Sivut

29.3.2015

Expecto Patronum

Meitsin blogin nimi vaihtui nyt vihdoin kun keksin pari päivää sitten uuden nimen! En ole vähään aikaan enää tykännyt siitä vanhasta joten nyt kun oli aikaa, tein myös uuden bannerin ja uudistin ulkoasun loppuun.

Kaikki harry Potterit lukeneet kyllä tietää mitä tuo nimi tarkoittaa. :3 Expecto Patronum = Odotum Suojelius elikkäs se Suojelius-loitsu jossa sieltä taikasauvasta tulee joku hopeinen elukka. Halusin tuon nimen blogilleni, koska olen suuri Harry Potter-fani ja olen lukenut kirjat niin monta kertaa etten edes muista. Tuo nimi kuulostaa kivalta ja erilaiselta ja se kertoo jotakin minusta. Toivottavasti tuo on vielä oikein kirjoitettu, tarkistin kyllä netistä mutta... :D Huikatkaa jos tuo onkin väärin, jos vaan joku hoksaa! Semmoisesta paikasta kun Potter-wikistä löysin miten tuo kirjoitetaan englanniksi. Koska Odotum suojelius kuulostaa idiootilta.

Jospa tämä olisi nyt se The Nimi joka vihdoin olisi pysyvä. Olen viisivuotisen blogihistoriani aikani vaihtanut nimeä melkein joka vuosi ja tällä on ollut niminä ainakin The place in my own paradise (mitä oon oikein ajatellut?), Behind these blue eyes (omaperäistä...), Ode to joy (tää oli kiva!) ja sitten tuo viimeisin Don't be such a mermaid joka alkoi kuulostamaan myös aivan ääliötä. Saattaa olla joku muukin nimi ollut mutten vain muista.

Mutta mitäs tyksitte mun uudesta bannerista? 8D kivaa kun on taas banneri kun puolitoista vuotta oli vain se tylsä teksti tuossa. Oon ollut niiiiiin epäinspiroitunut banneriasiassa että huhhuh... Mutta kyllä nuo kuvakollaasibanneritkin on jo aika nähty, muttei ollut oikein muutakaan ideaa. Toisaalta on kivaa laittaa monta pientä kuvaa. ^^

6 kommenttia:

  1. kyllähän uusi on aina piristävää ! :-)

    VastaaPoista
  2. Tykkään tästä uudesta nimestä ja Ode to Joy oli kans kiva! Hieno Banneri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos kiva ku tykkäät! :D Tuo Ode to Joy oli kans kiva, mikshän ees vaihdoin sen siihen merenneitojuttuun...

      Poista
  3. kiva banneri ja ulkoasu, hauska uusi blogin nimi ja tosi hieno uus tukka! :)

    VastaaPoista