuo paita on kyllä ihan mahtava, tykkääntykkään! On sen 25 euron arvoinen, se on myös tehty jostain luonnollisista raaka-aineista. Maailma on tehty meitä varten -levyä olen etsinyt ja nimenomaan tuota platinapainosta koska pitäähän ne kolme bonus-biisiä saada, mutta ei ole oikein löytynyt mistään tuota, ei edes netistä. Vastaan on tullut vain niitä normipainoksia. Oli sitten pakko ostaa tuo 15 euron arvoinen levy, yleensä tulee ostettua levyjä huomattavasti halvemmalla. Kiitos ei ole kirosana -levyä en vielä uskalla ostaa kun kuitenkin siitäkin tulee joku bonusextremedeluxejuhlajulkaisujeejeeplatinapainos-versio ja sitten ärsyttää. :---D Ylipäätään ärsyttävää rahastusta nuo platinapainokset, vaikka toisaalta olen iloinen kun tulee uusia biisejä. Ja DVD-materiaalia. Ja ärsyttää myös kun ei viitsi ostaa heti uutta levyä kun jo puolen vuoden päästä saattaa saman levyn saada kympillä.

Semmoinen päivä minulla! Oli vähän niinkuin semmoinen minun ja Harrin parisuhdepäivä myös kun käytiin syömässä ja keikalla. :3 Ihanan rentouttava viikonloppu muutenkin kuin vain lauantain osalta! Nyt on hyvä mennä näin puoli kolmelta aamuyöllä Harrin viekkuun nukkumaan. Nukuin tuossa vahingossa "päikkärit" kahdeksasta yhteentoista että nyt tulikin sitten valvottua....!

6 kommenttia:

  1. Oot hurjan kaunis ja sun kisut on niin söpöjä! ^^

    Tykkään hirmusesti päiväni kuvina - postauksista, vois tehä ihtekki jossain välissä pitkästä aikaa tämmösen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitoooss! ^____^ Kisset on kyllä niin ihuneja ku ne tulee aina viereen. :3

      Ja joo tee! Ei niitä nykyään hirveesti oo moni tehnyt :) Tykkään kans lukea niitä!

      Poista
  2. Sullahan on taas ohjelmaa riittänyt ja arvatenkin Kalajoella ollu porukkaa, oli meinaa ykassa baaris aika tyhjänä :D makia t-paita! itse en Haloo Helsingistä vändinä tykkää ollenkaan mutta hyvä jos faneja riittää! pitäs itekki käydä kameran kaa taas riehuun vaan eipä tuossa räntäkelissä ja pimeydessä oo mitään kuvattavaa... -_--'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä, siks teinki tän postauksen. 8D Merisärkkä oli kyllä ihan täynnä, sai jonottaa.... D: Hirviä narikkajono joka oli vaan kasa ihmisiä eikä mikään jono...
      Joo sinne ne nätit lumikelit meni DDD: Ja nyt on märkää ja pimiää... x( Mut vielä jos tulis semmonen jätti lumisade nii ois taas ihanasti lunta puissa yms!

      Poista
  3. Ne on bAtut eli bataattiranskiksia :)

    VastaaPoista
  4. Oho, joko tuli kirjoitusvirhe tuonne tai sitten aivopieru ja muistin niiden olevan botut eikä batut! :D

    VastaaPoista