Sivut

27.3.2015

Projekti jatkuu

Päiviä päiviä! Nyt vihdoin vähän elämäntapamuutosprojektipäivitystä. Viimeksi taisin käydä puntarilla viikko sitten ja paino oli 69.3 kg. Pitänee käydä huomenna aamulla ennen aamupalaa kun tänään en muistanut. :D

Mulla on syömisten kanssa mennyt ihan hyvin. Karkki- ja suklaalakko pitää edelleen. Tämän viikon maanantaina söin kerhoharjoittelussa pannukakkua ja eilen Harrin enolla käydessä kääretortun palan. Itse en ole ostanut tammikuun alun jälkeen vieläkään ainoatakaan herkkua. Olen huomannut että herkkuja tuputetaan ihan saakelisti muutenkin! Ja kyllä tähän juttuun muutenkin kuuluu se, että kalliit herkkujen ostot jää pois että voi ostaa niitä hintavempia terveellisiä juttuja. Herkkuja saa syödä silloin kun tarjotaan, paitsi niitä karkkeja ja suklaata sen syö. ;D Leivonnaiset ja pizzat ja sen semmoiset on silloin tällöin sallittuja kun niitä tarjotaan jossain. Hampurilaista olen kyllä tainnut syödä viimevuoden puolella ja ihan vuoden alussa pizzaa... Pakastepizzanpalan söin kyllä tällä viikolla. :D ja tietysti yritän noita kaikenmailman eineksiäkin valttää. Viime viikonloppuna oltiin tyttöjen kanssa Kalajoella juhlimassa ja sinne ostin Atrian roiskeläppäpizzan ja nakkeja, auts... Mutta kyllä rapularuuaksi kelpasi. Normaalina arkena pitää sitten olla tarkkana.

Nyt on ollut sama paino varmaan pari viikkoa. Hauskaa kun se alkaa taas pitkästä aikaa kuutosella eikä seiskalla. :D Harmittaa kun en vain kerkeä liikkua kunnolla. Hemmetin turhauttavaa. Nyt on taas se aika kun on ihan järkyttävän paljon kouluhommia ja niitä pitäisi alkaa tehdä. Silloin kun on vapaa-aikaa, näen kavereita, luen blogeja ja katson sarjoja. Ei vaan jaksa tuhlata vapaa-aikojakin liikuntaan. Nyt on taas niin liukasta pihallakin että ei siellä tee mieli lenkkeillä. D: Yritän siis ruokavaliolla saada loputkin 5 kiloa tippumaan, saa nähdä otanko taas jossain vaiheessa jonkin kahden viikon hiilarittoman. Yhyy en kestä ilman puuroa ja hedelmiä. D:

Mutta takapakkia ei varsinaisesti ole ollut, koska paino on tippunut tai pysynyt jonkin aikaa samana. Nyt pitäisi jotenkin saada tiputettua loputkin kilot. Ainakin elämäntapojen muutos on ruoissa onnistunut tosi hyvin, syön monipuolisesti ja terveellisesti ja herkuttelen vain silloin tällöin. :)

Nyt olen flunssassa ja kylillä olisi ollut vaikka mitä tehtävää mutta kokeillaampa huomenna uudestaan... On tosi väsynyt olo ja hengästyttää helposti. :( Pitää nyt pyhittää aika koulutehtäville.

 Tein tällaista terveellistä "suklaamoussea" johon tuli banaania, kaakaojauhetta, avokadoa, hunajaa ja muuta en sitten muistakaan... No vettä. Mustikoita päälle. :) Oli hyvää! Mutta banaani on jotenkin ällöttävää. en tykkää siitä missään smoothieissakaan ja tässäkin se oli ällöttävää. Joten pitänee keksiä jotain tilalle kun en vaan tykkää siitä banaanista.

 Niiin hyvää kasvissosekeittoa tein jo varmaan kuukausi sitten. Taisin laittaa tähän bataattia ja porkkanaa... Ja kasvisliemikuution ja koskenlaskijaa. Sekä mausteet tietysti. ^^ Oli todella hyvää.

Joku random lenkkikuva. 8D

Että sellasta! Aamupalalla syön muuten nykyään aina joko puuroa siemenillä ja marjoilla, luonnonjogurttia siemenillä ja marjoilla tai sitten munakasta jossa on välissä juustoa ja vihanneksia. Niin hyvää. :3 Pääruoaksi olen tehnyt eniten kanasalaattia koska se on vain mun lempparia, ja paljon olen myös tehnyt ihan perus spagettijauhelihakastikemössöä... Tumma spagetti tuntuu täyttävänkin paremmin. Saa antaa helppoja reseptejä joihin ei tarvitse miljoona eri ainesosaa, se on niin ärsyttävää. :'D

12 kommenttia:

  1. Hei, kokeileppa sitä Fazerin Alku Sadokorjuu puuroa. SIinä on siemeniä mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu vois kokeilla. :) Noita erilaisia puuroja on muutenki nii paljo nii vois ostella välillä vähä erilaisia!

      Poista
  2. Oon ylpee susta, sustahan on tullu ihan keittiömestari! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa joo kerranki saanu motivaatiota kokkailla xD Saa nii hyvää ruokaa ite tekemällä!

      Poista
  3. Sähän tunnut päässeen jo hyvin hiilareista eroon ainaki aamupalan suhteen, go go Olivia!! :) tummaan makaroniin ja riisiin tottuu äkkiä, ite ei osaa enää valkosta ostaakaan... ja luonnonjugurtti tuli jäädäkseen myös vaikka en yritäkään laihuttaa (sitte joskus :D). Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä niistä huonoista hiilareista on aikalailla päästy. ^^ Ja mä en ees oo huomannu eroa tummassa makaroonissa! :'D Mut riisi oli jotenki... outoo. Luonnonjogurtistaki saa iha huippua marjoilla/hedelmillä ja myslillä ja siemensekoituksella. :3

      Poista
  4. Sulla on tosi kivan näköinen blogi :-) Tsemppiä elämäntapamuutosprojektiin (hui kun pitkä sana :-D)!

    therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihtiä kyllästyttää kyllä tää ulkoasu mut ei oo vaa jaksanu värkätä uutta. ^^"

      Poista
  5. ootko muistanut juoda vettä ? :)

    VastaaPoista
  6. Hitsit sul on sujunu hyvin.. :) ite en oo saanu mitään aikaseksi, joten turvauduin sitten ammattilaisten apuun ja otin fitfarmin superdieetin, jonka aloitan maanantaina.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihmee hyvin kyllä, tuntuu kyl et vois paljo paremminki mennä just ton liikunnan suhteen... :D Luulis että tollanen dieettihomma auttais ku siitä pitää vielä maksaaki! :D Tsemppii!

      Poista