Sivut

12.1.2015

Onnistuneita heräteostoksia

 Tein muutaman täydellisen heräteostoksen. Teen harvoin Ylivieskassa heräteostoksia, joten nämä nyt ehkä sallittakoon. ;D

 Lumenen Top Coat Glitter -mascarasta luin Ostolakossa-blogista ja samoin tuosta Lumenen uudesta Gel Effect -hiekkalakasta. Ajattelin ostaa ne mutta äkkiä ne kuitenkin mielestä unohtuivat, kunnes tulivat Prismassa vahingossa vastaan. Mukaanhan nuo lähti, Glitter-mascara oli ainut jäljellä oleva! Väriä on myös kultaisena ja niitä jäi vielä, pitääköhän minun vielä sellainenkin hankkia...
Garnierin 3 in 1 -kuorinta-aine. Tämä on paras kuorinta-aine mitä olen käyttänyt. Tätä oli minulla joskus 2010-11 ja nyt päätin ostaa uuden purnukan. Jos minä palaan vanhaan niin silloin on kyllä hyvä tuote kyseessä! Tykkään todellakin kokeilla kaikkea uutta ja kuorintoja onkin ollut monenlaista, mutta kyllä tämä on ollut paras. Suosittelen. 8) Hintaa taisi olla 6,90e Prismassa.
Kärkkäiseltä ostin tuon leopardipannan kun vanha leopardipanta on liian löysä ja ohut! Mulla on joku ihmejuttu että jokainen vaate ja asuste tulee löytyä myös leopardikuvioisena. Ja tuo leopardihomma lähti käyntiin kasiluokalla, eli 6 vuotta sitten!


 Kärkkäiseltä löytyi Lorealin Volume Million Lashes So Couture -ripsiväri -30% alennuksesta. Kaikki Volume Million Lashesit taisi olla tuon -30% että hopihopi ostoksille, oikea hinta oli melko tyyris 18,50e. 8) Tämä on kyllä hintansa arvoinen ollutkin.

 Glittermascarassa ei mitään varsinaista harjaa ole, vaan tuollainen pötkylä. Niinkuin Virve Ostolakossa-blogissaan sanoikin, tätä on tosi helppo levittää ripsiin pilaamatta vasta meikattuja ripsiään, minkä normaaliharjaiset glitterripsarit kuulemma tekevät (en ole kokeillut). Ja glitterin määrän voi itse päättää, kyllä tällä melkoiset glitter-räpsyttimet saa jos haluaa, ja yhdellä vedolla taas hillitymmän lopputuloksen. :) Hintaa tällä oli 11,90e, ei ollenkaan paha minun mielestäni. Ja tätä saa tosiaan myös kullanvärisenä.

 Tässä uutta Lorealin ripsiväriä ja päällä Lumenen glitteriä! Loreal ei nyt tässä ole oikein edukseen, koska satuin sotkemaan eyelineriä sen verran ripsiin että ne klimppiintyivät... Aargh miten ärsyttävää. Mutta onhan tuokin lopputulos ihan kiva, sai ripsivärillä korjattua edes jotenkuten, mikä joillain ripsareilla ei onnistu sitten millään!

Noniin, en voinut olla tyytyväinen tuohon ylempään kuvaan joten laitoin ripsarit naamaan ja räpsin uudet kuvat.

Paljon parempi! So Couture erottelee hyvin, joten suurempia klimppejä ei jää. Lopputulos on siisti ja eroteltu, ja ainakin omasta mielestäni luonnollinen.

Ja kauempaa näyttää tältä. Itse haikailisin ehkä tuuheutta ja pituutta vieläkin enemmän, mutta kyllähän tämä nyt ehdottomasti antaa nätin lopputuloksen näinkin. :) Työstäminen oli todella helppoa ja nopeaa. Antakaa anteeksi viikko sitten nypityt kulmat. :D Ja suun ympärille on tullut taas jostain syystä epäpuhtauksia. Kuulin muuten että hormoneista aiheutuvat epäpuhtaudet tulevat suun ympäristöön ja aknesta johtuvat sitten poskiin, olenkohan oikeassa? Olen kyllä pistänyt merkille että hormonaalisissa muutoksissa ihoni räjähtää. ;D Tässä kuvassa minulla ei siis mitään meikkivoiteita ollut kun halusin vaan nopeasti kuvata ripset! Pari päivää sitten iho oli vähän pahemmassa jamassa mutta nyt se on taas alkanut parantua. Viikko pari sitten ihoni oli tosi hyvässä kunnossa!

Hiekkalakka on myös älyttömän nättiä. Kuva on nyt kyllä vähän huono. Hintaa Lumenen kynsilakalla taisi olla 5,90e.

Tottahantoki piti hankkia näitä kun Halpa-Hallista ostamistani kolmesta puhelinlankapompulasta yksi meni hukkaan ja yksi rikki! Nämä taitaa nyt olla niitä "aitoja" kun hintaakin oli sen verran, nimittäin 5,50e. Ärsyttävintä on se, että ostin tällaisen paketin toissaviikolla, otin yhden käyttöön ja sitten tuo paketti katosi kuin pieru saharaan!  Ehkä kissat on senkin vieneet jonnekin piiloon... Ja tosiaan, niistä se yksi jonka sain käyttöön, unohtui uima-halliin. Ups. Joten ostin sitten uusia vaikka hinta kirpaisi!

Sellaisia ostoksia! Oletteko kokeilleet jotain näistä? Itse voin suositella ihan kaikkia. :) Tuli kyllä onnistuneet meikkiostokset.

Pitää nyt vielä esitellä superihania pokepallokorviksia! Se toinenkin löytyi, hah. ;D Pyöri vaan lattialla kerran, elikkäs kissat oli sillä leikkineet ja vieneet sen välillä piiloon. Kyllä tämä elämä kissojen kanssa on vaikeaa kun kaikki pikkutavarat on hukassa!

"Lälläslää vein sun pokepallon" T. Paju

4 kommenttia:

  1. Noi pokepallokorvikset on hauskat! :D ja toi glitteriripsari kuulostaa jännittävältä ;p

    Mulla on kans noita Invisibobbleja ja yhden heitin just roskiin kun se oli niin venyny :/ kaks muuta löytykin sohvan takaa xD mutta mulla on myös Glitteristä ostettuja feikkipompuloita mitkä on paksumpia, mut ne sentäs pysyy muodossaan! :pp

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo ne on ihanat!
      Noita Glitterin feikkipompuloita tarvis kokeilla kyllä, mulla on ollu Halpa-Hallista ja yksi niistä meni poikki. Ei kovin kestäviä... Oon tykännyt näistä invisibobbeista kyllä kun ne ei tunnu siltä et menee heti rikki :) Glitteriä ei oo täällä (tulispa!!) niin pitääpä katsella noita seuraavan kerran kun sinne pääsen.

      Poista
  2. Mun on PAKKO saada kans tuota litterirpäsytinväriä! En oo vaan vielä mistään sitä bongannut täällä Oulaisissa...................... Tai sitten oon vaan sokia. :D Pakko varmaan netistä tilata jostain!

    Sulla on kyllä niin hurjan kauniit silmät.. ♥ Oon varmaan sanonut sen ennenkin, mutta en vaan voi lopettaa sun simmujen ihastelua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen sitä, Ykan Prismas oli ainakin mut vein kyllä viimesen putilon tota hopeaa, toivottavasti ois tullu lisää. :)

      Ja kiitoooss! ^^ Saan kuulla siitä aina säännöllisesti.xD

      Poista