Sivut

14.1.2015

Parhaat kosmetiikkalöydöt vuonna 2014

Heipähei! Koska en tällaista ole ennen tehnyt niin kerta se on ensimmäinenkin. :) Koska kiinnostukseni kosmetiikkaan on ollut kasvussa koko ajan ja on tullut kokeiltua vähän kaikenlaisia tuotteita tässä vuoden aikana, voisin nyt listata parhaat kosmetiikkalöytöni vuodelta 2014. Nämä ovat sellaisia tuotteita, joita voin ehdottomasti suositella ja joita ostaisin uudelleen.

 Tresemmen Vibrant Naturals -hoitoaineen olen ostanut aina uudestaan. Läträän todella paljon hoitoaineilla, koska vaalennan hiuksia ja varsinkin talvi kuivattaa. Lisäksi tupeeraan hiuksia silloin tällöin. Tämä on sopinut minulle Tresemmen hoitoaineista parhaiten. Lisäksi rakastan Tresemmen kuiville hiuksille tarkoitettua hiusnaamiota, sitä kokeilin ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten.

 Putsari ja kasvovesi omiaan minun talvi-iholleni, joka on kuiva ja hilseileekin hieman. Kesällä tämä ei niin hyvin toiminut enkä siksi niin vakuuttunut, mutta nyt talvella tämä tuntuu juuri oikeanlaiselta kombolta. Ensi talveksi voisin ostaa uudet purnukat jos nuo kerkeävät loppua, ainakin putsari on ihan lopuillaan.

 Oriflamen latvaseerumi on ollut harvinaisen hyvää. Oriflamella tuo hiustuotteiden laatu kyllä vaihtelee sarjasta riippuen. :D Tämä on jo toinen pullo jonka hankin, nämä ovat aika pienikokoisia. Pieni määrä riittää tai hiukset jäävät rasvaisiksi ja klimppisiksi! Tämä myös tuoksuu hyvälle.

 Tämä on aivan uusi hankinta ja tykästyin heti! En ole ennen käyttänyt kasvoöljyjä ja ainakin näin talvisin toimii. Laitan iltaisin kasvojen pesun jälkeen. En ole edes välttämättä tarvinnut aina naamarasvaa kun tämä on kosteuttanut niin hyvin. Vai mitä tämä lie tekeekään, ainakin aamulla on ihanan tuntoinen nassu. 8D

 Oriflamen Silk-käsivoide oli todella ihanan tuntoista ja kosteuttavaa. Hassua, kun osa Oriflamen käsirasvoista on ihan kökköä mutta tämä on kyllä oikeasti hyvä. Samaa sarjaa oleva vartalorasvakin on ollut hyvä! Silkkinen tuntu niinkuin sarja mainostaakin. 8) Tuoksu on tosi naisellinen ja hempeä.

 Paras dödö ikinä! En pidä spray-dödöistä ja normaalit roll-onit kuivavat hitaasti. Tämä voidemainen dödö ei tahraa vaatteita ja on siksi niin helppo. Mekanismi toimii vähän niinkuin huulipunassakin, alhaalta pyöräytetään lisää voidetta esiin. Neljä erilaista näitä taisi olla ja tämä on kyllä lempparituoksuni. Ei tarvitse enää aamulla juosta pitkin kämppää kädet levällään ja odottaa että dödö kuivaa. ;) En sitten tiedä näiden tehokkuudesta mitään, koska mulla ei ainakaan mikään dödö päästä hikeä läpi ellei nyt lähde oikeasti urheilemaan.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4pXiEggXIf3givYcfWXzs1kyndAiAZvNJ-J8F1nVfn42ngYKnEMjCZoWliwbpREprICJC3QCoSq7OIgU8AtO88TfhDbyyleMgHpR5FpyOCUcOhkBYwlK2kHZmv8WAjpMlHaWS_tu10aw/s1600/meikkivoide+(2).JPG
 Kopioin tämän kuvan tuolta vanhoista postauksista kun huomasin että olin unohtanut tämän kokonaan kuvauksista! Ja nyt alkaa olla jo pimeää hyvien kuvien saamiselle.
Revlonin meikkivoidetta on kyllä tosiaan tullut hehkutettua täälläkin! Juuri oikean sävyistä ja koostumus on tarkoitettu kuivalle iholle, joten tämä menee hyvin myös talvisin. Tuntuu silkkiseltä ja pehmeältä iholle levitettäessä ja myös peittää hyvin epäpuhtauksia. Tämän paremmaksi ei voisi enää meikkivoide mennä, juuri kuin minulle tehty. Ennen olen käyttänyt aina hieman liian tummaa/oranssihtavaa meikkivoidetta, koska minun iholleni sopivaa sävyä vain ei ole missään, vaikka aina otan sen vaaleimman sävyn. Ihmetyttää kyllä kun esim. Lumenenkin meikkivoiteet ovat niin tummia, kun kyseessä on kuitenkin suomalainen meikkifirma. Sitä CC-voidetta on kehuttu ja haluaisinkin kokeilla, mutta kun se sävy on niiiiiiin tumma, mitä olen kaupassa katsellut... Mutta onneksi minulla on Revlon, kuivaihoisten ja vaaleahipiäisten pelastaja. ;) Ja olihan tästä tosiaan versio myös normaalille/rasvaiselle iholle joka on varmaan sitten mattaisempi.

 Viime vuonna löysin parhaan punaisen huulipunan tähän mennessä. Kyseessä on Oriflamen More by Demi -huulipuna. Hylsy on ylellisen näköinen kullanvärinen ja huulipunan sävy on ihan täydellinen. Puna on ihanan pehmeää ja siksi helppoa levittää ja se myös pysyy hyvin! Mitäs muuta sitä huulipunaltaan kaipaakaan? Näemmä tuo hylsy on ottanut vähän osumaa kun on pyörinyt laukuissa. ;D En ole vähään aikaan muita punaisia huulipunia käyttänytkään.

 Avonin huulipunakyniin tykästyin myös tosi paljon. Näissä on ihan älyttömän hyvä pysyvyys. Koostumus on hieman kuivakka mutta ei ole jotenkin haitannut, huulirasvaa vaan alle jos huulet meinaavat olla kuivat. Sävytkin ovat kivat, hieman erikoiset ja kunnolla pigmenttiset. Onhan näitä vielä muitakin sävyjä mutta itseäni miellytti eniten nämä kaksi!

Viime kesänä ostin ensimmäisen selektiivisen kosmetiikkatuotteeni ikinä. Kun käy töissä niin on varaa pieneen luksukseen välillä. 8D Ostin Lancomen punaisen huulikiillon joka on todella pigmenttinen huulikiilloksi ja niin kiiltävän ja herkullisen näköinen huulilla. Tätä on kyllä tullut käytettyä monesti myös kombona sen aiemmin esitellyt punaisen huulipunan kanssa. Tulee todella intensiivisen punaiset ja kiiltävät huulet! Kuvassa on pelkkää huulikiiltoa. Tuntuu hyvältä huulilla ja tuoksu oli oikein hyvä. Ja pysyy huomattavasti paremmin kuin normaalit huulikiillot, kiilto lähtee päivän mittaan jonkinverran mutta pigmentti pysyy tosi hyvin!

 Lumenen glitter-mascaran esittelinkin jo aiemmin mutta lisään sen myös tähän. Niin nerokas pötkyläharjastonsa ansiosta, tällä saa vain niin nätit glitterripset. :)

 Lumenelta löytyi sopivan kylmän sävyinen kulmakynä minulle. Helposti tällä kyllä tulee tehtyä liian tummat kulmat mutta kunhan malttaa piirtää liikää painamatta, jäljestä tulee hyvä.

 Oriflamen ripsiseerumi on kyllä yksi vuoden parhaista tuotteista, sillä se on oikeasti toiminut. Olen huomannut ripsissäni selkeän eron, ne ovat hieman tuuheammat ja ehkä pidemmätkin kuin ennen seerumin käyttöä. Nyt on kolmas putilo menossa ja pitää kai ostaa lisää. Tai sitten testaan mitä ripsilleni tapahtuu jos lopetan käytön. :'D Mutta ei tämä tunnu mikään supertuote olevan, hintaakin on vain 12,90e ja vaikutukset ovat melko pieniä, vaikkakin kyllä ne itse selvästi huomaa. Juuri sopivasti pientä tuuheutusta, niin etteivät ripset näytä feikeiltä.

 Oriflamen The One-sarjaan kuuluva duo-poskipuna on ollut ihan tosi hyvä! Pinkki sävy on juuri sopivan sävyinen minun iholleni ja vaaleammalla korostussävyllä saa korostettua kivasti poskipäitä. On tullut kyllä käytettyä paljon.

 En ole tainnut oikeastaan ottaa blogissani esille Baby Lipsejä ollenkaan, vaikka niitä on hehkutettu ihan sikana. Kaikissa blogeissa on tohistu niistä ja minulla ei kai ole ollut enempää sanottavaa, näistä kun on saanut lukea suurinpiirten kaikista blogeista. Mutta voin silti sanoa olevani vauvahuulien fani! Huulirasvoina nämä eivät sieltä parhaasta ja hoitavimmasta päästä ehkä ole, mutta sävyt ovat tosi kivat ja sopivan pigmenttiset arkikäyttöön. Ja ovathan nämä paljon helpompia kuin vaikkapa huulipunat ja -kiillot. Ja mukavempia huulillakin päivittäisessä käytössä, kyllähän nämä silti hoitavia on. Dr. Rescuethan ovat nyt uusia ja mielestäni niissä on parempi hoitoteho, ja tykkään niiden mentholisesta mausta ja kirpeästä tunteesta huulilla. Pinkin ja punaisen hylsyn jo kesällä, valkoiset eli Dr. Rescuet nyt joululomalla. Sävyt vasemmalta oikealle: Pink Punch, Cherry me, Coral Crave ja Just Peachy. Tässä vielä ihan huulikuvat:

Just Peachy on tosi vaalea nude, jota en ole oikeastaan käyttänyt koska näytän ihan pissikseltä. :D Mutta onhan tämäkin silti kiva! En vaan ole päässyt vieläkään yli yläasteen nudehuulihirviöistä ja kaikki nuden väriset huulissa näyttävät idiootilta. Ainakin minun naamassani. Ehkä pääsen tästä joskus yli.

