Sivut

4.3.2015

Pizzanight!

Maanantaina pidettiin Even ja Marin kanssa pizza ja -leijonakuningasilta! Tehtiin pizzat alusta alkaen ja tuli kyllä perhanan hyvää pizzaa kun itse teki pohjan. Toiseesta tuli kinkku-ananas-tonnikala ja toisesta jauheliha-ananas. Ananaskin oli ihan tuoretta eikä mitään purkkipaskaa. :)

 Tuli hieman epämuodostuneita pizzoja kun ei meillä ollut kaulinta. xD Harrikin tosiaan osallistui niin laitettiin molemmat pizzat neljään osaan, kaikki sai kaksi palaa siis. ISOA palaa ja kyllä maha oli täynnä.


 Tämmönen ihanuusboksi saatiin kaverilta lainaan!




 "Dat ass"

 Ollaampa kauniita...

Tytöt jäi vielä yöksi ja valloitettiin meijän parisänky, Harri meni niin myöhään nukkumaan että se nukkui sitten sohvalla... Oltiin illalla laiva on lastattua sängyssä ennen nukkumaan menoa. 8'D Huomasi että oltiin hieman väsyneitä...

Aamulla jouduin heräämään koska hankin liput tänne:

http://www.lippu.fi/obj/media/FI-eventim/teaser/fi/984x333/2015/haloohelsinki-hwa001.jpg

Mulle ja mun kaverille! Koko lippu.fi lagasi aamulla ja sitten jäi permantoliput saamatta, mitä hittoa. :D Ne meni viidessä minuutissa! Kunnon rynnäkkö tuonne heti kun lipunmyynti alkoi. Itse olin vieläpä ajoissa mutta silti toimin niin hitaasti kun ajattelin että tuskin ne liput nyt niin äkkiä menee, kyse on kuitenkin suomalaisesta bändistä mutta vielä mitä!

Klikkasin kaksi permantolippua ostoskoriin, menin seuraavalle sivulle ja tuli vain joku "virheilmoitus", menin takaisin edelliseen valitsemaan liput uudestaan ja siellä lukikin permantolippujen kohdalla nyt että "lippuja ei saatavilla", ups. :D Tuo on kyllä niin tuurista kiinni, mulla alkoi heti yhdeksältä armoton lagaaminen ja odotin aluksi sivun latautumista varmaan minuutin eikä se vieläkään toiminut, painoin edellistä ja menin sitten lipunmyyntiin uudestaan ja eiköhän silloin alkanut toimimaan, olisi pitänyt heti painaa edellistä ja mennä uudestaan eikä odotella minuuttia ihan turhaan. Ja niin ne permantoliput meni nenän edestä.

Laitoin Maijulle viestiä että ne permantoliput meni viiteen minuuttiin enkä ehtinyt saada niitä. Päätettiin sitten odotella, josko tulisi lisäkonsertti. Menin takaisin nukkumaan ja eiköhän sillä aikaa ollut tullut lisäkonsertti jo myyntiin. xD Nopeaa toimintaa! Onneksi sinne oli vielä rutkasti lippuja tarjolla ja saimme permantoliput 16.10 olevalle keikalle. Ei minua ainakaan haittaa ettei se keikka ole se ihan viimeinen. :) Ja olenhan nähnyt Haloo Helsingin jo neljä kertaa ettäh.

Onko muita menossa tuonne? :) tai onko ylipäätään ollut vaikeuksia saada lippuja jonnekin suositulle keikalle? Jos joskus Paramore tulee vetämään Suomeen oman keikan niin sitten kyllä pitää olla ihan tosi skarppina!

6 kommenttia:

  1. Mäkin oisin halunnu tonnr Haloo Heldingin keikalle, mutta rahaa ei oo yhtään ja tänä vuonna tulossa monta ulkomaanmatkaa! Mites sun laihduttaminen onnistuu? Mulla ollu kans laihdutus käynnissä, jatkuu toki vieläkin vaikka olen saanut tiputettua ne mitä vuoden aikana oon keränny. Onks sulla tullu vielä semmosta että oot käyny puntarilla ja ois pitäny laihtua muttet oo kuitenkaan laihtunu? Mulla on nyt just sellanen vaihe, saa nähdä miten pääsen vaiheesta eroon ja et alkais taas paino tippua. Oisko vinkkejä? ;) ja tosiaan katoin et joskus aiemmin olit postaillu ettet tiiä oikein et miten smoothieta tekis yms nii laitappa tehosekoittimeen (tai millä teetkin) nii 1 banaani, 2 dl marjoja, 1 dl maitorahkaa ja vettä. Tulee hyvää ja vähän kaloreita! :) t. Jenni N

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo ulkomaanmatkat varmasti korvaa sen. ;D Mun laihdutus on töpännyt helmikuussa aika pahastiki! Ei oo mahtunu päähän mitää muuta ku koulu :( Ja sit sattumoisin joka paikasta kakkua tarjottiin naaman etteen, itehän en oo edelleenkään ostanu herkun herkkua ite ja silti oon syöny makiaa ihan sairaan paljo... :D Pitäis jotenki nyt varmaan sanoa vaan ei, mutta mun mielestä on epäkohteliasta kieltäytyä pullasta jos on vaikka kylässä jossain! En oo ees nytte käyny puntarilla, jospa tää tästä lähtis taas. :D Karkkilakossa oon pysyny! Liikkua en kerinny helmikuun aikana yhtään,nyt hiihtolomalla sain käytyä lenkillä ja jos nyt sais taas liikunnan paremmin mukaan elämään ku ei tunnu olevan ihan tappoa koulussa...!

      Poista
  2. Ei nyt kyllä oo keikka, mutta Liigan finaali viime vuonna Kärpät-Tappara.. Oulun halli on niin pieni että ne liput meni tyyliin alle minuuttiin.. Onneks en saanu niitä. ois voinu tulla paha mieli ku tuli vaan hopeeta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :OOOOO Käyny tuuri kyllä niillä jokka ne liput sai! Ainakaa ei jääny harmittaa ku Kärpät hävis. xD

      Poista
    2. Nyt on kyllä pakko sivuhuomauttaa, että Kärpät kyllä voitti ;D

      Poista