Sivut

28.1.2015

SWAP

Tehtiin kirjeystäväni kanssa joululomalla Swapit, eli lähetettiin toisillemme kosmetiikkaa tietyllä summalla. Meni kyllä tammikuulle mutta olipahan kiva saada vielä jotain kivaa joulun jälkeenkin. ;) En nyt ottanut muistiin ollenkaan mitä itse lähetin enkä tajunnut ottaa kuvaa, mutta tässä on minun saamani paketti! Terkkuja sinne Heidille! :D Swapissamme oli ideana hankkia omia lempparituotteitaan. Hankittiin kyllä sitten muutakin mutta pääidea oli tuo. :) Itse huomasin liian myöhään että olisi pitänyt tilata kun ei marketeista saa kaikkia niitä juttuja mistä tykkään yli kaiken. En sitten ehtinyt enää niin myöhäisessä vaiheessa alkaa odottelemaan jotain tilausten saapumista kun siinä menee monesti pari viikkoa.


 Yves Rocher - Pure Calmille -puhdistusaine. En ole vielä testannut tätä, koska haluan käyttää edellisen putsarin loppuun. Hyvään saumaan kyllä tuli tämä kun edellinen sattuu olemaan ihan lopussa, sillä ehkä muutaman kerran vielä naaman pesee!

 Bernard Cassiere - Bilberry overnight cream-mask on yöksi jätettävä kasvonaamio. Vähän jäi epäselväksi miten tätä kuuluisi käyttää kun Harri suomensi takaa tekstin ja yritin sitä itsekin lukea (olen ihan paska englannissa) ja ilmeisesti osa naamiosta varmaan pitäisi putsata muttei kunnolla ja sitten loput jättää yöksi? Kuulostaa niin typerältä etten vaan ymmärrä ja jätin siis koko maskin yöksi ja pesin aamulla pois. :D Pitää kokeilla tätä vielä uudestaan kun en muista edes miltä naama aamulla tuntui.
Yves Rocher - Sebo Vegetal -puhdistava kasvonaamio. Tämä jätetään kasvoille 12 minuutiksi ja pestään pois. Tuntui todella tehokkaalta kun kokeilin, oikein naamassa alkoi kiristää! Pehmeät olivat kasvot tämän jälkeen. :) Pitää ehkä ostaa isokin purkki joskus, nämä ovat tällaisia pieniä "matkakokoja".

 Nivean puhdistavat kasvolaput, toinen nenälle ja toinen leukaan. Käytin nämä juuri äsken! Laput kovettuivat naamaan kiinni ja ne kävi melkein kipeää poistaa 15 minuutin vaikutusajan jälkeen. Mutta tuntuivat erittäin tehokkailta! Rasvaiselle iholle nämä ovat varmasti todella hyviä. Minulla epäpuhtausongelmaa on leuan alueella joten siihen nämä olivat hyviä, mutta nenänpieleni menivät ihan kuiviksi. Olenkin melko kuivaihoinen talvisin ja nämä olisivat varmaan olleet otollisemmat kokeilla kesällä. :D

 Avon - Clearskin Blemish Clearing. Tämä oli tosi mielenkiintoinen tuote, sillä tämä on suihke selän epäpuhtauksille. En edes tiennyt, että selän epäpuhtauksille on omia tuotteita koska itselläni ei selässä ole ollut ikinä mitään finnejä. Olen silti suihkinut tätä suihkussa selkääni ja pessyt, vähän niinkuin käyttäisi suihkugeeliä. ;D

The Body Shopi - kimallevartalorasva tai miksi sitä haluaakaan kutsua. ;) Ihanan tuoksuista rasvaa kropalle ja mukana on pientä shimmeriä! Itse tykkään laittaa dekolteelle ja varmaan käsissäkin näyttäisi ihan kivalta.

 Essence colour&go-kynsilakka. En ole vielä käyttänyt koska olen ollut ihan sairaan laiska lakkaamaan kynsiäni viimeaikoina kun ovat niin huonossa kunnossa... >.< Mutta tämä on kyllä niin hyvän sävyinen vihreä! Koko käteni ja kynteni ovat kuivana kuin sahara ja toivon että tässä kevään mittaan paranee niin viitsisi jopa lakkailla. Ja tämähän on oikein sopiva sävy kevääseen. ;)

 ViVi Nail -kynsitarrat. En ole ikinä kokeillut kynsitarroja ja näitäkin odotan tuhlattavaksi kunhan kynnet on paremmat. :D Kuosi on ainakin ihan mua!


 We Care Icon - Magnetic eyes -eyeliner. Ihan törkeen hyvä eyeliner! Ilmeisesti kehuttu tuote, hassua kun minulta mennyt ihan ohi. Minullahan onkin ollut se paras eyeliner etsinnässä ja tämä on kyllä tosi vahvoilla. Jättää kivan mattaisaa jälkeä ja on tosi helppo levittää kun sivellin on niin hyvän pituinen - lyhyempi kuin ne mitä ennen olen käyttänyt. Olen nopeasti saanut tehtyä joka aamu rajaukset. Ainoa miinus on ollut se, että kissarajauksen siipiosa on välillä kulunut iltaan mennessä. Normaaliin rajaukseen tämä on kyllä ihan täydellinen. :) Pitää vielä tutkia tuota kissarajausta ja katsella miten se pysyy. Sori muuten kuvassa olevat ripsiväritahrat luomella, olin huolimaton. -.- Tai no, mulla nyt aina menee ripsaria luomille mutten muistaa puhdistaa niitä pois aina.


 Viva la Diva -huulikiilto. Hempeän vaaleanpunainen melko perushuulikiilto, mutta voi jehna tämän tuoksua. Niin ihana!! Sopii kyllä hyvin arkeen ja pakkaus on hiton nätti. Tuoksu on tosi karkkimainen, itse tykkään kyllä. Ei yleensä huulikiillot tuoksu noin hyvälle. :)

Plussatuotteena sain vielä Iberon irtoripset joita Heidin ei itse tule käytettyä. Minäkin olen aika laiska näiden suhteen mutta muutamia kertoja olen tekoripsiä kokeillut. Heikkouteni näissä on se ripsiliiman käyttö, en vain saa ripsiä symmetrisesti silmiin ja aina toisessa silmässä kaareutuu ripset enemmän ylöspäin ja se on ärsyttävää! Ei ole lähes koskaan oikein hyviä tilaisuuksia pitääkään tekoripsiä tai ylipäätään mitään tekojuttuja kuten klipsipidennyksiä ja tekokynsiä. Baareissa klipsit saattaa lähteä irti ja ripset alkaa roikkumaan ja kynnet irtoilee. En vaan jaksa sellaista kun koko ajan pitäisi tarkistella onko kaikki pysyneet paikallaan. ;D Ja mulla kun on tapana reivata kovaa. Ehkä mä vielä joku päivä laitan kunnon räpsyttimet baariin, niiden kyllä pitäisi pysyä kunnon liimalla!

Sellaisia juttuja paketista tuli, kiitokset vielä Heidille! Tämä oli ensimmäinen Swappini ja tykkäsin kovasti, seuraavalla kerralla osaan toivottavasti paremmin varautua. :) Tässä on kyllä hyvä joululahjaidea kavereiden kesken, kumpikin saa samalla hinnalla hankkia omaa suosikkikosmetiikkaa toiselle, jos käy hyvin niin kumpikin löytävät uusia hyviä tuotteita joita toinen on suositellut. Tässä paketissa nuo pienet matkakoot ovat tosi käteviä, sellaiset sopivat hyvin Swappiin. Oli myös tosi hyvä juttu kun paketissa oli niin montaa merkkiä. Oli muutama, joista en ollut ikinä kuullut. Uusia merkkejä, joita en ennen ollut kokeillut olivat Yves Rocher, Bernard Cassiere, The Body Shop, Essence, ViVi Nail, We Care Icon ja Viva la Vida. Elikkäs kaikki paitsi Nivea, Avon ja Ibero. :--D Meni siis aika nappiin kyllä nämä hankinnat, etten sanoisi!

Onko kukaan muu tehnyt Swappia? :)

Kiitos vielä siellä ruudun toisella puolella oleville mielenkiinnosta elämäntapaprojektiani kohtaan! Olen saanut paljon kommentteja ja tsemppejä siihen liittyen, aion kyllä jatkossakin postailla aiheesta. ^^

10 kommenttia:

  1. Jee kiva että teit postauksen ja että tuotteet tulivat käyttöön :3

    VastaaPoista
  2. Toi on niin kiva idea!

    Etkö oo ikinä kuullut The Body Shopista? :O ja pakko sanoo et Yves Rocherki ihmetyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh aattelinkin et oonkohan nyt epäselvä tuossa postauksessa. :D Tarkoitin että uusia merkkejä löytyi joista en ennen ollut kuullu, mutta esim tuo YR ja TBS on sellaisia joiden tuotteita en ole ennen koittanut. Mutta tottakai ne tuttuja ovat muuten. :) Bernard Cassiere, We Care Icon ja Viva la Vida olivat ihan uusia joista en ole ennen tainnut edes kuulla mutta nuo muut ovat kyllä tuttuja olleet, en vain ollut kokeillut niiden tuotteita! :D

      Poista
  3. Kiva idea, mutta ite en suostuis, koska rasvanen&pintakuiva iho ja akne, niin olis rahanhaaskausta saada kauhea kasa jotain markettituotteita mitkä vaan pahentais tilannetta..! :/

    Mun ihoa ei auttanut ainakaan yhtään nuo Nivean laput, mutta kaippa se on henkilökohtaista. Sen sijaan The Body Shopin ionisoiva savinaamio on paras kasvonaamio ikinä; se putsaa ja rauhoittaa niin hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojooo ehkä ihonhoitotuotteet ei sitten olis ainakaan sulle hyvä. x( Mulla nyt passaa mikä vaan tuote mun iholle joten kiva päästä kokeileen kaikkea uutta. :D

      Poista
  4. Ompas kiva idea, ja ihan hyvä lähettää tollasia pieniä kokoja kaikista, jos ei vaikka tykkää tai just iholle sovi jokin tuote, ei ole ainakaan suuri putelli joka pitäisi käyttää. :) Mistä tota viva la divan tuotetta saa ? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Onneksi joissain paikoissa pikkukokojakin on saatavilla. :D

      http://www.vivaladiva.se/index.html <------ tuossa on vissiinkin Viva La Divan kotisivut, helposti löytyi kaikki tuotteet. Verkkokauppaa vaan ei ollut...
      http://www.nordicfeel.fi/tuotemerkkeja/viva-la-diva#page=1&sort=0 <---- en löytänyt itse mitään muuta verkkokauppaa kuin tuon. :D Ja Kicks tosiaan jälleenmyy, ne liikkeet on varmaan kaikki eteläsuomessa.

      Poista