Coral Cravea olen käyttänyt joka päivä koulussa nyt kun koulut alkoivat. Sopivan heleän söpön vaaleanpunainen. Tykkään!

 Cherry Me taas oli kovassa käytössä syksyllä.

Pink Punch on todella pigmenttinen ja pinkki, tämä kuva nyt ehkä vähän liikaakin antavat esille huulipunan sävyä. Ei se ehkä ihan NOIN pinkki ole, vaikka tosi pinkki ja erottuva kuitenkin. Olen tätäkin käyttänyt syksyllä mutten niin paljoa kuin Cherry Metä.

 Tender Care -voidetta mulla oli jo joskus ala-asteella, mutta tänä vuonna löysin tuotteen uudestaan. itse tykkään laittaa tätä huulille, mutta ilmeisesti tämä on tarkoitettu sellaiseksi jokapaikan voiteeksi. Ainakin olen kuullut tämän olevan hyvä kyynärpäille ja kantapäille. On kyllä tätä tullut käytettyä todella paljon viime vuoden aikana! Mulla on yksi penaalissa ja yksi vapaa-ajan laukussa. :)

Biozellin hoitavia sävytteitä saa ihan normaaleista marketeista. Sävyt ovat niin älyttömän pigmenttisiä että itse laitan aina hoitoainetta sekaan. Jos haluaa pastellisen sävyn, tarvitsee tätä sekoitta hoitoaineeseen muutama tippa, tai ehkä teelusikallinen. Loistavia ja olen todennut nämä myös hyvin hoitaviksi. Hiukseni on aina todella pehmeät kun värjään niitä näillä. :) Se violetti pitäisi varmaan vielä hankkia! Harmi kun näitä ei ole sinisenä... Myös mustaa, ruskeaa ja jotain beigeä löytyy, sekä tietenkin sitä kirkkaanpunaista.

Siinäpä minun parhaat tuotteeni viime vuodelta, oletteko kokeilleet näistä mitään? Jos ette, niin voin kyllä suositella ihan kaikkia!

6 kommenttia:

  1. Avonin suurkuluttajana (äiti myy) olen miettinyt seuraavaksi noiden huulipunakynien kokeilemista :) näyttävät aika kivoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse pidin niistä kovasti! Kannattaa kokeilla :)

      Poista
  2. AAA!! Tulipa paljo asiaa! Ootko kokeillu ikinä laittaa kookosöljyä kasvoihin/iholle? Ite oon aivan raskastunu siihen kookosöljyyn ainaki näin talvisin. Joskus sotken sitä myös tukkaani mutta saakeliko se sotkee niin paljo.Ostin ton Biozellin violetin viime viikolla ja tykkään kyllä tosi paljo. Laitoin niin paljo hoitoainetta että sain tähän tukkaan semmosen söpön violetin vivahteen. Musta vaan tuntuu että saan jo ensimmäisen tai toisen pesun jälkeen laittaa lisää väriä.. Vois melkeen laittaa suoravärillä jonku violetin pohjan ja tällä sitte kirkastaa sitä.. En tiiä. Ehkä vaa laitain hoitoainetta liikaa ni se väri sen takia katuaa niin nopeesti.. Ja noi baby lipsit näköjään antaa huulille jonku värinki. En oo lukenu blogiarvosteluja ni en oo tienny, mutta nyt täytyy kyllä melkeen käydä ostaa toi Cherry me! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo naamaan kokeillu kookosöljyy, just sain kuulla et se on hyvä naamalle! :) Et vois kokeilla ku sitä vielä tuola kaapisa sattuu olemaan.
      Ja mullaki kyllä lähtee nuo biozellit pikkuhiljaa ja sit oon taas blondi ;D Mut hyvä vaa nii voi aina kokeilla uusia sävyjä eikä tarvi alkaa vaalentelee yms väriä hiuksista! Nuo biozellit on ihan sairaan tummia ja oon laittanu kans tosi paljo hoitoainetta, luulen et yksinään ne pysys aika hyvin.
      Ja Babyt on nii käteviä! Paljo helpompaa arkeen ku huulipunat. :D

      Poista
  3. Tender care löytyy minultakin kookos, suklaa, ruusu ja toi perus :) olen kyllä tykännyt ! Tuo glitter maskara täytyy vielä kokeilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho sul on noi kaikki. :D Mullakin on kookos ja sit se normaali! Hyviä rasvoja kyllä. :) Ja glittermaskaraa voin suositella todellakin!

      Poista