Sivut

2.11.2014

Tapahtumia parin viikon ajalta!

 Niin meni tämäkin viikonloppu! Mulla on tässa jaksossa jokikinen perjantai vapaa, kuinka ihanaa. Oli viime jaksossakin suurin osa perjantaista vapaita, onneksi sama jatkuu. ^^ Perjantaina hoidinkin vähän kylällä asioita ja illalla kävin viettämässä koulukaverin syndejä, oltiin isolla porukalla keilaamassa. Tässä olisikin sitten läjä kuvia parin viikon ajalta kun en ole kerennyt käydä postailemassa.

 Kävin kaverin kanssa mun isän ex-vaimolla (ollaan edelleen hyvissä väleissä sen kanssa) korjaamassa kaverin tatuointia ja siellä oli tämmönen söpönen♥ Pesonen on hän. Niin ihana!! Voisin varastaa kotia.

Ja sitte meidän rääpäleet....

 :D


Kotonakin olen käynyt katselemassa hiihtoloman lopulla valokuvia, koska piti tuoda kaikenmailman äitin vanhoja nuoruusalbumeja tänne kämpille. Tässä pikkuhiljaa kaikkia äidin tavaroita katsotaan läpi ja otetaan tärkeimmät talteen. Ja valokuvat on kyllä tositosi tärkeitä. Tässä muutama pala:

 Minä ja Olga ja Osku olisikohan vuonna 2004. ^^D

 Ihan loistava. Äiti ja isä joskus 80-luvulla. :------DDD

 Kuten myös tässä. Äiti oli tehnyt hienoja leikekirjoja. Ei hitto. XD

 Meitsi pehmolelujen kanssa pihalla minirampalla! Ja leikkimökki vieressä on papan tekemä. Katsokaa mun ihanaa tukkaa miten nätin värinen se on. Joskus olin siis ihan oikeasti blondi mutta teini-iän kynnyksellä alkoi tukan väri muuttumaan kohti maantienharmaata.... Ilmeisesti aika yleistä suomalaisilla.

 Olen pelannut ahkerasti myös uutta The Sims 4:sta ja tykkään ihan valtavasti. Pyörii kuin unelma eikä pahoja bugejakaan ole sattunut. Ja tuolle repesin ihan täysillä. :D:D "Kaki kiukkuisesti" oli vaihtoehto vessan kohdalla kun sim oli vihainen...

 Kisset oli tosi söpöjä mutta tässä kuvassa enemmänkin pelottavia....

Ja meitsin tukanväri vaihtui tässä alkuviikosta, nimittäin pinkiksi!

Keskiviikkona oli taas vaihteeksi opiskelijabileet leskessä. Oktoberfestit tällä kertaa. Me saatiin vihdoin meidän haalarit ja päästiin ekaa kertaa ne päällä bilettään! Itse en kylläkään juonut mitään kun ei jaksanut eikä ollut rahaa.
 Köhköh kuka onkaan kalkkilaivankapteeni alarivissä.......

 Ja perjantaina oli sitä keilausta! Oli tosi kivaaaaa haluan uudestaan. :3 Olin kyllä aika huono meidän ryhmässä mutta en sentään huonoin ja taisin tehdä kolme täyskaatoa, jess! Aloittelijan tuuria...

Lauantaina lähdettiin Harrin kanssa niille kotiin pienempien seuraksi kun heidän mamma lähti Kymppiin Halloweenbileisiin. Katsottiin illalla pari leffaa ja tehtiin ranuja ja nakkeja. Ja meitsi veti myös suklaalevyn, upsss...

 Matkalla sinne oli tämmöinen. :3

Kävin illalla pyörähtämässä kirkossa (oho!) tädin kanssa kun oli se vainajien muistopäivä. Siis pyhäinpäivä. Luettiin viime pyhäinpäivän jälkeen kuolleiden nimet. Äidin nimi siis käytiin siellä kuuntelemassa. Kaikille vainajille sytytettiin oma kynttilä. Pari vuotta sitten kävin kuuntelemassa papan ja mummun nimen. Toivottavasti ei tarvitsisi enää vähään aikaan tuonne mennä. Kovin surullinen tunnelma oli, vaikkakin helpottava kun tiesi että muillakin kirkossa olleilla on suruaika käynnissä. En ollut asian kanssa yksin. Mutta kyllä se surullinen ilmapiiri tuolla on aivan käsinkosketeltavaa.

Tätä pyhäinpäivää mietinkin eilen, hassua miten se on nykyään menettänyt tavallaan alkuperäisen merkityksensä kun juhlitaankin halloweeniä. Tyypit juhlii naamiaisasussa ja osa taas suree menetettyjä läheisiään ja käy haudoilla viemässä kynttilöitä.


Vietiin äidin haudalle kynttilä ja oli ilo huomata että muutkin olivat käyneet. :) ♥

En siis tänä vuonna kummemmin juhlinut halloweenia, Harrin kotona katsottiin vain Scary Movie 2. XD Oli aika läppä mutta ei mikään huikean hieno leffa. Pelleilyleffojahan ne onkin!

Mites te olette viettäneet halloweeniä ja oletteko käyneet läheisten haudoilla? Sattuiko joku olemaan myös kirkossa lauantai-iltana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti